Συγκλόνισε ο Άρης με τον θάνατο του πατέρα του & του αδερφού του από ναρκωτικά

Ράγισε καρδιές ο Σοϊλέδης με την ιστορία για τον θάνατο του αδερφού του από ναρκωτικά και μισό χρόνο αργότερα του πατέρα του - Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα για το μπούλινγκ για τα κιλά της. Η γνωριμία με τον Δάντη - Λύγισε ο Στάθης όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του - «Έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται» - Αυτή βρέθηκε στον τάκο λίγο πριν τον τελικό του #SurvivorGR

 

ΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν είναι δίπλα της ο καλός της φίλος.

Προχθές το βράδυ (28/6) ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Μάλιστα, απομένουν μόλις δύο αγώνες ασυλίας και μια αποχώρηση για να καταλήξουμε στους 4 παίκτες που θα καταφέρουν να βρεθούν στον μεγάλο Ημιτελικό της Αθήνας.

Ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου πλέον έχουν την πλειοψηφία και το… πάνω χέρι στις επερχόμενες ψηφοφορίες και για τον λόγο αυτό πανηγύρισαν την αποχώρηση του συμπαίκτη τους.

 

 

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γύρισε στην καλύβα και δεν κοιμήθηκε δίπλα στον καλό της φίλο και αυτό την έκανε να ξυπνήσει αρκετά φορτισμένη. Η ίδια όπως δήλωσε δεν του άξιζε να φύγει γιατί σαν άνθρωπος είχε ήθος και έπρεπε να παραμείνει.

«Πραγματικά είναι φορές που σκέφτομαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Δεν άξιζε να φύγει, μπορεί να είχε συμβεί αυτό με εμένα αλλά σαν παιδί, σαν άνθρωπος, σαν μαχητής, σαν προσωπικότητα, σαν χαρακτήρας, σαν ήθος δεν άξιζε να φύγει, δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει, μου λείπει ήδη».

 

 

 

Ο Στάθης Σχίζας δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκειά του για την Μαίη, η οποία χάρηκε με την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, ο Στάθης Σχίζας ξέσπασε κατά της Μαίης Εμμανουηλίδου, καθώς δεν του άρεσε η αντίδρασή της, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα ο παίκτης δήλωσε:«Πρέπει λίγο να σεβόμαστε τη ψυχολογία του άλλου κι αυτόν που έφυγε. Είναι ένα μικρό πένθος όποιος φεύγει, πόσο μάλλον κοντά στην τετράδα. Εγώ χθες είδα στα εννιά του μακαρίτη άλλον βάλαμε στο σπίτι. Πέρασε και δεν ακούμπησε».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Χθες μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση η συμπεριφορά της Μαίης. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό μία Μαίη πολύ μετρημένη στα λόγια της κι ήρεμη. Κατά τη δική μου άποψη είχε μια τεράστια έπαρση και σιγουριά για τη ψηφοφορία. Τρομερό φούσκωμα και δεν με έχει συνηθίσει. Ήταν συνεσταλμένη και χαμηλών τόνων. Χθες είδα μια Μαίη, που πρώτη φορά τη γνώρισα».

 

 

Λίγο πριν από το συμβούλιο για την ψηφοφορία του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, ένας ακόμα απαιτητικός αγώνας ασυλίας πραγματοποιήθηκε.

 

 

Έτσι λοιπόν, οι πέντε παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη για τον προτελευταίο αγώνα ασυλίας. Όλοι τους τον χαρακτήρισαν ως τον πιο κρίσιμο της χρονιάς και το απέδειξαν λίγη ώρα αργότερα στον στίβο μάχης, όπου με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει έκαναν τα πάντα για να τον κερδίσουν.

 

 

Αυτός που το πίστεψε και το πάλεψε περισσότερο και κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να εξασφαλίσει μία θέση στον τελικό ήταν ο Άρης Σοϊλέδης.

 

 
 

Η Σταυρούλα συνεχίζει να επιτίθεται στους αντιπάλους της, στάζοντας... τοξική χολή

 
 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους παίκτες του Survivor ζήτησε ο Γιώργος Λιανός, μιας και το παιχνίδι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Την αρχή έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά της.

Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα όταν έφερε στο μυαλό της, τις δυσκολίες που πέρασε στον αθλητισμό.

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει περισσότερα για τις ζωές των παίκτες αλλά και τους λόγους που στράφηκαν κάποιοι προς τον αθλητισμό.

Η Σταυρούλα μιλά για το όνειρο που τελικά την έφερε στη ζωή και τι θέλει να πετύχει στη ζωή της

 

 

Η Μαίη μιλά για την αγάπη της για την κωπηλασία αλλά και τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού

 

 

Η Ασημίνα για το μπούλινγκ για τα κιλά της, τη γνωριμία με τον Δάντη και το όνειρο των Ολυμπιακών

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας για τη ζωή της «λυγισε» όταν αναφέρθηκε στη μάχη της με τα περιττά κιλά.

«Η στέρηση που έχει με τον αθλητισμό, ειδικά για το φαγητό… Έχω περάσει από διατροφολόγους για διατροφές από τις οποίες κάποιες φορές ξέφευγα γιατί δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Και πρόσθεσε:«Έχω δεχτεί πολύ bullying για τα κιλά μου, το οποίο με τρώει μέσα μου ακόμα αλλά το προσπαθώ και δεν το αφήνω να με καταβάλει. Για αυτό σταμάτησα τον στίβο γιατί ίσως να μην είμαι τόσο πειθαρχημένη για να μπορέσω να αντέξω τόσο πολύ και να μπορέσω να το καταφέρω. Μετά κατάλαβα ότι είμαι καλή στο ποδόσφαιρο».

 

Δεν άντεξε ο Στάθης Σχίζας αναφερόμενος στον πατέρα του.

Ο Στάθης Σχίζας «άνοιξε» την καρδιά του στο Συμβούλιο του νησιού και μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο παίκτης αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πατέρας του… λύγισε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα της Παναγιώταρου για τον Στάθη μετά την εξομολόγησή στο #SurvivorGR

 

Συγκεκριμένα ο Στάθης ανέφερε:«Η σχέση μου με τον πατέρα μου πραγματικά… Αυτή τη στιγμή έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Έχει μια νόσο κι είναι παράλυτος. Ούτε μας θυμάται. Ο μοναδικός που θυμάται πιο έντονα είμαι εγώ και τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα και δεν ξέρει τι συμβαίνει».

Και πρόσθεσε:«Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Ήμασταν κολλητοί, παντού μαζί. Είχαμε άριστη σχέση και σε εμένα είχε πιο πολύ αδυναμία. Και τώρα τον υπεραγαπώ αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του το πω. Υποφέρω με αυτό που βλέπω».

 

 

«Λύγισαν» και οι πέτρες με την ιστορία... ζωής του Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης Σοϊλέδης κλήθηκε από τον Γιώργο Λιανό να μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του κι εκείνος αναφέρθηκε σ την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του. Οι υπόλοιποι παίκτες συγκλονίστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Μαρία Αντωνά λύγισε με τις αποκαλύψεις του Σοϊλέδη στο #SurvivorGR για τους θανάτους του πατέρα και του αδερφού του: «Δε θα τον αφήσω ποτέ να πέσει»

 

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες».

Και πρόσθεσε:«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες».

 

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού που πραγματοποιήθηκε μετά το αγώνισμα, η συγκίνηση ήταν διάχυτη με τις ιστορίες ζωής των παικτών που συγκλόνισαν. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε ότι ο πρώτος υποψήφιος για την τελευταία αποχώρηση λίγο από την τελική τετράδα του Survivor, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»