Έκανε την αποκάλυψη ο Γιώργος Ασημακόπουλος-«Έχω κάνει συζητήσεις για το J2US»

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του, για την εμπειρία του Survivor αλλά και για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο Instagram σου, θα θεωρήσει πως κάνεις τη ζωή ενός jet setter.

Όχι, δεν ισχύει αυτό. Καταρχάς, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι πραγματικοί jet setters έχoυν λυμένο το οικονομικό και ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα για να πάνε σε κοσμικά καλέσματα και πάρτι. Εγώ δεν είμαι έτσι. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μου έμαθε την αξία της δουλειάς. Το επάγγελμα που κάνω το επέλεξα εγώ και το αγαπάω.

Έγινες γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή σου στο περσινό Survivor. Θα λάμβανες συμμετοχή και στο Survivor All Star που θα βγει προσεχώς στον αέρα;

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που αγαπώ γιατί με σύστησε στον κόσμο. Βγαίνοντας από το παιχνίδι δέχτηκα κύματα αγάπης από όσους το παρακολουθούσαν φανατικά. Για μένα δεν είναι μόνο ένα διαγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης, αλλά μια ωραία αφορμή όπου αναμετρήθηκα με τον εαυτό μου, πέρασα ωραία αλλά και δύσκολα και δημιούργησα φίλους ζωής. Οπότε αν δεχόμουν πρόταση, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

Με ποιους άλλους Survivors κάνεις ακόμη παρέα;

Με όλους έχουμε γίνει μια παρέα. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν. Με τον Τριαντάφυλλο, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Νικόλ (σ.σ. Μαυρίδη) τα λέμε πολύ συχνά.

Ένας παίκτης από την παρέα σας στο περσινό Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής, στη συνέχεια συμμετείχε στο Just the 2 of Us. Θα συμμετείχες στο συγκεκριμένο μουσικό σόου;

Για να σε προλάβω, έχω κάνει συζητήσεις για να είμαι στο επόμενο J2US. Θα πήγαινα άνετα στο J2US γιατί εκτιμώ πάρα πολύ τις παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη, όπως και τον ίδιο. Τα σόου που κάνει ο Νίκος Κοκλώνης ξεπερνούν την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και συναγωνίζονται άλλα, παγκόσμιας εμβέλειας. Οπότε περιμένω να δω και εγώ τι θα συμβεί τη χειμερινή σεζόν.

Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη γυναικεία μόδα, όπως εσύ, οφείλει πάνω απ’ όλα να αγαπάει τη γυναίκα. Έχεις κάποια συγκεκριμένη διάσημη στο μυαλό σου όταν κάνεις σχέδια και παραγγελίες;

Καταρχάς, λατρεύω τις γυναίκες. Όποια έρχεται στην μπουτίκ φεύγει χαρούμενη έχοντας βρει κάτι που της αρέσει. Η πρώτη που σκέφτομαι είναι η Μόνικα Μπελούτσι, καθώς για μένα είναι η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο. Όσο κλασάτη, αριστοκρατική και όμορφη ήταν στα 25 της, το ίδιο είναι και τώρα και, όπως φαίνεται, θα παραμείνει. Είναι μια ντίβα, χωρίς ακραίες αισθητικές επεμβάσεις που οδηγούν στην παραμόρφωση. Ό,τι κι αν φορέσει αναδεικνύει το ρούχο.

Η καλή σχέση που έχεις με τη μητέρα σου επηρέασε και τον τρόπο που φέρεσαι στις γυναίκες;

Ναι, εννοείται. Η μητέρα μου είναι μια νέα και σύγχρονη γυναίκα, που αγαπάει τις γυναίκες και δεν νιώθει, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά μαζί τους κι αυτό το θεωρώ μεγαλόψυχο. Είναι κάτι που επίσης έμαθε σε εμένα και τους αδελφούς μου, να μη λειτουργούμε ανταγωνιστικά αλλά να βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις χωρίς να κοιτάμε τι κάνει ο άλλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του