Game over! H ύστατη μάχη για μια θέση στον Ημιτελικό του #SurvivorGR

#SurvivorGR: Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης κατάφεραν να εκπληρώσουν τον μεγαλύτερο στόχο τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό νικητή του Survivor έχει ξεκινήσει, αφού σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα, θα ξέρουμε ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι.

Λίγο πριν από τα τελευταία αγωνίσματα, όλοι οι παίκτες δήλωσαν πολύ φορτισμένοι, μιας και το όνειρο του μεγάλου τελικού πλησιάζει ενώ ακόμα δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ότι σε λίγες μόνο ώρες θα βρεθούν και πάλι με τους αγαπημένους τους και τις οικογένειές τους.

 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε από την πλευρά του υπερήφανος σχετικά με τα όσα έχει καταφέρει στο ριάλιτι από την αρχή μέχρι και σήμερα, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε και την τελευταία αποχώρηση από το Survivor, που ήταν της Σταυρούλας.

Ο παίκτης είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι η Σταυρούλα ενώ ήταν πάρα πολύ καλά αγωνιστικά, πλήρωσε κάποιες συμπεριφορές της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πλήρωσε πράγματα του παρελθόντος, που είχαν γίνει με τους φίλους της και ίσως φαινόταν ότι μπορεί να έβγαζε και μια κακία. Το θέμα ήταν ότι τα παιδιά βρέθηκαν οι δυο τους υποψήφιοι και αναγκαστικά θα έπρεπε ένας να φύγει και ήταν η Σταυρούλα...»

 

 

Στο επεισόδιο (4-7) όλοι οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια πολύ δύσκολη στιγμή, μιας και έπρεπε να αποχαιρετήσουν την παραλία, όπου ήταν το σπίτι τους τους τελευταίους μήνες. 

Όλοι τους έκαναν έναν μικρό απολογισμό και τόνισαν το πόσο πολύ δύσκολο τους είναι να αποχωριστούν την παραλία, αλλά και την καλύβα τους!

 

 

H Ασημίνα, ο Άρης, η Μέη, αλλά και ο Στάθης έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον αποχωρισμό από το σπίτι που διέμεναν τους τελευταίους μήνες και φυσικά μοιράστηκαν on camera τις σκέψεις τους. Η Ασημίνα έφερε στο μυαλό τις όλες τις στιγμές της στο παιχνίδι και τόνισε πως όλη αυτή η εμπειρία της έχει δώσει πολλά πράγματα, ενώ την έχει μάθει να σκέφτεται εντελώς διαφορετικά για την καθημερινότητα και τις ανάγκες των ανθρώπων γενικότερα. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε καταρρακωμένη που πρέπει να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα όταν θα βγω έξω δεν θα ασχολούμαι με μικροπράγματα γιατί με έχει μεγαλώσει πάρα πολύ το παιχνίδι. Θα στηρίζω πάρα πολύ ανθρώπους που πεινάνε, που δεν έχουν στέγη γιατί το βίωσα το να μην έχεις που να κοιμηθείς και να βρέχεσαι. Όλο αυτό με πονάει αλλά, επειδή το βίωσα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα στα 22 μου χρόνια να βιώσω τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα όταν θα γυρίσω πίσω και θα με ρωτάνε τι έζησα, δεν θα το καταλαβαίνουν. Θα νομίζουν ότι ήταν εύκολο. Δεν ήταν τίποτα εύκολο».

 

 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Ιουλίου παρακολουθήσαμε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες, μιας και ήταν εκείνος που έκρινε ποιός παίκτης θα περάσει απευθείας στον ημιτελικό του ριάλιτι και θα αποφύγει την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. 

Ο Άρης, η Μέη, ο Στάθης και η Ασημίνα δήλωσαν εξ αρχής απόλυτα έτοιμοι να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους στον στίβο μάχης και να καταφέρουν να κερδίσουν το πιο σημαντικό έπαθλο, σε σχέση με όλα όσα έχουν αγωνιστεί από την αρχή του Survivor. Οι τέσσερις παίκτες έδωσαν όλη τους την δύναμη και την μαχητικότητα σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος απαιτούσε ταχύτητα, στόχο, μνήμη, αλλά και πυγμή. Η μόνη παίκτρια που δεν κατάφερε να... τα βρει με την μνήμη ήταν η Μέη, μιας και μέχρι την λήξη του αγώνα, δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει έναν πόντο, σε σχέση με όλα τα run που είχε πραγματοποιήσει.

 

 

 

Ο πρώτος παίκτης που θα κατάφερνε να φτάσει πρώτος στους 6 συνολικούς πόντους θα περνούσε απευθείας στον ημιτελικό, ενώ για τους υπόλοιπους τρεις θα υπήρχε ψηφοφορία, η οποία και θα έκρινε τον τρίτο φιναλίστ. Κατά την διάρκεια του αγώνα είδαμε και τον Άρη Σοϊλέδη να συμβουλεύει την Μέη για το πως μπορεί να θυμάται καλύτερα τα σύμβολα, με τον παίκτη να έχει σκεφτεί έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας ήταν εκείνοι που κατάφεραν να συμπληρώσουν τις περισσότερες νίκες, έναντι των κοριτσιών, ενώ οι δυο τους κατάφεραν να φτάσουν και στους έξι πόντους που ήταν και το ζητούμενο για τον μεγάλο νικητή της θέσης για τον ημιτελικό. Η τελευταία knock out αναμέτρησή τους έδειξε ότι ο παίκτης που πέρασε απευθείας στον ημιτελικό ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και κατάφερε να εκπληρώσει έναν από τους μεγαλύτερους στόχους του, από την αρχή που ξεκίνησε το ριάλιτι!

 

 

 

Μετά από την νίκη του Στάθη Σχίζα στον πρώτο αγώνα και προτελευταίο της φετινής σεζόν, σειρά είχε ακόμα ένα αγώνισμα, το οποίο και έκρινε ποιος θα ήταν εκείνος, που απευθείας θα πέρναγε στον ημιτελικό, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα.

Οσυγκεκριμένος τελευταίος στίβος μάχης της σεζόν, έκρυβε δυσκολίες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που περίμεναν όλοι. Οι τρεις παίκτες, ο Άρης, η Ασημίνα και η Μέη, έβαλαν τα δυνατά τους για να τα καταφέρουν, με την Μέη να μην καταφέρνει να βρει τον στόχο και να σημειώσει έστω και μια νίκη.

Ο Άρης Σοϊλέδης, από την αρχή του αγώνα δήλωσε έτοιμος, ενώ τόνισε ότι θέλει να τελιώσει τον αγώνα, μιας και η νίκη για εκείνον είναι μονόδρομος, μιας και θέλει να εκπληρώσει το όνειρό του και να περάσει στον ημιτελικό, χωρίς να περάσει από την ψηφοφορία.

 

 
 
Το όνειρό του κατάφερε να το κάνει πράξη, μιας και μετά από πολλές συνεχόμενες αναμετρήσεις, κατάφερε να φτάσει τους έξι πόντους και να κατακτήσει την δεύτερη σίγουρη θέση στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor
 
 
 

 

 

Στο επεισόδιο του Survivor, o Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους τέσσερις εναπομείναντες παίκτες στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και όλοι μαζί μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους, που μετά από τόσο καιρό θα βρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους ανθρώπους μετά από περίπου επτά μήνες. Μάλιστα, ο παρουσιαστής, αφού άκουσε τα πρώτα λόγια των παικτών, τους επεφύλασσε μια έκπληξη, η οποία και τους λύγισε συναισθηματικά.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, τους ενημέρωσε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν και οι τέσσερις όταν φτάσουν στην Αθήνα, θα είναι ότι θα μεταφερθούν σε έναν ιδιαίτερο χώρο, όπου και θα βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειές τους. Και οι τέσσερις παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως λίγες μόνο ώρες τους χωρίζουν από τις οικογένειές τους!

 

 

Μετά από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι με την επιστροφή των παικτών στην Ελλάδα, θα μεταφερθούν αμέσως σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να συναντηθούν με τις οικογένειές τους, όλοι τους ξέσπασαν σε κλάματα. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την οικογένειά της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, ο οποίος και της έχει λείψει αφάνταστα. Μάλιστα, ζήτησε και μια χάρη από τον Γιώργο Λιανό, μιας και ο παρουσιαστής της αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Δάντης θα βρίσκεται στο live.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη δύσκολη ψηφοφορία, θα ήθελα την στήριξη του κόσμου. Μου φαίνεται σαν όνειρο ότι από αύριο θα βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θέλω να συναντήσω και να αγκαλιάσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, φυσικά τον Χρήστο, αλλά και να συνεχίσω πράγματα που είχα αφήσει φεύγοντας. Μόλις δω τον Χρήστο στον ημιτελικό, θα ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη. Θέλω να με αφήσεις να πάω και να τον αγκαλιάσω. Για μια σχέση έξι μήνες σημαίνει χωρισμός. Δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μετά από τόσο καιρό. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι το οποίο θα είναι ακραίο. Ή θα σου κάνει καλό η τόση απόσταση και θα σου γεμίσει τις μπαταρίες ή θα είναι ότι θα νιώθεις με τον άλλον σαν ξένη. Για εμένα ισχύει το πρώτο, θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Χρήστο»

 

 
 
 
 
Η βραδιά του ημιτελικού

Μετά από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο oι εναπομείναντες παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί θα συναντήσουν τόσο τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά και τους συγγενείς τους. Όλοι μαζί θα θυμηθούν ξανά, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα!

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Στάθης Σχίζας διεκδικούν τα τρία, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Αναμνήσεις, συζητήσεις και παιχνίδια μπλέκονται γλυκά προσφέροντας γέλιo αλλά και συγκίνηση.

Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες