Η Σκορδά φεύγει μετά από 10 χρόνια στον ΑΝΤ1 και… το πλατό «γκρεμίζεται» on air!

Οριστική αυλαία ρίχνει η εκπομπή, το «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια - Στην τελευταία αποφώνησή της στον ΑΝΤ1 και συμβαίνουν διάφορα περίεργα στο πλατό! «Λοιπόν αν δεν γκρεμιστεί σήμερα το πλατό… έχουν μπει πουλιά, έχουν σκάσει δύο με τρία φώτα, ακούστηκε ένα μπαμ από πίσω…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η παρουσιάστρια εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα θεόστενο floral D&G φόρεμα και ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να το σχολιάσει on air και να ξεκινήσουν οι μπηχτές στην ΄έναρξη της τελευταίες εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος θυμόταν ότι στην πρώτη μέρα της φετινής σεζόν που τελειώνει σήμερα φορούσε παρόμοιο φόρεμα και της είπε: «Δεν είναι το φόρεμα που φόρεσες στην πρώτη μέρα της εκπομπής;» και η παρουσιάστρια με χαμόγελο είπε: «Δεν έβαλα το ίδιο, έβαλα της νέας κολεξιόν… Προετοιμάζεσαι για τα της μόδας;» και ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της.

Με τον Γιώργο να σκύβει το κεφάλι και να λέει: «Ε, μάλιστα»! Και συνέχισε λέγοντας: «Θα μαγειρέψω και σήμερα…» και χαμογέλασε αμήχανα.

Το πλάνο δε της Φαίης Σκορδά όσο μιλούσε ο Γιώργος έδειχνε πως και εκείνη βρισκόταν σε δύσκολη θέση μιας και μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί σε λίγες ώρες να χαιρετά τους συνεργάτες της!

 

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το «Πρωινό»: «Λοιπόν αν δεν γκρεμιστεί σήμερα το πλατό… έχουν μπει πουλιά, έχουν σκάσει δύο με τρία φώτα, ακούστηκε ένα μπαμ από πίσω…» και κοίταξε τη Φαίη Σκορδά και συνέχισε «να δούμε τι άλλο θα συμβεί»! Η παρουσιάστρια δεν μίλησε καθόλου, αλλά χαμογέλασε γλυκά, ενώ οι συνεργάτες της είπαν με μία φωνή «όλα καλά»!

Ένα μεγάλο κεφάλαιο δηλαδή της επαγγελματικής ζωής της φτάνει στο τέλος του και είναι λογικό όσοι τη γνωρίζουν να στέκονται μουδιασμένοι απέναντί της και να περιμένουν την επόμενη κίνηση.

Μιλώντας για μία ολόκληρη δεκαετία, η παρουσιάστρια βίωσε στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ σπουδαία γεγονότα. Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

 

 

 

Τις τελευταίες προβλέψεις των ζωδίων για τη φετινή σεζόν παρουσίασε η Λίτσα Πατέρα στο «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά να ακούει γι’ ακόμα μία φορά με προσοχή πώς θα πάνε τα πράγματα για τον Υδροχόο.

«Υδροχόοι μου αυτόν τον καιρό η Αφροδίτη έχει κάνει πολλά καλά για εσάς και θα είναι όλο τον μήνα αυτόν. Θα σας βοηθήσει, θα σας φέρει κοντά αγαπημένα πρόσωπα, θα ρυθμίσετε υποθέσεις. Μετά σαν να ασχολείστε πολύ με τη δουλειά. Και να προσέχουμε και την υγεία μας πάνω από όλα αυτό το καλοκαίρι. Να αφεθούμε, να ξεσαλώσουμε, αλλά να προσέχουμε κιόλας. Και αργότερα που θα περάσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα ρυθμίσετε καλύτερα κάποιες περιπτώσεις παρά το γεγονός ότι έχετε κάποιους προβληματισμούς» είπε η Λίτσα Πατέρα για τον Υδροχόο.

Μετά το τέλος των προβλέψεων, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τη Λίτσα Πατέρα. «Η Λίτσα Πατέρα έχει τη σοφία των άστρων και μία μεγάλη αγκαλιά για όλους. Αυτό είναι η κα Λίτσα, το Λιτσάκι μας. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ» είπε η παρουσιάστρια πολύ συγκινημένη.

Η γνωστή αστρολόγος την αποχαιρέτησε επίσης. «Να’σαι καλά, και να περάσεις καλά»

 

 

Ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ο τελευταίος καλεσμένος του «Πρωινού» και την ώρα που ερμήνευε τις γνωστές επιτυχίες του, η παρουσιάστρια άρχισε να χαιρετά έναν έναν τους συνεργάτες της και λύγισε στον αέρα της εκπομπής!

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, είπε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη Σκορδά…» και στη συνέχεια ευχαρίστησε και την συντακτική ομάδα του!

 

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά, με βουρκωμένα μάτια, είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό. Ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους, ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι τελευταία στιγμή».

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα».

«Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι! Σας αγαπώ πολύ!», είπε η Φαίη Σκορδά στο φινάλε και ξέσπασε σε κλάματα.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»