Η Tommy Hilfiger καλωσορίζει την εορταστική περίοδο με το λανσάρισμα μιας Festive συλλογής

Είτε θέλετε να λάμψετε σε μια εορταστική περίσταση, είτε απλά να ντυθείτε για μια χαλαρή συνάντηση, η νέα εορταστική συλλογή «TOMMY HILFIGER» είναι αφιερωμένη σε όλες τις όμορφες στιγμές που θα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει το λανσάρισμα της εορταστικής συλλογής και καμπάνιας, εξυμνώντας τo αμερικανικό στυλ με μια ιδιαίτερη και μοντέρνα αισθητική. 

 

 

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει κλασικά preppy style κομμάτια με φρέσκες πινελιές για άνδρες και γυναίκες, σχεδιασμένα με υφάσματα υψηλής ποιότητας που λάμπουν με το στυλ τους και φωτίζουν τις νύχτες σας  με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αυτές τις γιορτές.

 

 

Από τις χαλαρές συναντήσεις έως τις εορταστικές στιγμές ανταλλαγής δώρων και ευχών, αυτή η συλλογή προσφέρει ευέλικτες επιλογές είτε για χαλαρό είτε για πιο βραδινό look, με ανανεωμένες σιλουέτες, άνετα υφάσματα και πολυτελές στυλ. 

 

 

Με έμπνευση την pop κουλτούρα της Ανατολικής Ακτής, τα signature κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν κλασικά Oxford πουκάμισα και preppy style φόρμες με έντονες χρωματικές ρίγες και υπερμεγέθεις σιλουέτες. 

 

 

Τα ευέλικτα must-haves περιλαμβάνουν ένα shirt dress και μία καμπαρντίνα φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι για μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στα βασικά ρούχα της σεζόν. 

 

 

Τα καρό Black Watch style κομμάτια με το νέο TH Monogram διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην ανανεωμένη σειρά ανδρικών ρούχων, ενώ το εμβληματικό γυναικείο παλτό και το shirt dress βρίσκονται στο επίκεντρο, επανασχεδιασμένα με νέα υλικά για να ταιριάζουν στη σεζόν. 

 

 

Τα μάλλινα πλεκτά και τα bomber jackets με varsity νούμερα, αποτελούν λαμπερές επιλογές για εορταστικές περιστάσεις, ενώ τα πολυτελή loungewear κομμάτια είναι η ιδανική επιλογή για χαλάρωση μετά τις εορταστικές βραδιές. 

 

 

Μετά την καμπάνια Fall ‘22, που ήταν εμπνευσμένη από το Factory του Andy Warhol, η εορταστική συλλογή είναι μια ωδή στη χαρά του να δίνεις δώρα στις γιορτές και αποτίνει φόρο τιμής στα διάσημα πάρτι του Warhol. 

 

 

 

Οι σκηνές ζωντανεύουν μέσα από ένα καστ δημιουργών, καλλιτεχνών και ανθρώπων με δύναμη και επιρροή, συμπεριλαμβανομένων των Sam Dilkes, King Owsu, Bwonhee Lee, James Corbin, Jay Jay, Luoyi, Bingbing Liu, Tara Halliwell και Londone Myers — όπου όλοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτοέκφρασης για το απόλυτο εορταστικό τραπέζι, εξυμνούν το ομαδικό πνεύμα, την ενότητα και το αίσθημα του να ανήκεις σε μία κοινότητα.

 

 

 

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης . Οι φίλοι και οι ακόλουθοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»