7 Ταινίες που Ανυπομονούμε να δούμε τη Χειμερινή Σεζόν

Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, βγαίνουν στους κινηματογράφους οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς με στόχο να διεκδικήσουν μία θέση στη χρυσή βραδιά των βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας. Ακολουθεί μία λίστα με τις ταινίες που λογικά θα ξεχωρίσουν και θα πρωταγωνιστήσουν στην κούρσα των βραβείων.
 
7. The Good Dinosaur (Ημερομηνία Κυκλοφορίας στην Ελλάδα: 17/12)
Η νέα ταινία της Pixar, της εταιρείας παραγωγής κινουμένων σχεδίων με το μαγικό ραβδί, ετοιμάζει νέα επιτυχία μέσα σε ένα χρόνο, καθώς προηγήθηκε το Inside Out (αυτή την εβδομάδα βγήκε και στις ελληνικές αίθουσες). Η ταινία αφορά ένα σύμπαν κατά το οποίο οι δεινόσαυροι και οι άνθρωποι συνυπήρχαν και προβλέπεται να είναι σίγουρα στην πεντάδα των οσκαρικών animation.

6. The Danish Girl (Ημερομηνία Κυκλοφορίας στις ΗΠΑ: 27/11)
Μία σίγουρη οσκαρική ερμηνεία από τον Eddie Redmayne, τον περσινό νικητή στην κατηγορία Α' Ανδρικού για τον ρόλο του στην ταινία The Theory of Everything. Η φετινή ταινία αφορά την αληθινή ιστορία του ζευγαριού Lili Elbe and Gerda Wegener καθώς και την πορεία της Lili ως πρωτοπόρου της transgender κοινότητας.

5. Freeheld (Ημερομηνία Κυκλοφορίας στις ΗΠΑ: 02/10)
Άλλη μία ταινία που αφορά τα LGTB δικαιώματα με απίστευτες ερμηνείες των Julianne Moore και Ellen Page. Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από την υπολοχαγό της αστυνομίας στο New Jersey, Laurel Hester, και την σύντροφό της, Stacie Andree, και τη μάχη για τη διασφάλιση των συνταξιοδοτικών παροχών από την Hester, όταν αυτή μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο τελικού σταδίου.

4. 45 Years (Ημερομηνία Κυκλοφορίας στην Ελλάδα: 10/12)
Μία ταινία που χτίζεται πάνω σε δυνατές ερμηνείες δύο βετεράνων και καταξιωμένων ηθοποιών που βραβεύτηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες του φετινού φεστιβάλ του Βερολίνου – του Tom Courtenay και της Charlotte Rampling. Μία εβδομάδα πριν την 45 η επέτειο, το ζευγάρι λαμβάνει ένα γράμμα το οποίο περιέχει πιθανές πληροφορίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους.

3. Carol (Ημερομηνία Κυκλοφορίας στις ΗΠΑ: 20/11)
Ακόμη μία ταινία της οσκαρικής κούρσας που συγκαταλέγεται στο Queer Cinema. Η ταινία με την Rooney Mara και την Cate Blanchett που έκανε πρεμιέρα στο φετινό φεστιβάλ των Καννών είναι τοποθετημένη στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950 και αφορά μία υπάλληλο πολυκαταστήματος που ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή και ερωτεύεται μια μεγαλύτερή της, παντρεμένη γυναίκα.

2. Star Wars: The Force Awakens (Ημερομηνία Κυκλοφορίας στην Ελλάδα: 24/12)
Η νέα ταινία του διασημότερου franchise που όλοι οι geeks περιμέναμε! Η ταινία τοποθετείτε τριάντα χρόνια μετά την ταινία Star Wars Episode 6 του 1983 και το μόνο σίγουρο είναι η τεράστια οικονομική της επιτυχία.

1. The Hateful Eight (Ημερομηνία Κυκλοφορίας στις ΗΠΑ: 25/12)
Η πολυσυζητημένη ταινία του Tarantino, μετά την επεισοδιακή αρχή της παραγωγής της και το σενάριο που είχε διαρρεύσει, επιτέλους φτάνει στις κινηματογραφικές οθόνες. Μετά το Django Unchained, και αυτή η ταινία είναι γουέστερν και οι φανατικοί του σκηνοθέτη ανυπομονούν να τη δουν.
 
Πηγή: exostispress.gr
 

Δειτε Επισης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL
Εκδήλωση για την πρεμιέρα της εκπομπής #DeFacto - Ειδική προβολη και παρουσίαση με εκλεκτούς καλεσμένους
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!