H Monster Energy στηρίζει το Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – ‘Χριστάκη Χασάπη’ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

 

 

Η Monster Energy, ενισχύει το Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος –‘Χριστάκη Χασάπη’, παραδίδοντας στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχαλάκη Μάλλα το ποσό των ‎€1500.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Monster Energy, στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της, εκφράζει έμπρακτα την κοινωνική ευσυνειδησία της, στηρίζοντας τη δράση του Ιδρύματος Άγιος Γεώργιος – ‘Χριστάκη Χασάπη’ που είναι έντονη στην πόλη της Λάρνακας.

Το ίδρυμα φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες από το 1992, ενώ τον Φεβρουάριο του 2000 ξεκίνησε να λειτουργεί επί εικοσιτετράωρου βάσεως λόγω των αυξημένων αναγκών των φιλοξενούμενων.

Σήμερα φιλοξενεί 19 ενήλικες, ηλικιών από 20 έως 55, και λειτουργεί τρία προγράμματα: το Κέντρο Ημέρας, όπου γίνονται δεκτά παιδιά με ειδικές ανάγκες από 3 ετών και άνω, την Παιδική Στέγη, στην οποία γίνονται δεκτά παιδιά από 3 μέχρι 18 χρόνων για διαμονή καθώς και τη Στέγη ενηλίκων, όπου γίνονται δεκτά παιδιά από 18 χρονών και άνω για διαμονή.

Η οικονομική στήριξη προσφέρεται μέσω του Ιδρύματος Monster Energy Cares Philanthropic Foundation, το οποίο στηρίζει κοινωνικές δράσεις σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Monster, ενισχύοντας ιδρύματα και οργανισμούς που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις του ο Business Manager της Monster Energy για την Κύπρο, Παναγιώτης Περδίος ανέφερε ότι: «Επιλέξαμε το Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος –‘Χριστάκη Χασάπη’, διότι χρειαζόταν άμεση υποστήριξη για τη συνέχιση του λειτουργήματος που υπηρετεί. Στο Ίδρυμα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά τον περασμένο Ιούνιο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί στα άτομα που φιλοξενούνταν. Η ενεργή συμπαράστασή μας στο Ίδρυμα και τους ανθρώπους του, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, θέλοντας να συμβάλλουμε θετικά στην κοινωνία».

Ο Μιχαλάκης Μάλλας, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ευχαρίστησε θερμά τον Διευθυντή της Mοnster Energy Παναγιώτη Περδίο, δηλώνοντας ότι «Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Mοnster Energy, παρέλαβα δωρεά €1500. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας για την ανταπόκρισή της Εταιρείας στις ανάγκες μας».

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά