#Madwalk 2022»: Τα λαμπερά acts, οι εκπλήξεις on stage, τα εντυπωσιακά catwalks

#Madwalk 2022»: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και οι δηλώσεις 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το #MEGAΚαλημέρα κατέγραψε όλες τις λαμπερές εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί του #Madwalk.

Το #Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, έρχεται για 12η συνεχόμενη χρονιά.

To #MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, το μεγαλύτερο fashion event στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο TAE KWON DO παρουσία κοινού. Την εκδήλωση παρουσιάσε η Μαριέττα Χρουσαλά. Τη βραδιά ανοίξε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης δίνοντας τον παλμό με ένα δυναμικό set.

 

 

Στη σκηνή βρέθηκαν οι: Μαρία Μπεκατώρου, DJ Αντώνης Δημητριάδης, Alcatrash, Danae Livieratou, Daphne Lawrence, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα, Τάνια Μπρεάζου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, o Σάκης Ρουβάς, η ΤΑΜΤΑ και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάσαν special acts. Στο Grand Finale η Άννα Βίσση

 

 

«Χριστούγεννα αν δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο, θα είναι στην Σαρωνίδα», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, του συγκροτήματος «Kings», ανέφερε: «τα σπάσαμε άσχημα με τους REC, τι είσαι τηγανητές πατάτες να αρέσεις σε όλους;».

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για την εμφάνισή της στο show, αλλά και για την επιστροφή στα τηλεοπτικά.

«Δεν έχω μετρήσει τα outfit που θα αλλάξω. Η αγάπη με τον σύζυγό μου με τα χρόνια δυναμώνει», τόνισε η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Στο Alter βάζαμε συνεργάτες και φίλους να φωνάζουν από τα μπαλκόνια», συμπλήρωσε.

«Έχω στείλει κομμάτι στη Eurovision και δεν μας διάλεξαν», αποκάλυψε η Marseaux.

Η ανανεωμένη Καλομοίρα μίλησε για το εάν σκέφτεται να έρθει στην Ελλάδα, λέγοντας πως, «θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο. Θα σκεφτόμουν σοβαρά την πρόταση να είμαι κριτική επιτροπή στο ”Fame story”».

«Με φλερτάρουν στα social, στο μαγαζί όχι», είπε η τραγουδίστρια Αναστασία.

Ο Θέμης Γεωργαντάς τοποθετήθηκε σχετικά με την μόδα λέγοντας πως, «το Madwalk το λατρεύω, αλλά με την μόδα δεν το έχω πολύ. Έχουμε παραχαλαρώσει στην εκπομπή με το κρασί και μου έχουν ζητήσει καλεσμένοι να το βγάλω».

«Στη γυναίκα θα πάρω ένα αμάξι για τα Χριστούγεννα», αποκάλυψε ο ράπερ Illeoo.

«Είμαι λίγο σαν γκι; Σαν δέντρο; Συνέχεια η Τζένη μου λέει για τα ρούχα, «είναι χάλια, βάλτο», υπογράμμισε σε χιουμοριστικό τόνο ο Δήμος Αναστασιάδης.

Τέλος η Στεφανία αναφέρθηκε σε ένα αστείο ραντεβού της.

«Το πιο αστείο ραντεβού ήταν με Έλληνα, έτρωγε συνέχεια», είπε η τραγουδίστρια.

 

 

 

«Θέλω 2 ώρες να 20 λεπτά για να ετοιμαστώ. Έχει πέσει πολλές φορές το ρεύμα όταν είμαι στη σκηνή», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Για αυτό που παρουσίασε στην σκηνή ο Μιχάλης Χατζήγιαννης ανέφερε: «Αυτό που κάναμε ήταν αφιερωμένο στη γυναίκεια κακοποίηση. Θέλουμε να είμαστε 2 φύλα ίσα». Και η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Είναι σημαντικό να λέμε το ο,τιδήποτε διεκδικεί τα δικαιώματα των γυναικών».

«Το μαλλί δεν θέλω να το ζυγίσω, είναι πιο βαρύ από εμένα. Για γούρι έχω πάντα το κομποσκοίνι μου», σχολίασε η Αnαstasia.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε η Καλομοίρα και δήλωσε: «Στην προσωπική μου ζωή ντύνομαι απλά. Αν ο Γιώργος μου αγοράσει κάτι ακριβό, δεν θα το γυρίσω πίσω. Ο Γιώργος δεν λέει πολλά κομπλιμέντα αλλά το δουλεύουμε αυτό».

Αναφορικά με την σχέση που έχει με τα χρήματα η Καλομοίρα είπε: «Από τα 12 έπλενα πιάτα και δούλευα στο εστιατόριο, σέβομαι τα λεφτά και τα ”κλαίω”».

Η Μαρία Σολωμού δήλωσε για την εμφάνιση που έκανε στα φετινά Madwalk : «Το μαλλί ισιώνεται από χθες, δεν είναι δικά μου τα περισσότερα».

Αποκάλυψε την πιο ακριβή αγορά που έχει κάνει ποτέ η ηθοποιός για ρούχο: «Πριν 20 χρόνια πήρα ένα φουστάνι 800 ευρώ και τα φόρεσα 1 φορά». Επιπλέον αναφέρθηκε και στην εξωτερική της εμφάνιση: «Πήρα 6 κιλά και νομίζω ότι έγινα ξαφνικά juicy».

Η Ιωάννα Σαρρή σχετικά με την σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη ανέφερε: «Είναι ευχάριστο που ασχολούνται με την σχέση μου με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ο Γιώργος δεν θα έρθει να με δει. Στον Γιώργο αρέσει το outfit και θέλει να το πάρω σπίτι μα» και αποκάλυψε ότι τραγουδιστής είναι κάλος στα δώρα.

O Good Job Nicky μίλησε για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά αποκάλυψε και αν έχει γούρι: «Το μαλλί πάντα μπλε, ο καθένας όπως γεννήθηκε. Έχω ένα σταυρουδάκι του πατέρα μου για γούρι».

Για την συμμετοχή της στο show η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε: «Θα το θυμάμαι για πάντα, το διασκέδασα πολύ».

 

 

Τα καλύτερα red carpet looks από το κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς

 

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»