Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο κύβος ερρίφθη! Αυτή η παρουσιάστρια θα καθίσει στο... πλευρό του Λιάγκα

  24/07/2022 10:26
Ο κύβος ερρίφθη! Αυτή η παρουσιάστρια θα καθίσει στο... πλευρό του Λιάγκα

Ο κύβος ερρίφθη! Αυτή η παρουσιάστρια θα καθίσει στο... πλευρό του Λιάγκα

  24/07/2022 10:26
Ο Λιάγκας δεν θέλει συμπαρουσιάστρια - Θέλει απλά μια πανέμορφη guest star στο πλευρό του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Φαίη Σκορδά έφυγε και ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά το γυναικείο πρόσωπο που θα καθίσει δίπλα του στο «Πρωινό» την επόμενη σεζόν. Πολλά τα ονόματα που ακούγονται πως θα πάρουν αυτή την καρέκλα. Ευαγγελία Αραβανή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δούκισσα Νομικού και Ιωάννα Μαλέσκου είναι μερικά από αυτά.

Ποια θα είναι τελικά η γυναίκα που θα σηκώσει το βάρος του lifestyle μέρους της εκπομπής την επόμενη σεζόν;

Σύμφωνα με όσα γράφει στη «Realnews» η Ναταλία Ανδρικοπούλου, στην εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησαν πως μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά θα πάρει ο ίδιος τα ηνία όλης της εκπομπής, δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια με την έννοια της ισότιμης παρουσίας, αλλά το γυναικείο πρόσωπο θα έχει έναν ειδικό ρόλο.

Έτσι, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού είχαν εξαρχής ένα προβάδισμα, τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα πήρε σαφές προβάδισμα, κάτι που έχει να κάνει και με τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί όλα τα χρόνια με το κανάλι.

Η Δούκισσα Νομικού θα είναι από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό, ενώ στην ομάδα θα βρίσκονται οι: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

​ 

4278894791071830 ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ 22

Βέβαια αν είχε χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας και ήθελε έστω και λίγο να μας ενδιαφέρει η νέα του συμπαρουσιάστρια θα έπρεπε να έχει στο πλευρό του, την... Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που με το παρελθόν τους, θα είχε τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον αυτή η συνύπαρξη.

Προς το παρόν, πριν ακόμα καν ξεκινήσει σεζόν, η εκπομπή μυρίζει με... αποτυχία. Όχι για τα κορίτσια, τα οποία θα σταθούν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, που είναι όλες τους υπέροχες, λαλίστατες, ταλαντούχες και πανέμορφες αλλά για την νοοτροπία και τον τρόπο της επιλογής του ίδιου του... πρωταγωνστή...

4278897320595615 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας