#MTV Awards 2021: Οι νικητές, οι σχεδόν γυμνοί και οι super εμφανίσεις!

 

 

 

Η Madonna που γδύθηκε, η ολική επαναφορά Justin Bieber και η ημίγυμνη Megan Fox - Έκλεψαν τις εντυπώσεις Lady Gaga, Weeknd, Lil Nas X, Billy Eilish, Jennifer Lopez

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Επέστρεψε σε μια κάποια κανονικότητα με ζωντανές εμφανίσεις πάνω στην σκηνή τα μουσικά βραβεία MTV και δεν ήταν λίγοι οι πρωτοκλασάτοι σταρς που ήταν εκεί. 

Βαριά ντυμένη αλλά για λίγο εμφανίστηκε στην σκηνή των μουσικών βραβείων MTV η Madonna για να καλωσορίσει το κοινό στην διοργάνωση που φέτος κλείνει 40χρόνια.

Ξαφνικά πέταξε την καπαρτίνα της και εμφανίστηκε με δερμάτινο κορμάκι.

Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η Jennifer Lopez, ντυμένη και εκείνη αρκετά αποκαλυπτικά, για να ανακοινώσει το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς που κέρδισε η Ολίβια Ροντρίγκο.

Δύο από τα σημαντικότερα βραβεία, στην πρώτη του παρουσία στη διοργάνωση μετά από 6 χρόνια, απέσπασε ο Justin Bieber, αυτά του καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς και του ποπ τραγουδιού 

Το βραβείο καλύτερου βιντεοκλιπ της χρονιάς πήρε ο Lil Nas X ενώ η Billie Eilish απέσπασε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού με κοινωνικό μήνυμα. 

 Μεταξύ άλλων βλέμματα, φωτογραφικά φλας αλλά και αρκετά σχόλια συγκέντρωσε η Megan Fox η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα διάφανο φόρεμα.

 

Νικήτρια της βραδιάς η Lady Gaga η οποία απέσπασε το βραβείο της καλλιτέχνιδας της χρονιάς αλλά και άλλα δυο βραβεία για την συνεργασία της με την Αriana Grande και το «Rain On me» που αναδείχθηκε το τραγούδι της χρονιάς.

Η τραγουδίστρια, που μέτρησε συνολικά εννέα υποψηφιότητες, εμφανίστηκε με μια πληθώρα από μάσκες στη διάρκεια της απονομής.

Δύο βραβεία απέσπασε το δημοφιλές συγκρότημα από την Νότια Κορέα, BTS: αυτά του καλύτερου ποπ τραγουδιού αλλά του καλύτερου συγκροτήματος.

Μεταξύ των νικητών ήταν και ο The Weeknd ο οποίος παρέλαβε το βραβείο καλύτερου βίντεο για το «Blinding Lights».   

 Ανοίγοντας το σόου των βραβείων η οικοδέσποινα της βραδιάς αφιέρωσε την φετινή διοργάνωση στον ηθοποιό Chadwick Boseman που έχασε την ζωή του σε ηλικία 43 ετών μετά από τετραετή μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. 

«Αφιερώνουμε το σημερινό σόου σε έναν άνδρα του οποίου το πνεύμα έχει αγγίξει πάρα πολύ κόσμο. Είναι ένας πραγματικός ήρωας, όχι μόνο στην οθόνη αλλά και σε όλα όσα έκανε» ανέφερε η Κέκε Πάλμερ. 

Τα βραβεία MTV ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωσε που μεταδόθηκε ζωντανά από τότε που η πανδημία του κορωνοϊού «πάγωσε» όλες τις παραγωγές στην Αμερική.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»