Pringles “Do summer your way!

 

Όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 17 & 18 Ιουλίου στην παραλία Μακένζι, έζησαν μια πολύ διασκεδαστική και γευστική εμπειρία παρέα με τα αγαπημένα τους Pringles!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στα ειδικά διαμορφωμένα κόκκινα, γιγάντια γυαλιά ηλίου των Pringles, που βρίσκονταν στην παραλία, μικροί και μεγάλοι σκόρπισαν χαμόγελα, ποζάροντας με τις παρέες τους.

Εμπνευσμένοι από το φετινό motto των Pringles “Do summer your way”, φωτογραφήθηκαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο παρέα με την αγαπημένη τους γεύση Pringles από επαγγελματία φωτογράφο.

Οι λουόμενοι πήραν εκτυπωμένη την αναμνηστική τους φωτογραφία επί τόπου καθώς και ένα can από την αγαπημένη τους γεύση Pringles.

Το ραντεβού με τα Pringles ανανεώνεται για αυτό το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Ιουλίου, στη Λεμεσό, συγκεκριμένα στην παραλία Δασούδι, μεταξύ 12:00-18:00.

Ο DJ θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη με τις άκρως καλοκαιρινές μουσικές του επιλογές, ενώ την Κυριακή 25 Ιουλίου, θα υπάρχει και live link από τον ραδιοσταθμό Super FM μεταξύ 12:00-15:00 για να διασκεδάσουμε ακόμη περισσότερο παρέα με τα Pringles. 

Σας περιμένουμε! #PringlesSummer #popplayeat #DoSummerYourWay Σχετικά με τα Pringles: Όλα ξεκίνησαν με μια ιδέα το 1956, που μετατράπηκε σε εφεύρεση τη δεκαετία του 1970!

Το χαρακτηριστικό σχήμα υπερβολικού παραβολοειδούς (!) είναι ο λόγος που τα Pringles στοιβάζονται τέλεια μέσα στο μοναδικό κυλινδρικό κουτί τους.

Με τόση ιστορία πίσω τους - τόσο πρωτοποριακά, τόσο κρατσανιστά – σε προκαλούν να τα απολαύσεις και να ζήσεις μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.

Σήμερα τα Pringles πωλούνται παγκοσμίως σε περισσότερες από 140 χώρες και 80 υπέροχες γεύσεις. https://www.pringles.com/gr/home.html 

 

Δειτε Επισης

Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!