Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου μελισσοκομείου της εταιρείας «Όρος Μαχαιρά».

  02/10/2020 13:48
Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου μελισσοκομείου της εταιρείας «Όρος Μαχαιρά».

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου μελισσοκομείου της εταιρείας «Όρος Μαχαιρά».

  02/10/2020 13:48
 

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου μελισσοκομείου της εταιρείας «Όρος Μαχαιρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές κομμάτων από την επαρχία Λάρνακας όπως επίσης αρκετοί συνεργάτες, πελάτες και άλλοι φίλοι της εταιρείας.

Το νέο μελισσοκομείο που βρίσκεται στην καρδιά των μελισσοχωριών της επαρχίας Λάρνακας μεταξύ των χωριών Μελίνη και Οδού, ήταν ένα όραμα αρκετών χρόνων για τον κ. Μιχάλη Φίλιππου ιδρυτή της εταιρείας, το οποίο έγινε πραγματικότητα. Για την κατασκευή του χρειάστηκε μία επένδυση €300 χιλιάδων ευρώ η οποία συγχρηματοδοτήθηκε από ευρωπαϊκά και κρατικά κονδύλια.

Ο κ. Μενέλαος Φίλιππου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «Όρος Μαχαιρά» σε σύντομο χαιρετισμό του ανάφερε μεταξύ άλλων ότι με τη λειτουργία του νέου μελισσοκομείου η εταιρεία φιλοδοξεί σε περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα είπε «είμαστε σίγουροι ότι ο νέος αυτός χώρος θα μας ανοίξει νέους επιχειρηματικούς δρόμους οι οποίοι αφορούν τη φιλοξενία τουρισμού και εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι επίσης να καθιερώσουμε μαζί με τη βοήθεια των συνεργατών μας, την εταιρεία διανομής Λαϊκό Κόσμος Trading, το μέλι «Όρος Μαχαιρά» ως μια από τις ηγετικές επωνυμίες μελιού στη Κυπριακή αγορά, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, με σεβασμό προς την φύση και τον άνθρωπο».

Το βασικό προϊόν που παράγεται στο νέο μελισσοκομείο είναι το γνωστό σε όλους μέλι με την επωνυμία «Όρος Μαχαιρά», αλλά και άλλα προϊόντα κυψέλης όπως γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη, καθαρό κερί μέλισσας και σαπούνια με βάση τα προϊόντα της μέλισσας.

Το νέο μελισσοκομείο είναι ανοικτό στο κοινό να το επισκεφθεί και στόχος είναι η οργάνωση δραστηριοτήτων και η προσέλκυση επισκεπτών από όλη τη Κύπρο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας