Η ποδηλατική διαδρομή «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» ολοκληρώθηκε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία

Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με τη στρατηγική συνεργασία της Χαραλαμπίδης Κρίστης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τη γραμμή τερματισμού διέσχισε στις 20 Ιουνίου 2022 η Μαρίνα Θεοδώρου μαζί με την ποδηλατική της ομάδα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την πρωτοβουλία «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ», που από πέρυσι αποτελεί μέρος του προγράμματος «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Η διαδρομή, που μεταφέρει το μήνυμα της προσφοράς, της καλής διατροφής και τακτικής άσκησης σε ολόκληρη την Κύπρο, πραγματοποιήθηκε με τη στρατηγική συνεργασία της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Η ποδηλάτρια Μαρίνα Θεόδωρου και η ομάδα της επισκέφθηκαν σε διάστημα τεσσάρων ημερών δήμους και κοινότητες σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο, με στόχο να μεταφέρουν τα μηνύματα της πρωτοβουλίας και να ευαισθητοποιήσουν μικρούς και μεγάλους.

Η φετινή διαδρομή στήριξε, όπως και πέρυσι, το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» που σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, ώστε να καταπολεμηθεί η παιδική παχυσαρκία.

Φέτος η πρωτοβουλία επέκτεινε τις δράσεις της ενισχύοντας το σημαντικό έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα».

Η ποδηλατική διαδρομή ολοκληρώθηκε στην Υπεραγορά Έγκωμης, όπου τους αθλητές υποδέχθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΑΛΦΑΜΕΓΑ, κυρία Νατάσα Κωνσταντινίδου μαζί με την ομάδα και τους συνεργάτες της.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, η κυρία Κωνσταντινίδου συγχάρηκε τους αθλητές για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν και αναφέρθηκε στους αξιόλογους στόχους της πρωτοβουλίας.

Στη συνέχεια υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής του κοινού και κάλεσε τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

Η κυρία Κωνσταντινίδου δήλωσε: “Το «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» ολοκληρώθηκε σήμερα με τελευταία στάση το ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, ενώ η διαδρομή στην κοινωνική προσφορά συνεχίζεται στις Υπεραγορές μας.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας αγοράζοντας τα φωσφορούχα βραχιολάκια που προσφέρουμε σε τρεις μοναδικούς χρωματισμούς και πωλούνται στην τιμή του ενός ευρώ σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια.”

Τα φωσφορούχα βραχιολάκια θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού μέχρι και τις 30 Ιουνίου, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Η ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου που αγκαλιάστηκε από το κοινό της Κύπρου, ανανεώνει το ραντεβού της για του χρόνου καθώς θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» και το 2023.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ευχαριστούν τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και τον στρατηγικό τους συνεργάτη Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Επίσης, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της φετινής διαδρομής Unilever, ASTRA CAR RENTAL, ACS, Bean Bar, και Holland and Barrett, και στην εταιρεία Landas Colour που στήριξε την πρωτοβουλία.

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»