Ποια είναι η Nelly Rai που εκπροσώπησε την Κύπρο σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς;

Ονομάζεται Nelly Rai (Nelea Raileanu) κατάγεται από την Ρωσία αλλά μένει στην Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είναι η κοπέλα που εκπροσώπησε την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe Continental 2019 και πήρε την 6η θέση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Παρόλο που πήρε το μεταπτυχιακό της στο International Tourism Management στο Vilnius University, μιλάει τέσσερις γλώσσες και καταλαβαίνει περισσότερες από 15 γλώσσες, αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, το Instagram blogging και με το δικό της κανάλι στο YouTube (nelly rai) όπου παρουσιάζει θέματα traveling και beauty.

 

Φέτος εκπροσώπησε την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe Continental που πραγματοποιήθηκε στην Νάπολη της Ιταλίας και κατάφερε να πάρει την έκτη θέση ανάμεσα σε 49 χώρες. 

Αν θυμάσαι ότι κάπου την έχεις ξαναδεί, έχεις δίκαιο. Το 2018 πήρε τον τίτλο Fashion Blogger of the Year στο κανάλι Epsilon TV (Open Tv) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου για τέσσερις μήνες έδειχνε καθημερινά διαφορετικές ενδυματολογικές προτάσεις.

H Nelly Rai μίλησε στο Celebrity News Cyprus για την συμμετοχή της στο διαγωνισμό και την εμπειρία της. 

 

Πώς προέκυψε η εκπροσώπηση της Κύπρου στο Miss Europe Continental;

Αρχές Νοεμβρίου έλαβα ένα e-mail από την υπεύθυνη του διεθνή διαγωνισμού ομορφιάς Miss Europe Continental που διοργανώνεται στην Νάπολη της Ιταλίας κάθε χρόνο, για να λάβω μέρος φέτος και να εκπροσωπήσω την Κύπρο.

Εννοείται ότι μετά από αυτό το e-mail έψαξα παντού για την οργάνωση του διαγωνισμού για να σιγουρευτώ ότι όντως είναι αλήθεια και πραγματικά υπάρχει σαν διαγωνισμός.

Στην ερώτηση μου γιατί με επέλεξαν να εκπροσωπήσω την Κύπρο αν και μένω στην Ελλάδα, μου απάντησαν ότι δεν είχαν βρει κοπέλα με τα κατάλληλα προσόντα η οποία θα μπορούσε να εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ποια χώρα θα εκπροσωπήσω (Κύπρο η Ελλάδα, το ίδιο είναι για μένα) γιατί κατάλαβα ότι μόνο η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ήδη μεγάλη επιτυχία. 

Όμως για να συμμετέχω έπρεπε να στείλω ένα video interview και να απαντήσω στα αγγλικά σε μερικές ερωτήσεις που μου είχαν στείλει, 3 φωτογραφίες με μαγιό όπου έπρεπε να κρατάω ένα χαρτί με την ημερομηνία της ημέρας που έκανα την φωτογραφία για να σιγουρευτούν ότι είναι πρόσφατες οι φωτογραφίες μου επίσης και τις αναλογίες του σώματος μου.

 

Πώς βίωσες αυτή την εμπειρία;

Επειδή όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα είχα στη διάθεσή μου μόνο μία εβδομάδα να ετοιμαστώ για το μεγάλο διαγωνισμό. Δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο να επικοινωνήσω με την Κύπρο για να έχω μία στήριξη από τη χώρα. Οι μέρες πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και 19 Νοεμβρίου ήδη ήμουνα στην Νάπολη της Ιταλίας.

Μας πήραν από το αεροδρόμιο και μας πήγαν με το shuttle Miss Europe Continental στο ξενοδοχείο όπου μας έδωσαν ένα τρίκλινο δωμάτιο. Αφού αφήσαμε τα πράγματα μας στο δωμάτιο, μας πήγαν σε άλλο ξενοδοχείο σε ένα μεγάλο χώρο όπου μας περίμενε μία τεράστια ομάδα με makeup artists, hairdressers και stylists. Εκεί μας ετοίμασαν για την πρώτη μας φωτογράφιση με φορέματα από τους χορηγούς τους και με μαγιό. Μετά κάναμε από μία συνέντευξη on camera όπου μας δίνανε μερικές ερωτήσεις. Την δεύτερη μέρα μας πήγαν στο κέντρο της Νάπολης μαζί με τον φωτογράφο τους και κάναμε φωτογραφήσεις και βίντεο. Όλες τις επόμενες μέρες πηγαίναμε σε ένα Μέγαρο όπου κάναμε τις πρόβες για το μεγάλο τελικό. 

 

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολα. Κρυώναμε, πεινάγαμε γιατί το σημαντικό για την οργάνωση ήταν να μας ετοιμάζουν όσο πιο άψογα μπορούσανε για να σταθούμε όμορφες στην πίστα του Show. Ήμασταν 49 κορίτσια από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές προσωπικότητες, διαφορετικές κουλτούρες, και διαφορετικές νοοτροπίες. Δεν ήταν εύκολη η αποστολή για τους χορογράφους και όλη την ομάδα να μας κάνουν να είμαστε συγχρονισμένες και να δουλεύουμε σαν επαγγελματίες μοντέλα. Γι’ αυτό το λόγο πολλά κορίτσια αρχίσανε τις γκρίνιες και τα παράπονα (αυτά πάντα υπάρχουν σε τέτοιους διαγωνισμούς). 

