Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πολύτιμη αρωγή των Marks & Spencer Κύπρου στην προστασία της γυναίκας

  28/04/2022 12:25
Πολύτιμη αρωγή των Marks & Spencer Κύπρου στην προστασία της γυναίκας

Πολύτιμη αρωγή των Marks & Spencer Κύπρου στην προστασία της γυναίκας

  28/04/2022 12:25

 Σε συνέχεια της πρόσφατης πρωτοβουλίας για την Ημέρα Της Γυναίκας που ανέλαβαν τα Marks & Spencer Κύπρου (όπου ανακοίνωσαν την προσφορά €2 για κάθε αγορά €10 από τη γυναικεία συλλογή τους, προκειμένου να τιμήσουν έμπρακτα τη γυναίκα) παρέδωσαν στους συνδέσμους Wellspring Association και ΣΠΑΒΟ (Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια) το συνολικό ποσό των €6,300, εξ ημισείας κατανεμημένο στους δύο συνδέσμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

To ποσό αντιστοιχεί στα έσοδα από τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν μόνο κατά την επίσημη ημέρα εορτασμού της γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2022. Ε

υχαριστώντας τα Marks & Spencer Κύπρου για την πολύτιμη προσφορά τους στον σύνδεσμο, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Wellspring, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του συνόλου των μελών του, για τη στήριξη και αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει η ομάδα στην ευρύτερη ενημέρωση του πληθυσμού της Κύπρου σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

«Μέσω της εν λόγω προσφοράς», ανέφερε, «είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε συγκεκριμένους στόχους που έχουμε θέσει, καθώς και να συνεχίσουμε να φέρνουμε εις πέρας το έργο το οποίο έχουμε αναλάβει, που περιλαμβάνει τη στήριξη και την αποκατάσταση ατόμων που έχουν υποστεί δυσκολίες εξαιτίας της εμπορίας προσώπων, ή/και άλλων βίαιων συνθηκών.

Η έμπρακτη αυτή στήριξή σας κάνει τη διαφορά και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία και βοήθειά σας να συνεχίσει και στο μέλλον». Παράλληλα, εκπρόσωπος του Συνδέσμου ΣΠΑΒΟ, ευχαρίστησε θερμά τα Marks & Spencer Κύπρου εκ μέρους της Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη διαχρονική στήριξη που προσφέρουν στον Σύνδεσμο και κατ’ επέκταση στα εξυπηρετούμενα άτομα που λαμβάνουν αυτές τις σημαντικές για την ποιότητα ζωής τους υπηρεσίες από τον ΣΠΑΒΟ.

Ο Σύνδεσμος προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας προκειμένου να αλλάξουν τη ζωή τους, αξιοποιώντας κάθε πηγή βοήθειας, όπως, μεταξύ άλλων, την πρόληψη της άσκησης βίας στην οικογένεια, την παροχή άμεσης βοήθειας σε άτομα που δέχονται ή ασκούν βία στην οικογένεια, την παροχή στέγης και προστασίας σε θύματα βίας στην οικογένεια, την παροχή πληροφόρησης και συμβουλευτικής στήριξης σε κακοποιημένες γυναίκες.

4203805803036497 279002009 1687484568253273 2637968596611090648 n

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας