Άρης και Στάθης στον μεγάλο Τελικό του #SurvivorGR - Εκτός Ασημίνα & Μαίη

Όταν o Ημιτελικός του #SurvivorGR έγινε #LoveIsland: Το τραγούδι του Χρήστου Δάντη, τα λόγια αγάπης της Μαρίας Αντωνά, ο έρωτας της Αλεξάνδρας Παναγιώταροu τα φιλιά Μαρτίκα - Βρισηίδας και η πρόταση γάμου του Γιάννη Τσολάκη στο κορίτσι του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο κύβος ερρίφθη! Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας στον μεγάλο τελικό απόψε Τετάρτης 06-07 δίνοντας έναν τελευταίο «αγώνα» που θα έχει μόνο έναν νικητή!

 

 

Στο πρώτο μισάωρο του live o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το πρώτο αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, οπού με τη θετική τους ψήφο έστειλαν την Ασημίνα στη τριάδα αφήνοντας εκτός της Μαίη Εμμανουηλίδου.

 

 

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος από τους τρεις, Ασημίνα, Στάθης ή Άρης δεν κατάφερε να πάει στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί live το βράδυ της Τετάρτης (6-07) στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

 

 

 

Και για μια ακόμη φορά τα spoilers τα οποία άρχισαν να κυκλοφορούν με βάση τα στατιστικά, έπεσαν μέσα κι έτσι Άρης και Στάθης είναι οι δυο παίκτες που θα «κονταροχτυπηθούν» για το μεγάλο έπαθλο!

 

 

 

Tα Highlights:

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη ή μάλλον και λίγο τρολάρισμα από την παραγωγή για Μαρτίκα και Βρισηίδα!

Οι δυο παίκτες αφότου βγήκαν από το παιχνίδι είναι μαζί και μάλιστα ευτυχισμένοι!

 

 

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα κατά τη διάρκεια του live δεν σταμάτησε να τους «πειράζει» ενώ η Ασημίνα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη λέγοντας πως κάθε βράδυ ο Σπύρος ψιθύριζε διάφορα στη Βρισηίδα.

«Έχω κρατήσει πολύ φανάρι», είπε χαρακτηριστικά! Την μεγαλύτερη έκπληξη όμως έκανε ο περσινός παίκτης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μπήκε στο πλατό με μια τεράστια γαμήλια τούρτα για το ζευγάρι. Οι δυο τους μάλιστα σηκώθηκαν και αντάλλαξαν από μια κουταλιά δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί!

 

 

Μαζί με τους περισσότερους πρώην παίκτες του Survivor βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Γιάννης Τσολάκης στον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός του επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor τον όμορφο πρώην διαγωνιζόμενο με εκείνον να δείχνει έκπληκτο ώσπου η κάμερα να στραφεί στην σύντροφο του. Και τότε άρχισε όλο το σκηνικό!

«Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσολάκης προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του για να γονατίσει στη συνέχεια και να της κάνει πρόταση γάμου. «Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί.

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;».

 

 

Από τον ημιτελικό του Survivor στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, όπου έλαβε χώρα τη νύχτα της Τρίτης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκειμένου να υποστηρίξει με πάθος τον αγαπημένο της σύντροφο, Στάθη Σχίζα στην πορεία προς τον τελικό!

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός την είδε δεν θα μπορούσε φυσικά να μην της δώσει το μικρόφωνο και… να την σηκώσει όρθια προκειμένου να κερδίσει όλα τα βλέμματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε, αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τρυφερά για τον φιναλίστ του Survivor.

Όπως ήταν φυσικό, δε, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να σπεύσει να αγκαλιάσει την αγαπημένη του αλλά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός δεν τον άφησε να πάει πουθενά και του ζήτησε να κάτσε στη θέση του!

Στο πλευρό αυτή τη σημαντική βραδιά ο ποδοσφαιριστής έχει όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία βρέθηκαν στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι προκειμένου να τον στηρίξουν.

Ανάμεσα σε αυτούς και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, η οποία πήρε τον λόγο και μίλησε για τον άνδρα της ζωής της.

«Τι να πω για τον Άρη; Με όλα αυτά που έχει καταφέρει αυτό το εξάμηνο στο παιχνίδι έχει σπάσει τα ρεκόρ.  Ήμουν σίγουρη γι΄αυτόν, ήξερα ότι σήμερα θα τον δω εδώ μπροστά, για αυτό πήραμε μαζί αυτή την απόφαση να έρθει και να αγωνιστεί στο Survivor. Όπως έγραψα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram ήταν δύσκολη απόφαση αυτή του αποχωρισμού, το να μένεις πίσω μόνη σου 6 μήνες, το να δουλεύεις όλη ημέρα, το να βλέπεις τον άνθρωπό σου πίσω από ένα κουτί, αλλά ήξερα ότι ο Άρης θα τα καταφέρει, ότι θα μας κάνει περήφανους όλους, ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του και ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη, ποτέ τίποτα δεν με έκανε να αισθανθώ άσχημα απέναντι στον άνθρωπο που έχω εδώ και τον αγαπώ πάρα πολύ και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι να χαίρεσαι με όσα καταφέρνει ο σύντροφός σου. Είμαι πολύ περήφανη για εσένα. Σε αγαπώ πολύ Δεν είσαι μόνο το καμάρι της Ελλάδας, είσαι και το δικό μου καμάρι. Σ’ αγαπώ πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.  

 

Το παρών στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor έδωσε, τη νύχτα της Τρίτης, ο Χρήστος Δάντης προκειμένου να υποστηρίξει την αγαπημένη του σύντροφο, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην δώσει τον λόγο στον δημοφιλή τραγουδιστή για να πει δυο λόγια τρυφερά για το «βουνό» του που κατόρθωσε να πάρει το τρίτο εισιτήριο στη διαδρομή προς τον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ στις κουβέντες δεν είμαι καλός! Στις κουβέντες δεν είμαι καλός αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου, και όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου».

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά».

«Παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους! Θα χειροκροτήσω όλους σας γιατί αυτό που κάνατε όλοι φέτος, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω» συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης απευθυνόμενος στην αγαπημένη του σύντροφο, Ασημίνα Χατζηανδρέου στον ημιτελικό του Survivor.

 

 

Οι τσιρίδες της Βρισηίδας

 

 

Σοκαριστικες αλλαγές στην εμφάνιση των παικτών στην πορεία του παιχνιδιού

 

 

Οι δυσκολότερες στιγμές του φετινού Survivor

 

 

Ανεκδιήγητες στιγμές στο "Πιάσε το... παλούκι"

 

 

Οι πιο αστείες στιγμές στο Survivor 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»