 

Πώς αισθάνεσαι με το γεγονός ότι κατάφερες να βρίσκεσαι μέσα στο top 6 του διαγωνισμού;

Παρόλο που κατάλαβα ότι είναι μεγάλος ο  διαγωνισμός, και μόνο η συμμετοχή μου ήταν ήδη μεγάλη επιτυχία, ο στόχος μου ήταν να μπω στο top 20! Και όχι επειδή δεν πιστεύω στον εαυτό μου! Το αντίθετο! Έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το θέμα είναι ότι πάντα βασίζομαι στο Theory of Rational Expectation. Δηλαδή βάζω στόχους τους οποίους είμαι σίγουρη ότι μπορώ να πετύχω, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις η απογοήτευση είναι μηδενική και αν το αποτέλεσμα ξεπερνάει το στόχο, η ευχαρίστηση είναι 100 φορές μεγαλύτερη.

Όταν έφτασα εκεί και άρχισα να γνωρίζω τα κορίτσια, κατάλαβα ότι το να μπω στο top 20 δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση. Όλες ήταν πάρα πολύ όμορφες και κάθε μια άξιζε να είναι σε αυτό το διαγωνισμό. 

Στην βραδιά του μεγάλου τελικού πρώτα βγήκαμε και οι 49 κοπέλες με την χορογραφία που είχαμε ετοιμάσει. Ακολούθησε το catwalk όπου παρουσιάσαμε καθεμία τον εαυτό μας και την χώρα που εκπροσωπούσαμε, ντυμένες με τα ίδια φορέματα.

 

Μετά το πρώτο catwalk έκαναν το πρώτο “cut”  όπου ανακοίνωσαν μια-μια τις χώρες που θα έμπαιναν στο top 20. Όταν άκουσα ότι η Κύπρος προχωρά στην επόμενη φάση, χάρηκα πάρα πολύ και μπήκα μπροστά στο line up. Δεν είχα πολύ χρόνο να καταλάβω τι γίνεται, γιατί έπρεπε να πάω backstage μαζί με τα υπόλοιπα 19 κορίτσια να βάλουμε τα μαγιό μας και να ετοιμαστούμε για το δεύτερο catwalk με μαγιο. Μετά από αυτό κάνανε το δεύτερο cut  όπου ανακοίνωσαν τις χώρες οι οποίες επιλέχτηκαν στο top 10. Εγώ στο μυαλό μου ήδη  έκανα ένα προσωπικό τοπ 10 με τα πιο όμορφα και ψηλά κορίτσια του διαγωνισμού και η αλήθεια είναι ότι δεν έβαλα τον εαυτό μου μέσα σε αυτό.

 

Άρχισαν να φωνάζουν την 1η χώρα, 2η, 3....8, 9 ... Έμεινε να φωνάξουν την τελευταία χώρα για το top 10. Ήμασταν 11 κορίτσια που περιμέναμε και ελπίζαμε να μας φωνάξουν. Ανάμεσα ήταν και μερικές οι οποίες ήμουνα σίγουρη ότι θα είναι στο top 10 γι’ αυτό πίστευα ότι θα φωνάξουν μία από αυτές. Και άκουσα: Cyprus! Πραγματικά τότε δεν μπορούσα να το πιστέψω! Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου! Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πήγα με πολύ σιγουριά και περήφανη ανάμεσα στις υπόλοιπες 9 κοπέλες και στάθηκα μπροστά στους κριτές. 

Αμέσως μετά έπρεπε να ετοιμαστούμε για το τρίτο ντεφιλέ με βραδινά  φορέματα. Μετά το ντεφιλέ, η παρουσιάστρια έλαβε ένα φάκελο με τις χώρες οι οποίες πέρασαν στο top 5. Ανακοίνωσαν τις χώρες και μείναμε 6 κοπέλες όταν άκουσα ότι η Κύπρος δεν περνάει στο top 5. Δεν μου φάνηκε περίεργο, το περίμενα ότι δεν θα είμαι στο top 5, αλλά σίγουρα δεν περίμενα ότι θα είμαι στο top 6 σε αυτό το μεγάλο διαγωνισμό.

 

 

Πήγα στα backstage να αλλάξω. Η αδρεναλίνη μου είχε φτάσει ψηλά από την χαρά μου και την περηφάνια μου! Εκεί με πλησίασε ένας υπεύθυνος από την ομάδα και μου ζήτησε να κάνω μία live συνέντευξη με τους πολύ διάσημους στην Ιταλία παρουσιαστές του show. Με ρώτησαν πως νιώθω που ήμουν τόσο κοντά στην πρωτιά και τελικά δεν πήρα το στέμμα. Τους είπα ότι ήδη είμαι νικήτρια! Είμαι νικήτρια για τον εαυτό μου και για τη χώρα μου. 

Αν θα με ρωτήσετε πιο είναι το όνειρο μου θα σας απαντήσω: Δεν έχω όνειρα, έχω στόχους τους οποίους κάνω τα πάντα για να τους πετύχω!

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο