Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εμπνευσμένη από τη μαγεία των πουλιών η συλλογή της Stella McCartney SS20

  02/10/2019 12:12
Εμπνευσμένη από τη μαγεία των πουλιών η συλλογή της Stella McCartney SS20

Εμπνευσμένη από τη μαγεία των πουλιών η συλλογή της Stella McCartney SS20

  02/10/2019 12:12
 

Η πρέσβειρα της αειφορίας της μόδας μάγεψε το κοινό με τα νέα σχέδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το μήνυμα της νέας συλλογής της Stella McCartney για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 είναι η αναγέννηση του πλανήτη και πώς όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καινούριο κόσμο δίπλα στην μητέρα Φύση.

«Μπορείτε να μιλάτε για επιχειρήσεις και νέες δομές, αλλά η διαφορά αυτής της στιγμής είναι η απίστευτη ευκαιρία για αλλαγή: μια συζήτηση που μπορεί να έχει αντίκτυπο σε όλους μας», είπε η σχεδιάστρια. «Τώρα είναι η στιγμή να δώσουμε στους ανθρώπους τις κατάλληλες πληροφορίες, να τους δώσουμε μια λύση. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν αμέσως. Πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους να νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν μικρά πράγματα. Δεν πρέπει να θυσιάζετε το στυλ ή την ποιότητα της ζωής σας. Όταν θα δείτε αυτή την συλλογή, δεν θα καταλάβετε πως έχει δημιουργηθεί από βιώσιμα υλικά. Πρόκειται για μια πολυτελή σειρά, και όμως προωθεί την αειφορία της μόδας μέσα από κάθε μικρό κομμάτι της», είπε η McCartney πριν την έναρξη του show της.

Η συλλογή μιλάει στην καρδιά μας, μας εμπνέει και είναι πλημμυρισμένη από φως. Τα σχέδιά της είναι εμπνευσμένα από την φύση, τα λουλούδια, τα πουλιά, τα δέντρα... Ειδικά τα σχέδιά της που μας θυμίζουν την ελευθερία των πουλιών, ξεχώρισαν και στα παρουσιάζουμε. Οι λεπτομέρειες στα τελειώματα των ρούχων με τα κυκλικά τελειώματα ήταν το χαρακτηριστικό σημείο αυτής της συλλογής.

Δείτε τα looks

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας