Ποιοι έκαναν ραντεβού για το All Star #SurvivorGR και πόσα λεφτά θα πάρουν;

Ενοχλημένη η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί: «Ένιωσα άβολα, ναι, κι ενοχλήθηκα που χρησιμοποίησε πληθυντικό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Εδώ και χρόνια ακούμε για All Star #SurvivorGR και στο τέλος οι φήμες έμεναν απλώς φήμες.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Ατζούν Αλιτζαλί δεν βολιδοσκοπούσε όλο αυτό το διάστημα ποιοι είναι θετικά διακείμενοι για το πρότζεκτ και ποιοι όχι καθώς ο Τούρκος παραγωγός βασίζει πολλά στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Φέτος για πρώτη φορά η πιθανότητα ο νέος κύκλος του Survivor να είναι αποκλειστικά με «βετεράνους» του Άγιου Δομίνικου είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Αυτό γράφεται, αυτό ακούγεται και αυτό πρόδωσε πως τουλάχιστον επιθυμεί ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιζταλί στον τελικό του ριάλιτι λέγοντας πως ελπίζει για ένα ξεχωριστό Survivor από φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Open Weekend» οι πιο ιδιαίτεροι χαρακτήρες, οι πιο αγαπητοί αλλά και οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες συναντήθηκαν με την παραγωγή για να συζητήσουν τα διαδικαστικά καθώς και τις αμοιβές που θα τους χρυσώσουν κάπως το χάπι για άλλον έναν γύρο από κακουχίες, εξόντωση και πείνα.

Οι παίκτες που προσεγγίστηκαν ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Πηλίδης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς.

Όσο για το ποσό που τους προτάθηκε αυτό είναι τα 5.000€ ανά εβδομάδα – ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ικανό να κάμψει και τις τελευταίες αμφιβολίες των υποψήφιων.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι ο τούρκος παραγωγός δεν θέλει τους καλύτερους παίκτες, όπως τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ηλία Γκότση, την Κατερίνα Δαλάκα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κωσταντίνο Βασσάλο, τον Σάκη Κατσούλη την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Μάριο Πρίαμο, αλλά παίκτες που του έκαναν... νούμερα.

 

 

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε συνέντευξη στο «ΟΚ!» και στην Μαρία Ρουμελιώτου κι απάντησε για τη φράση του Ατζούν Ιλιτζαλί στο φετινό Survivor, που την ενόχλησε.

Πριν από λίγο καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί απευθυνόμενος στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ευχαρίστησε δημόσια τον Κώστα Πηλαδάκη λέγοντας: «Σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο παιχνίδι». Ένιωσες άβολα με αυτό το σχόλιο;

Ένιωσα άβολα, ναι, γιατί έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα κι ενοχλήθηκα που χρησιμοποίησε πληθυντικό. Εμένα δεν με έστειλε κάποιος. Από όσο γνωρίζω, μου έγινε πρόταση από την παραγωγή. Και μάλιστα επέμεναν γιατί στην αρχή ήμουν αρνητική, τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Νομίζω ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»