Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Εσύ είδες την Βαλεντίνα σε δραματικό ρόλο; Θα πάθεις πλάκα!  

  22/02/2019 15:08
Εσύ είδες την Βαλεντίνα σε δραματικό ρόλο; Θα πάθεις πλάκα!  

Εσύ είδες την Βαλεντίνα σε δραματικό ρόλο; Θα πάθεις πλάκα!  

  22/02/2019 15:08
Κατέπληξε και καταχειροκροτήθηκε η Βαλεντίνα στην πρεμιέρα της!
Όρθιο το κοινό χειροκρότησε την ηθοποιό για την υπέροχη ερμηνεία της ως Εβραία του Μπρεχτ!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το θέατρο Σκάλα ήταν κατάμεστο την Πέμπτη το βράδυ! Πολιτικοί, ηθοποιοί, παρουσιαστές και πλήθος κόσμου κατέφθασαν για να την απολαύσουν.
 
Η Βαλεντίνα γέμισε ασφυκτικά το θέατρο Σκάλα με φίλους του θέατρου, που πήγαν με σκοπό να την τιμήσουν με την παρουσία τους, σε ένα απαιτητικό μονόλογο!
 
 
Τόσα χρόνια που βρίσκετε στην πρώτη γραμμή, έχει αφήσει εποχή πρωταγωνιστώντας σε κωμικούς ρόλους στην τηλεόραση και όχι μόνο. Από την θρυλική Μαρίτσα στις Ιστορίες του χωρκού, στην Αίγια φούξια, στο Santa Γιρλάντα και στο Pasta Pomilωri!
 
Αυτό που ήταν η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους θεατές!
Σε δραματικούς ρόλους τα σπάει! Είναι ακόμα εντυπωσιακότερη και το αποδεικνύει περίτρανα κάθε φορά που το αποφασίζει!
 

Ανέβασε υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Μόνικας Μελέκη και την ζωντανή επι σκηνής μουσική επένδυση του Σάββα Σάββα, τον εξαιρετικό μονόλογο του Μπρεχτ, η Εβραία.
 
 
Με την αφαιρετική απλότητα που επιλέχθηκε για το παίξιμο της, στην σκηνη, μετέφερε το μήνυμα του έργου με περισσή χάρη και μαεστρία.
 
 
Χωρίς τις γνωστές υπερβολές που συνηθίζεις να βλέπεις σε μονόλογους, έκανε και τον τελευταίο θεατή της παράστασης, να ταυτιστεί μαζί της και παρόλο που το έργο τοποθετείτε χρονικά στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η Βαλεντίνα το ζωντάνεψε στο σήμερα...
 
 
Επιβάλλοντας με τον υπέροχα φυσικό τρόπο της και το καλλιτεχνικό της εκτόπισμα την σημερινή διάσταση του έργου και όλα όσα αντιμετωπίζει η γυναικά στην κοινωνία, κοινωνική αποξένωση, σεξισμό, εγκατάλειψη…
 
 
Μίλησε για τον ρατσισμό σε όλες τις μορφές του επικεντρωμένη στην γυναικά, ακόμα και την σημερινή τόσα χρόνια μετά, την συγγραφή του έργου. Το έργο είναι εντελώς επίκαιρο και η Βαλεντίνα το λιγότερο συγκλονιστική!
 

 
Ο παρατάσεις μεταφέρονται από σήμερα στην Λεμεσό στον Πολύχώρο Συνεργείο και πραγματικά θα χάσετε μια εντυπωσιακά καλή θεατρική παράσταση, σε περίπτωση που δεν την επιλέξετε!
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας