Αντιδράσεις στην συναυλία του Μάλαμα - Ζήτησε να κατέβει το πανό για τον Λιγνάδη

Η απάντησή του Σωκράτη Μάλαμα μετα το κράξιμο στα social media - Η μακροσκελής ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πλήθος αντιδράσεων δέχθηκε ο Σωκράτης Μάλαμας για το γεγονός πως στη χθεσινή του συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζήτησε να κατέβει πανό για τον Δημήτρη Λιγνάδη.    

 

Χαμός τις τελευταίες ώρες στα social media γύρω από το όνομα του γνωστού τραγουδοποιού και ερμηνευτή, Σωκράτη Μάλαμα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης εδώ και πολλές ώρες γιατί διέκοψε τη χθεσινοβραδινή συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι», που αναφέρεται στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας σταμάτησε τη συναυλία εκείνη την ώρα και αφού τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή.

Η κίνηση αυτή δυσαρέστησε πολλούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι άρχισαν το «κράξιμο», ενώ κάποιοι καλούσαν σε #cancel του γνωστού καλλιτέχνη.

 Η κίνηση αυτή δυσαρέστησε πολλούς θαυμαστές του και χρήστες των social media, οι οποίοι άρχισαν το «κράξιμο», ενώ κάποιοι καλούσαν σε #cancel του γνωστού καλλιτέχνη.

 

   

 

   

 

 

  

  

  

 

 

Τι είπε ο Σωκράτης Μάλαμας για το πανό

Προς απάντηση σε όσους ενοχλήθηκαν, ο Σωκράτης Μάλαμας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το συμβάν.

«Αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου. «Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική , παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες , κάπως έτσι . Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ», αυτά δήλωσε στη συναυλία του ο τραγουδοποιός.

 

 

Η απόφαση του Σωκράτη Μάλαμα, φαίνεται πως δεν άρεσε σε αρκετούς θαυμαστές του, αλλά και χρήστες του Twitter, οι οποίοι ξεκίνησαν να απαιτούν ακόμα και #cancel του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ το όνομά του έγινε πρώτο trend.

Από την άλλη ο Σωκράτης Μάλαμας εξήγησε με ανάρτησή του τι ακριβώς συνέβη, ενώ τον ίδιο στήριξε δημόσια με ανάρτησή της και η Κλέλια Ρένεση.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός υπερασπίστηκε τον τραγουδοποιό με ανάρτησή της στο Facebook, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως ο καλλιτέχνης έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο της παράστασής του, την οποία ετοίμασε με κόπο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για τον Σωκράτη Μάλαμα

«Ο καλλιτέχνης σε καλει στον χωρο του. Εχει ετοιμαστει απο καιρο, ερχεται με μια βαλιτζα τραγουδια, στιχακια, με ολον τον πλουτο που εχει μαζεψει ποντο ποντο στις πλατες του. Αρχιζει να σου λεει τις ιστοριες του. Κοιταει τα ματια σου, θελει να περασει μεσα. Ετσι εχει μαθει να ονειρευεται. Την ωρα της παραστασης του, εχει τον πρωτο λογο κ τον τελευταιο. Εχει το δικαιωμα να αποσυντονιζεται . Ξεκιναει να σου πει μια ιστορια κ βλεπει ενα τεραστιο «ΒΙΑΣΤΗΣ» μπροστα του. Κ σφιγγεται το στομαχι του.. Γιατι ενα σαπιο συστημα κ ενας βιαστης να συνεχιζουν να βιαζουν τη στιγμη αυτη την μαγικη; Πριν κ μετα μπορει οποιος θελει να παρεμβει. Αν ομως ο καλλιτεχνης θελει μονο ματια ανοιχτα κ φωτινα για να επικοινωνήσει το μεσα του , οφειλει να το ζητησει.

Ειπε σαφως πως συμφωνει, πως ειναι με το μερος μας,, αλλα τωρα ειναι η ωρα της αφηγησης. Γιατι αν ακουσεις προσεκτικα τον καθε στιχο, εχει απαντησει σε ολα αυτα χρονια πριν, κ σου απλωνει το χερι να πιαστεις απ την βαρκα του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ή ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Ή ΠΙΟ ΜΕΣΟΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ Κ ΠΟΙΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Κ ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ Κ ΠΩΣ, ΣΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΝΕΡΟ Κ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Γι αυτο τον αγαπησες. Για το

«Καληνυχτα μαλ@κα η ζωη εχει πλακα»

Κ το «ολοι οι καρι@λιδες μια εταιρια».

Ο Σωκράτης Μάλαμας εχει προηγηθει της διαμαρτυριας σου χρονια πριν, εχει περιγραψει την ψευδοκουλτουρα που ζουμε με απειρους τροπους πριν καν την αφουγκραστεις.

Δεν ειναι βολεμα το αιτημα του. Ειναι «ναι, μαζι σας , αλλα παμε τωρα ν αλλαξουμε τον κοσμο ξεκινώντας απ τα μεσα μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο