Πανδαιμόνιο στην #SuperΚατερίνα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Μικρόψυχος, τοξικός»

Παπανώτας: «Η Μαλέσκου νιώθει πρωταγωνίστρια, δεν είναι η Μενεγάκη» - Τα βέλη του Μικρούτσικου: «Ας δει την εκπομπή "Τα Νούμερα"» - Καινούργιου σε Κωνσταντινίδη: «Θυμάμαι που είχες πει ότι είμαι σαν χάσκι, στενοχωρήθηκα πολύ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Happy Day», ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά και τα πρόσωπα που είτε θα δούμε σε νέα ξεκινήματα, είτε θα απουσιάζουν.

Η δημοσιογράφος Πένυ Καβέτσου ρώτησε τον Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με την απουσία της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Τι να πω… Το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται;» είπε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Open Weekend».

Και πρόσθεσε: «Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης».

Όταν ρωτήθηκε για τη Δούκισσα Νομικού και αν μπορεί να καλύψει εκείνη το κενό της Φαίης Σκορδά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θα έχει τη Δούκισσα; Η Δούκισσα έκανε κάποιες λάθος κινήσεις τελευταία και έριξε τις μετοχές της. Ελπίζω να τις ξανανεβάσει».

 

 

Εξηγήσεις για τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε για την Ιωάννα Μαλέσκου ο Δημήτρης Παπανώτας στην κάμερα της «Super Κατερίνας».

«Η κριτική μου δεν ήταν σκληρή, δεν είναι κακό να είσαι δασκάλα» είπε αρχικά.

«Όταν φτάσει στα 50-55 θα θυμηθεί ότι ένας Ππανώτας είπε αυτό και θα αυτομουτζώνεται που δεν ακολούθησε μία ήρεμη και όμορφη καριέρα που έχει να κάνει με παιδάκια.»

«Πήρε πολύ δεχτά τον ρόλο της πρωταγωνίστριας, δεν ξέρω ποιος της το είπε, ίσως είχε κακούς συμβουλάτορες. Είσαι πρωτοεμφανιζόμενη, δεν είσαι η Μενεγάκη».

 

 

Την αυστηρή κριτική του Δημήτρη Παπανώτα για την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και τις νέες του δηλώσεις για εκείνη, σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Με αφορμή τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε μια κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνη ο νέος συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντινίδης και την είχε στεναχωρήσει αρκετά.

«Θέλετε να σας πω μια κριτική που μου είχε κάνει ο Στέφανος όταν είχα πρωτοξεκινήσει στο Mega, στον «Πεντάμορφο κόσμο»; Εσύ ήσουν εδώ στον Alpha τότε με την Καραβάτου και τον Νάσο Γουμενίδη. Τότε εγώ είχα κάνει μια λεύκανση φρικτή. Χαμογελούσα και ήμουν… Πετρίδης… χειρότερα. Έχω κάνει κι εγώ τέρατα.

Είχε γυρίσει και είχε πει: “Πώς είναι έτσι αυτή η κοπέλα, σαν χάσκι είναι, όταν γελάει”. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχε δίκιο. Ακόμα όταν βλέπω χάσκι το σκέφτομαι» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Τα βέλη του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Δημήτρη Παπανώτα: «Ας δει την εκπομπή "Τα Νούμερα"»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»