Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η πρώτη αντίδραση μου, ήταν να φύγουν Light & Snik! Αρνήθηκαν! Είχα φρικάρει!»

  03/07/2022 11:06
«Η πρώτη αντίδραση μου, ήταν να φύγουν Light & Snik! Αρνήθηκαν! Είχα φρικάρει!»

«Η πρώτη αντίδραση μου, ήταν να φύγουν Light & Snik! Αρνήθηκαν! Είχα φρικάρει!»

  03/07/2022 11:06

Για τον καβγά του Light με τον Snik στα #MadVMA 22 που προκάλεσε σάλο και μια πληθώρα αντιδράσεων μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς στην Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 Ο παρουσιαστής του μουσικού θεσμού ανέφερε, «Με το που έγινε αυτό – έγινε δύο φορές – κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω στη σκαλέτα. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει και όταν τελείωσε είπαμε “προχωράμε κανονικά”. Μετά ξαναέγινε, εκεί είπα “δεν είναι καλά τα πράγματα”. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι.

Ενημερώθηκα από τον floor ότι τα acts των καλλιτεχνών αφαιρούνται. Και μετά από λίγο μαθαίνω ότι αυτά τα live επανέρχονται κανονικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η πρώτη αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια και είπαν να κάνουν τα act τους. Για μένα η απόφαση ήταν σωστή να τραγουδήσουν, δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει και άλλο η διαφωνία οπότε βγήκαν και τραγούδησαν. Τραγούδησαν και αποχώρησαν.

Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για μία τόσο μεγάλη γιορτή της μουσικής να τη θυμόμαστε γι΄αυτό, το καταδικάζω. Αυτό που έκαναν ήταν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που ήρθαν να τους δουν» συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας