Τσιμτσιλή και Γερμανού ξέσκισαν την Josephine και Αρσενάκο μετά την «απολογία» της

Εκνευρισμένες με την εξήγηση της Ζόζεφιν για το περιστατικό στα #MadVMA την ώρα της βράβευσής της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την ανάρτηση που έκανε η Ζόζεφιν στην οποία εξηγεί τι ακριβώς συνέβη τη βραδιά των MAD VMA με τον νεαρό που έσπρωξε με τον Γιώργο Αρσενάκο την ώρα της βράβευσής της σχολίασε σήμερα η Ναταλία Γερμανού. 

 Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη διαφωνία της με όσα είπε η Ζόζεφιν στο βίντεό της χωρίς να κρύβει μάλιστα τον εκνευρισμό της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ζόζεφιν απαντά για το περιστατικό σπρωξίματος σε νεαρό στα #MadVMA 22: «O cameraman ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο»

 

«Όχι, δε συμφωνώ Ζόζεφιν. Θα επιμείνω ότι ήταν μια… κακή σας στιγμή. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω γιατί πάλι με μαλώσανε, μου είπαν ότι δεν μια κακή στιγμή. Πως αλλιώς να το πω: Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω κακή στιγμή. Μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν ήταν παρορμητική στιγμή.

Δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη που έφερνε σουβλάκια. Και πάλι, και πάλι, δικαιολογεί τέτοια αντίδραση; Κάτσε… Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 68 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν.

Δεν αλλάζω γνώμη επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής και ήταν φίλος καλλιτέχνη που πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν… Δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε αυτό το κατά τα άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να ακούσω να λέει ένα “συγγνώμη που σε σπρώξαμε”. Αυτό, δε θέλω το “σε σπρώξαμε επειδή δεν ήσουν εργαζόμενος αλλά φίλος ενός καλλιτέχνη”. Δε σπρώχνουμε κατά βούληση» είπε η Ναταλία Γερμανού.

 

 

Για την «απολογία» της Josephine σχετικά με το πολυσυζητημένο περιστατικό στα #MadVMA, όπου εκείνη και ο Γιώργος Αρσενάκος απομάκρυναν έναν παρευρισκόμενο, θέλησε να τοποθετηθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 4/7 στο «Happy Day».

«Είναι αυτά τα λάθη τα επικοινωνιακά. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να υπάρχει μία οικειότητα γιατί είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη και όχι ένα παιδί που δουλεύει ως delivery. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί και ο Αρσενάκος να τον ξέρει. Εγώ να το κατανοήσω ως εκεί, αλλά από τη στιγμή που έγινε όλο αυτό που έγινε και δίνεις κάποιες εξηγήσεις, το να μην αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κίνηση ήταν άκομψη και λάθος…» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πες “παιδιά έγινε λάθος, έχουμε οικειότητα με αυτό το παλικάρι και είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη”. Εμένα ξέρετε τι με χάλασε; Από τη στιγμή που κατανοείς ότι έγινε ένα φάουλ, εξήγησε ότι τον ξέρατε τον άνθρωπο και υπήρχε οικειότητα και ότι δεν το κάνατε για να προσβάλλετε έναν άνθρωπο που δουλεύει.

Εμένα δεν μου άρεσε που πήγε να συνδικαλιστεί και να πει ότι σκέφτεται το μεροκάματο του cameraman και του σκηνοθέτη. Αυτό θεώρησα λίγο άτοπο. Δεν είναι δουλειά σου να πεις ότι συνδικαλίζεσαι και σκέφτεσαι το μεροκάματο του cameraman και του σκηνοθέτη. Από τη στιγμή που σε συνέλαβε η κάμερα να κάνεις μία τέτοια χειρονομία…», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Josephine και τα όσα είπε στο βίντεο στο Instagram.

Στο τέλος της κουβέντας, η παρουσιάστρια του «Happy Day» επεσήμανε για τον Γιώργο Αρσενάκο πως «για να είμαστε δίκαιοι, είναι ένα καλό παιδί και ευγενικό. Πιστεύω ότι ήταν η οικειότητα με έναν άνθρωπο που ξέρεις, σίγουρα λάθος η κίνηση αλλά δε νομίζω ότι με έναν άνθρωπο που δεν θα τον ήξερε, θα το έκανε. Φάνηκε απρεπές και άκομψο».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε