Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τέσσερα Βραβεία απέσπασαν Four Seasons και Amathus στους Χρυσούς Σκούφους 2019

  14/11/2019 13:22
Τέσσερα Βραβεία απέσπασαν Four Seasons και Amathus  στους Χρυσούς Σκούφους 2019

Τέσσερα Βραβεία απέσπασαν Four Seasons και Amathus στους Χρυσούς Σκούφους 2019

  14/11/2019 13:22

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν τα ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus στα βραβεία του διασημότερου γαστρονομικού θεσμού «Χρυσοί Σκούφοι 2019», που συμπληρώνει 26 χρόνια και για πρώτη φορά φέτος, διοργανώνεται και στην Κύπρο.
 

Συγκεκριμένα το Vivaldi by Mavrommatis του Four Seasons και το The Grill Room του Amathus, αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές, καθώς απέσπασαν τους δύο από τους τρεις «Χρυσούς Σκούφους» που απονεμήθηκαν σε εστιατόρια της Κύπρου. Οι κορυφαίες αυτές διακρίσεις, αποτελούν σήμα κατατεθέν των καλύτερων εστιατορίων και προστίθενται στις πολυάριθμες βραβεύσεις που έχουν λάβει τα δύο εστιατόρια τα τελευταία χρόνια.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, ξεχώρισαν και τα εστιατόρια Seasons Oriental του Four Seasons και Limanaki Fish Restaurant του Amathus, αφού βραβεύτηκαν με την τιμητική διάκριση «Top Notch 2019».
Όλα τα βραβευμένα εστιατόρια αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν με τα πλέον αυστηρά διεθνή κριτήρια και προδιαγραφές, όπως ακριβώς αξιολογούνται και τα εστιατόρια στην Ελλάδα. Στη διαδικασία αναζήτησης των καλύτερων, δοκιμάστηκαν 150 εστιατόρια, σε οκτώ διαφορετικές περιοχές της Κύπρου και βαθμολογήθηκαν πέραν των 1.600 διαφορετικών πιάτων.

Στην εκδήλωση των Βραβείων Γαστρονομίας Cyprus Best Restaurants Awards «Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου», που φιλοξένησε το Ξενοδοχείο Four Seasons, παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και κοσμικό χώρο.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας