10 χρόνια Panik: Λαμπερές εμφανίσεις on stage, δηλώσεις και το κόκκινο χαλί

 

 

Λαμπερές εμφανίσεις on stage, δηλώσεις και το το κόκκινο χαλί από τη μεγάλη συναυλία για τα 10 χρόνια Panik Records - Το φιλί και η αποθέωση της Γαρμπή στη Βίσση - Ρέμος, Ρόκκος, Στόκας, Φουρέιρα, Παπαδόπουλος, Demy, Josephine, Μάστορας, Μπάσης, Τσαγκρινού, Mike, FY, Light κ.α.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μία τεράστια συναυλία με τουλάχιστον 30 καλλιτέχνες πραγματοποίησε για τα 10α γενέθλιά της η Panik Records και η κάμερα του «MEGA Καλημέρα», βρέθηκε στα παρασκήνια και κατέγραψε τις πυρετώδεις προετοιμασίες των τραγουδιστών, πριν βγουν στη σκηνή. ​

​Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε πως υπάρχει άγχος, αλλά είναι δημιουργικό.

Η Καίτη Γαρμπή έβαλε φωτιά στην σκηνή με το τραγούδι «Ατόφιο Χρυσάφι». Η τραγουδίστρια χαιρέτησε την Άννα Βίσση, μία καλλιτέχνιδα που ξεχωρίζει, και αναφέρθηκε στον γιο της, λέγοντας πως υπάρχει και κόντρα και μία αγάπη που δεν περιγράφεται με το παιδί της.

Για τον Αναστάσιο Ράμμο το γούρι του ήταν το πούπουλο της Ελένης Φουρέιρα. Από την άλλη, ο Στέλιος Ρόκκος κάνει τον σταυρό του προτού βγει στην σκηνή και είναι ευγνώμων για όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Το γούρι του FY πριν βγει από την σκηνή είναι η κοπέλα του.

Άλλοι καλλιτέχνες είχαν άγχος, όπως ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης, άλλοι αναφέρθηκαν στις κόρες τους. Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν εκεί για να καμαρώσει την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ενώ ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για την κόρη του που είναι στην Καλαμάτα.

Μία αποκάλυψη έκανε ο Mike για την Έλενα Τσαγκρινού: η τραγουδίστρια όταν είναι στο σπίτι τραγουδάει κάνοντας παράλληλα διάδρομο.

 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε ότι η ζωή με δύο παιδιά είναι ευτυχία, ενώ η Ζόζεφιν παραδέχτηκε ότι «Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή και δε με πειράζει. Δουλεύω σκληρά».

Ο Χρήστος Σαντικάι αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Λάουρα Νάργες, και δήλωσε «πολύ ερωτευμένος».

Η Demy ευχαρίστησε την Panik για την εμπιστοσύνη που της έδειξε, ενώ αποκάλυψε και ότι «Μου έγινε πρόταση για το Survivor. Δε θα άντεχα ούτε μια μέρα, οπότε δε χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει, δε θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο στον εαυτό μου».

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τη σύντροφό του και είπε ότι «Από την αρχή συγκατοικήσαμε με την Αναστασία, είμαστε πολύ καλά». Σε ό,τι αφορά στα όσα έχουν ακουστεί για τα επαγγελματικά του, ο ίδιος τόνισε ότι «Αποφάσισα φέτος να πω όχι στην κλασσική συνταγή των μπουζουκιών. Είχα πολλές κουβέντες με πολλά μαγαζιά».

Ο Τάσος Ξιαρχό, σε ερώτηση σχετικά με το αν θα μιλήσει με την Konnie Μεταξά, είπε «Φτάνει πια με την Konnie, έχει καταντήσει αηδία. Ένα γεια θα το πούμε».

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είπε ότι «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο τραγούδι και για τον εαυτό μου. Δεν περίμενα άμεση επιτυχία, αλλά πίστευα ότι θα πάει καλά. Μπορώ να πανηγυρίσω για εμένα πρώτη φορά».

Η Χριστίνα Σάλτη είπε ότι δε συνοδεύεται, ενώ συμβούλευσε τα κορίτσια «να μην χαρίζουν εύκολα το “σ’ αγαπώ” τους».

Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε ότι «Μου αρέσει η μουσική και αυτό που ζω, και πιο πολύ όταν ο κόσμος μαθαίνει τα τραγούδια μου. Μου στέλνουν μηνύματα στα social οι θαυμάστριες, κάποιες φορές απαντά κάποιες όχι».

Η Ματίνα Ζάρα παραδέχτηκε ότι «Μου έγινε πρόταση για το Survivor, το συζητήσαμε και νομίζω δεν είναι για εμένα αυτή τη φορά», ενώ η Τάνια Μπρεάζου αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο αποκάλεσε «μέντορά της».

Στη μεγάλη βραδιά βρέθηκε και η Ιφιγένεια Τζόλα, από την αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», που μεταξύ άλλων είπε ότι «Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συμβουλεύει έμμεσα να ακολουθούμε τα όνειρά μας».

Ο Βο αποκάλυψε ότι δέχεται τηλεφωνήματα για να δώσει συμβουλές για το Survivor, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος παραδέχτηκε ότι «Το ξέρω ότι μοιάζω με το Γιάννη Πλούταρχο».

Η Ελίνα Παπίλα είπε ότι βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σημείωσε ότι «Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια».

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην κόρη της, και στο σχόλιο που της έκανε για το ντύσιμό της, ενώ η Konnie Μεταξά είπε ότι έκανε 4 ώρες να ετοιμαστεί για τη μεγάλη βραδιά!

 

 Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της συναυλίας για τα 10 χρόνια

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!