Στο Water World Water Park το καλοκαίρι συνεχίζεται με τα πιο ξέφρενα Wave Pool Parties

 

 

Το βραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου συνεχίζει να βρίσκεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και σας προσκαλεί σε μέρες ατέλειωτης καλοκαιρινής διασκέδασης. Το WaterWorld Themed Water Park αποτελεί τον πρώτο προορισμό αναψυχής και τον Σεπτέμβριο στην Αγία Νάπα και την ιδανική επιλογή να περάσετε μια #Funday μέρα με όλους τους αγαπημένους σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Tι και αν είναι Σεπτέμβριος, η διάθεση και οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη! Κάθε Σάββατο απόγευμα λοιπόν από τις 12μμ έως τις 6:30μμ, το WaterWorld Water Park, συνεχίζει να φιλοξενεί το μεγαλύτερο Wave Pool Party, μαζί με τους πιο Hot Djs του νησιού και surprise guests οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα decks του υδροπάρκου, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας την απόλυτη διασκέδαση, με επιλογές HipHop, RnB, Old School και Urban Classics, σε ένα party με μοναδικά signature cocktails και διασκέδαση!

Παράλληλα, τονίζεται ότι για την ομαλή λειτουργία του WaterWorld και την διεξαγωγή των Wave Pool Parties, η ομάδα του υδροπάρκου, εφαρμόζει αυστηρά και στο πιο ψηλό επίπεδο τις οδηγίες και τους κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19, γι’ αυτό και εκτελείται συνεχής καθαρισμός των κρεβατιών, φουσκωτών, όπως και όλων των επιφανειών συχνής και κοινής χρήσης.

 

Τα Wave Pool Parties, ξεκινούν στις 12μμ και διαρκούν έως τις 6:30μμ, φυσικά όμως, μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διασκέδαση στο πάρκο από τις πρωινές ώρες τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής. Για να προμηθευτείτε τα νέα εισιτήρια με 50% έκπτωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buywaterparktickets.com, όπου με κάθε εισιτήριο παίρνετε δωρεάν ένα ποτό για περιορισμένο χρόνο. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα εκπτωτικά σας εισιτήρια στην είσοδο του υδροπάρκου, πληρώνοντας με οποιαδήποτε Κυπριακή κάρτα ώστε να επωφεληθείτε της έκπτωσης. Facebook: www.facebook.com/WaterWorldWaterPark/ Instagram: @waterparkcyprus

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»