Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δίχασε η Μαρέβα με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στη συνάντηση με την απαστράπτουσα Brigitte Macron

  23/08/2019 14:49
Δίχασε η Μαρέβα με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στη συνάντηση με την απαστράπτουσα Brigitte Macron

Δίχασε η Μαρέβα με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στη συνάντηση με την απαστράπτουσα Brigitte Macron

  23/08/2019 14:49
 

Στο Παρίσι και στη συνάντηση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Emmanuel Macron και την σύζυγό του Brigitte Macron βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη και η εμφάνισή της σχολιάστηκε έντονα. Η πρώτη κυρία της Ελλάδος «δίχασε» με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει στη συνάντηση αυτή και τα σχόλια ήταν πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ωστόσο, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έσπευσε να υπερασπιστεί την Μαρέβα Μητσοτάκη, μιλώντας για μια γυναίκα με στυλ και φινέτσα, που πλησιάζει τη εμφάνιση της πιο κομψής πρώτης κυρίας της Ελλάδας, αυτήν της Αμαλίας Μεγαπάνου, της συζύγου του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο σχεδιαστής τοποθετήθηκε δημόσια για το στυλ της Μαρέβας στο Παρίσι: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι η πρώτη… πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο, cool, φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.

Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς… όλες οι πρώτες Κυρίες μετά απ’ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κάτι που δεν αλλάζει ακόμη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους… γιατί το στυλ όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος… το έχεις η δεν το έχεις!

Αυτές οι δυο πρώτες κυρίες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρίσεις γιατί αυτός δεν είναι ο λόγος του ποστ…

Έχουμε δει πολλά… μέσα στα σχεδόν 60 χρόνια από την Μεγαπάνου και μετά… μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρέβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό… and that’s her big credit…

Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρέβας στην Γαλλία… αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε… η Μαρέβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα …και όχι μόνον.. .αλλά σήμερα για αυτό μιλάμε εδώ… και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη ή όχι εμφάνιση… #αυταταολιγα #very2020firstlady».

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας