Το ERA APOLLON ανανεώθηκε και γιορτάζει!

Την Πέμπτη, 26 Μαΐου, βρεθήκαμε στο Press Event του ανακαινισμένου πολυκαταστήματος ERA APOLLON στη Λεμεσό, το οποίο άνοιξε ξανά τις πόρτες του πρόσφατα, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πορεία του στην αγορά της Λεμεσού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το ERA APOLLON εξελίσσεται και ανανεώνεται με εμπλουτισμένη προϊοντική γκάμα και μια σειρά απο επώνυμες διεθνείς μάρκες.

 

 

Άνθρωποι από τον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και εκλεκτοί καλεσμένοι που έχουν συμβάλει στην ολοκλήρωση του έργου βρέθηκαν στο event για να γιορτάσουν μαζί με το πολυκατάστημα που επέστρεψε με εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

 Τον επανασχεδιασμό του νέου πολυκαταστήματος υπογράφει ο γαλλικός διεθνής οίκος Malherbe Paris.

Ένα πολυκατάστημα με επώνυμα και αγαπημένα brands ομορφιάς, μόδας, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού αλλά και με τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις από το ERGON Deli & Café.

 

 

 

Το ERA APOLLON, είναι ο απόλυτος lifestyle προορισμός αγορών, γεμάτος μοναδικές εμπειρίες, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής στην καρδιά της Λεμεσού. ABOUT ERA APOLLON

Στο νέο ERA APOLLON θα βρει κανείς αγαπημένα brands και συλλογές όπως: Adolfo Dominguez, Emporio Armani, Trussardi, Blugirl by Blumarine, Calvin Klein, Ted Baker, AllSaints, Scotch & Soda, Ba&sh, Samsoe Samose, Hoss Intropia, EA7, DKNY Sports, Lacoste, GANT, Tommy Jeans, Navy & Green, CK Jeans, Diesel, G-Star Raw, Coach, Furla, Next kids, Tommy Hilfiger kids, Calvin Klein kids, Levi's kids, Nike kids, Adidas Originals kids, Original Marines, Coin Casa, El Corte Ingles, Next Home και πολλά άλλα. Ακόμη, αναβαθμισμένο τμήμα ομορφιάς και διεθνείς αγαπημένες μάρκες όπως Dior, Lancôme, Estée Lauder, Giorgio Armani, Tom Ford, Diptyque, Kiehls, Helena Rubinstein, Clinique, Clarins, Shiseido, Nyx και πολλές άλλες.

 

 

 

Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υπηρεσίες oμορφιάς με εξειδικευμένους συμβούλους ομορφιάς, καμπίνες ομορφιάς, και την υπηρεσία “Click and Collect” για πελάτες που προτιμούν να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να τις παραλάβουν από το πολυκατάστημα.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες του ERA APOLLON μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις αγορές τους και να απολαύσουν μοναδικές ελληνικές γεύσεις από το ERGON Deli & Café.

Συναρπαστικά Pop Ups, συνεργασίες, εκθέσεις και εκδηλώσεις από αγαπημένα brands και σχεδιαστές ζωντανεύουν το πολυκατάστημα.

Τα ERA, είναι το μοναδικό πολυκατάστημα στην Κύπρο, που φιλοξενεί μια τεράστια γκάμα προϊοντικών κατηγοριών και μια σειρά από επώνυμες διεθνείς μάρκες.

¨ Στρατηγικός στόχος των Πολυκαταστημάτων ERA είναι η συνεχής αναβάθμιση και εξέλιξη σε προϊόντα και υπηρεσίες. Βρείτε το ERA APOLLON στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ & Πέτρου Τσίρου 9, Λεμεσός 3606.

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»