Οι νικητές των #MadVMA21, τα live act, τα highlights και το red carpet

 

 

 #MadVMA21: Η Μαλέσκου βράβευσε τον Αργυρό στα #MadVMA μετά τις φήμες για σχέση - Η πρώτη εμφάνιση του Σάκη Τανιμανίδη μετά τη γέννηση των διδύμων - Τσαγκρινού, Τάμτα, Φουρέιρα, Παπαρίζου, Ζοζεφίν, Θεοδωρίδου, Ήβη, Στεφανία, Αργυρός, Σαμπάνης, Μαζωνάκης, Ιακωβίδης, Μέλισσες, Snik, Madclip, Ράμμος και άλλοι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, οι περιορισμένοι σε σχέση με άλλες χρονιές θεατές των MAD VMA 2021 από τη ΔΕΗ, βρέθηκαν στην Τεχνόπολη και απόλαυσαν στη σκηνή τα live acts (με μικρά τεχνικά προβλήματα) των Τάμτα και Μελιssεs, Έλενας Παπαρίζου και Αναστάσιου Ράμμου, Γιώργου Σαμπάνη και Josephine, Ελένης Φουρέιρα και Mad Clip, Κωνσταντίνου Αργυρού και Γιώργου Κακοσαίου αλλά και της Νατάσας Θεοδωρίδου που τραγούδησε μαζί με τον Χρήστο Μάστορα. Παράλληλα μέσα από τις οθόνες που είχαν στηθεί στον χώρο της εκδήλωσης παρακολούθησαν 15 ακόμα ανατρεπτικά acts που πραγματοποιήθηκαν σε άλλο stage και χώρο.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιώργος Σαμπάνης ανακηρύχθηκαν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς κατακτώντας τα βραβεία των Καλύτερων τραγουδιστριών και τραγουδιστών στις κατηγορίες Adult και Modern αντίστοιχα. Καλύτερο γκρουπ αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά το συγκρότημα Μελιssεs, ενώ το βραβείο του Καλύτερου πρωταεμφανιζόμενου καλλιτέχνη παρέλαβε ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος. H Josephine Wendel επίσης απέσπασε δύο βραβεία, αυτό του Καλύτερου video pop κι αυτό του Καλύτερου ντουέτου από κοινού με τον MAD Clip.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρέλαβε το πιο συγκινητικό ίσως βραβείο της καριέρας της, αφού το Τιμητικό Βραβείο Mad Music Icon, της το παρέδωσαν οι κόρες της Χριστιάνα και Αντριάνα. Τα δύο κορίτσια μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα τους την οποία χαρακτήρισαν «πρότυπο μητέρας», σημειώνοντας ότι είναι περήφανες για εκείνη κι η Νατάσα Θεοδωρίδου προσπαθούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν σκέφτηκα τίποτα για ό,τι έπρεπε να πω απόψε γιατί αυτό που βλέπετε είναι η ύπαρξή μου. Τα παιδιά μου οι κόρες μου και το τραγούδι. Είναι οι δύο σημαντικότερες είσοδοι της ζωής μου», σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Με το δικό της ξεχωριστό μήνυμα παρέλαβε το βραβείο της Καλύτερης Τραγουδίστριας Moden η Ελένη Φουρέιρα. Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, σημείωσε πως: «Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που με βλέπουν τώρα από το σπίτι, να αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας γιατί πραγματικά είστε μοναδικές. Και θέλω να πω και σε όλα τα αγόρια που με βλέπετε τώρα από το σπίτι να αγαπάτε και να σέβεστε τις γυναίκες».

Ένα από τα βραβεία που δόθηκαν πριν λίγα λεπτά ήταν και αυτό  που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το τραγούδι «Αθήνα μου».

Τον γνωστό τραγουδιστή βράβευσαν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου με την οποία το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι είναι ζευγάρι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον ενώ ο ίδιος την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του της χάρισε ένα ζεστό χαμόγελο.

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο γνωστος παρουσιαστής που από την Τετάρτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις κορούλες τους, βρέθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να προλογίσει μια από τις εμφανίσεις.

Φανερά χαρούμενος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκε στη σκηνή και προλόγησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος του είπε πως πίστευε ότι δε θα πάει καθώς θα ήθελε να είναι με τις γυναίκες του. 

Στη συνέχεια μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης ερμήνευσε και ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού λέγοντας πως εκείνος είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αποχωρίστηκε τις κορούλες του και βρέθηκε εκεί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε για την απονομή των Mad VMA 2021 και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και για το αν συνάντησε τον Snik στον χώρο των βραβείων: «Όλα καλά, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα στα Mad, δεν έχω δει κανέναν. Μπορεί ένας χωρισμός να ανανεώσει έναν άνθρωπο και μια νέα σχέση μπορεί, αλλά και ένας γάμος και μια οικογένεια».

Ένα απίστευτο combo που τα έσπασε όλα στη σκηνή ήταν το «Σπάω τα ρολόγια» είναι ένα από τα πιο trending τραγούδια αυτή τη στιγμή! Παρόλα αυτά, Τριαντάφυλλος και Alcatrash συνεργάστηκαν μαζί και ξεσήκωσαν!

Τη βραδιά των MAD VMA 2021 παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό του backstage μετέφερε η Κόνι Μεταξά. Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ θα προβληθούν αποκλειστικά στο Mega την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Οι νικητές των Mad Video Music Awards 2021:

Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης

Γιώργος Κακοσαίος

 

Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια – Modern

Ελένη Φουρέιρα

 

Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια – Adult

Έλενα Παπαρίζου

 

Καλύτερος Άντρας Τραγουδιστής – Adult

Κωνσταντίνος Αργυρός

 

Καλύτερος Άντρας Τραγουδιστής – Modern

Γιώργος Σαμπάνης

 

Καλύτερο Group

ΜΕΛΙSSES

 

Καλύτερο Video Trap

Snik – «Etsi»

 

Καλύτερο Video – Λαϊκό

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Αθήνα Μου»

 

Καλύτερο Video – Ελληνικό Χορευτικό

Πέτρος Ιακωβίδης – «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα»

 

Καλύτερο Video – Μπαλάντα

ΜΕΛΙSSES – «Μισή Καρδιά»

 

Καλύτερο Video – Pop

Josephine – «Εγώ»

 

Καλύτερο Ντουέτο

Mad Clip x Josephine – «Fimi»

 

Καλύτερο Video Της Χρονιάς

Hawk, Light – «Voodoo»

 

Καλύτερο Τραγούδι Της Χρονιάς

Γιώργος Μαζωνάκης – «Ώρες Μικρές»

 

Βραβείο Mad Radio 106,2

Τάμτα x Mente Fuerte – «Δεν Είσαι Εδώ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρέλαβε το βραβείο προσφοράς στα #MadVMA από τις κόρες της

 

Τιμητικό Βραβείο Mad Music Icon

Νατάσα Θεοδωρίδου

 

 

The Red Carpet

 

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό