Wrike & Nicosia City Center γιόρτασαν σε μια λαμπερή τελετή

Ο Αμερικανικός όμιλος Wrike, γιόρτασε στα νέα του γραφεία, σε μια υπέροχη βραδιά, την επέκταση της λειτουργίας του στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο κτιρίων Nicosia City Centre.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το Nicosia City Center, που επίσης εγκαινιάστηκε επίσημα την συγκεκριμένη βραδιά, κέρδισε όλες τις εντυπώσεις. Στην παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων, ήταν και η αναπληρώτρια κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Νιόβη Παρισσινού που χαιρέτησε το άνοιγμα αυτό, προσβλέποντας σε ένα θετικό μέλλον για την οικονομία της Κύπρου.

 

 

Ο Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής της Wrike κ. Thomas Scott, που ήρθε στην Κύπρο ειδικά για τη βραδιά, παρουσίασε τη Wrike ως μια online εφαρμογή που με τα διάφορα εργαλεία που διαθέτει, υποστηρίζει την καλύτερη λειτουργία οργάνωσης του γραφείου και όχι μόνο.

 

 

 Το Nicosia City Centre που στεγάζει τη Wrike, σε τρεις ορόφους του κτιρίου, βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, στη γωνία της λεωφόρου Καλλιπόλεως και Εθνικής Φρουράς.

 

 

 

Πρόκειται για ένα κτήριο συνολικής δόμησης 12.000 τ.μ. το οποίο αποτελείται στο ισόγειο από καταστήματα όπου θα στεγαστούν χώροι εστίασης, καφετέριες και στους πάνω ορόφους από γραφεία.

 

Κατά την τελετή εγκαινίων, στην παρουσία επιχειρηματικών στελεχών, ο εκ των ιδιοκτητών του έργου κ. Πόλυς Κουρουσίδης, τόνισε πως το κτήριο έχει λάβει το βραβείο στα European Property Awards, «Best Mixed Used Development», για τα έτη 2022 και 2023 και θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη σε παγκόσμιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο στο Λονδίνο με στόχο να βραβευθεί ως το καλύτερο κτήριο στην κατηγορία του παγκόσμια.

Το έργο ανεγέρθηκε από την PCMK (Holdings) Ltd, με κύριους συντελεστές την Polys Kourousides & Associates LLC και την House of Investments.

Αρχιτέκτονας του έργου είναι η BENOY, σε συνεργασία με τους UDS και Vafeades & Vafeades ενώ ο κύριος εργολάβος του έργου ήταν η Depcon Constructions.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Wrike, εδώ: https://www.wrike.com/

 

 

  

  

  

 

  

 

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών