Πλήρωσε την προδοσία του, αποχωρώντας μια ανάσα πριν τον τελικό του #SurvivorGR

#SurvivorGR: Απογοητευμένη η Σταυρούλα με τον Νίκο Γιάννη: «έβαλε την στρατηγική πιο πάνω από την φιλία μας» Εκτός εαυτού η Ασημίνα με τον Νίκο Γιάννη: «Πάλι ασχολείσαι μαζί μου. Τι σου έκανα;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά το τελευτάιο συμβούλιο του νησιού, όπου υποψήφιοι βγήκαν η Σταυρούλα και ο ίδιος, ο Άρης Σοϊλέδης εξέφρασε τόσο τις απορίες του, όσο και τους προβληματισμούς του σχετικά με την υποψηφιότητά του, μιας και το θεωρεί όλο αυτό εντελώς άδικο, μιας και είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού αγωνιστικά και το έχει αποδείξει τόσες πολλές φορές. Σε συζήτηση που είχε ο ίδιος με την υπόλοιπη παρέα του, τόνισε ότι μόνο ο Νίκος Γιάννης του μίλησε ειλικρινά, ενώ φυσικά συμπλήρωσε ότι πλέον τα πάντα λειτουργούν στρατηγικά.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω το πόσο στρατηγικά πλέον λειτουργούν όλοι τους. Εγώ είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και ότι μου αξίζει μια θέση στην τετράδα. Είμαι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και το έχω αποδείξει πάμπολλες φορές»

 

 

Μετά το τελευταίο συμβούλιο του Survivor, είδαμε ότι οι φόβοι της Σταυρούλας επιβεβαιώθηκαν, μιας και ο Νίκος Γιάννης προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα και του έδωσε την ασυλία που είχε κερδίσει. Η παίκτρια του Survivor δήλωσε απογοητευμένη για όλο αυτό που συνέβη, μιας και θεωρεί ότι με τον Νίκο ήταν πολύ κοντά και ότι ουσιαστικά εκείνος λειτούργησε περισσότερο στρατηγικά και όχι τόσο βάσει συναισθημάτων.

Η Σταυρούλα είπε χαρακτηριστικά: «Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με την στάση του Νίκου Γιάννη. Εμένα μου είχε κάνει μία νύξη από πρίν, μου είχε πει ότι το σκεφτόταν και εγώ του είπα αυτά που με προβλημάτιζαν. Εγώ απογοητεύτηκα πλήρως με τη στάση του γιατί επιβεβαιώθηκε μια σκέψη μου και ενοχλήθηκα πάρα πολύ. Μου είπε μάλιστα ότι ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο, ενώ εγώ είμαι πιο αδύναμη. Στο σημείο που είμαστε, όλοι πράττουμε λίγο στρατηγικά. Και αυτό έκανε και ο Νίκος Γιάννης και έβαλε την στρατηγική πιο πάνω από την φιλία μας. Δεν μπορώ να πω ότι μου πέρασε όλο αυτό το συναίσθημα που είχα χθες της απογοήτευσης. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει ουσιαστικά να τα περιμένουμε όλα»

 

 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (28-6) και λίγο πριν από το συμβούλιο του νησιού με την διπλή αποχώρηση, που θα οδηγήσει τέσσερις παίκτες συνολικά στους ημιτελικούς του Survivor, ένας απαιτητικός αγώνας επάθλου περίμενε τους έξι εναπομείναντες παίκτες, οι οποίοι και έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

 

 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο νικητής θα είχε την δυνατότητα να επιλέξει άλλα τρια άτομα και να ταξιδέψουν όλοι μαζί στη Πούντα Κάνα για ένα έπαθλο με πολύ φαγητό, ιππασία, αλλά και διανυκτέρευση σε μια πολυτελή βίλα με πισίνα. Μέχρι τους ημιτελικούς κατάφεραν να φτάσουν: Η Ασημίνα, ο Άρης, ο Στάθης και ο Νίκος.

 

 
 
Εκείνος που κατάφερε να κερδίσει ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος και από την αρχή είχε δείξει τρομερή πυγμή.
 
 

 

 

Στο επεισόδιο του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε ένα σημαντικότατο έπαθλο, στο οποίο και είχε την επιλογή να πάρει μαζί του 3 συμπαίκτες του, για να το απολαύσουν όλοι μαζί. Ο Νίκος Γιάννης, την στιγμή που ο Άρης βρισκόταν σε δίλημμα, του είπε να πάρει μαζί του την Ασημίνα, λέγοντας: «Πάρε την Ασημίνα, εγώ δεν θέλω να έρθω, έχει κατεβάσει και μούτρα».

Η φράση αυτή έκανε έξαλλη την Ασημίνα, η οποία και τον ρώτησε γιατί και πάλι ασχολείται μαζί της και ότι δεν είπε τίποτα εκείνη για το έπαθλο, ούτε και την ενδιαφέρει και πάρα πολύ. Όλα συνεχίστηκαν στη καλύβα, όταν η Ασημίνα έκανε μια αποκάλυψη για έναν καβγά που είχε προηγηθεί πριν από την νίκη του Άρη.

Η Ασημίνα στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Πριν ακόμα γίνει όλο αυτό με τον Άρη που έπρεπε να διαλέξει το ποιούς θα πάρει μαζί του στο έπαθλο, έγινε ένα περιστατικό, το οποίο ήρθε και με έβρισε και μου μίλησε πολύ άσχημα για τον χαρακτήρα μου. Γύρισε και μου είπε ότι τα θέλω όλα δικά μου και ότι δεν με έχουν μάθει να μοιράζομαι. Δεν νομίζω ότι ποτέ έχω δείξει κάτι τέτοιο μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα για τον χαρακτήρα μου».

 

 

Βόλτες με άλογα και κόντρες με buggy για την ομάδα του Άρη

 

 

 

Λίγο μετά από το απολαυστικό έπαθλο, σειρά είχε το συμβούλιο του νησιού, το οποίο και είχε μια αποχώρηση, λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι. 

Μετά από δυο έντονες ψηφοφορίες της εβδομάδας, σειρά είχε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού, το οποίο και έκρινε ποιός ήταν ο επόμενος παίκτης που αποχώρησε, μια μόλις ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Άρης Σοϊλέδης ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση, οι οποίοι και προέκυψαν από τις τελευταίες δυο ψηφοφορίες. Όλοι οι παίκτες δήλωσαν πως πρόκειται για μια αποχώρηση, η οποία και θα ήταν αρκετά κρίσιμη για την εξέλιξη του παιχνιδιού, μιας και η μια από τις δυο παρέες θα είχε πλέον πλειοψηφία για τις επόμενες ασυλίες.

Πολλά ειπώθηκαν για τις φιλίες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι, με τους περισσότερους να συγκινούνται, μιας και πλέον έχουν αγαπηθεί και ο ένας είναι η καθημερινότητα του άλλου.

 

 
 

O παίκτης, που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, μαζί με την Σταυρούλα, μιας και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ δεμένοι!

 

 

Απόψε, 29 Ιουνίου, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης, η Μαίη, η Σταυρούλα και η Ασημίνα θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για την πρώτη ασυλία.

Ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχεται σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ασυλίας της φετινής σεζόν, το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό.

Ο παρουσιαστής ανακοινώνει: «Είναι η στιγμή που πρέπει όλη η προσπάθειά σας αυτούς τους μήνες να ανταμειφθεί. Και ξέρω ότι το αξίζετε όλοι και το θέλετε πάρα πολύ. Είστε πλέον εδώ πέντε άτομα και όλα ξεκινάνε πάλι από την αρχή» αφήνοντας άφωνους τους παίκτες που πρέπει να βάλουν ξανά τα δυνατά τους και να κερδίσουν στο νέο στίβο μάχης.

Οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού για μία νέα διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ υπενθυμίζεται πως η αποχώρηση του Νίκου Γιάννη δεν θα είναι η μόνη, καθώς ένας ακόμη παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά αυτή την εβδομάδα από το παιχνίδι, διαμορφώνοντας έτσι την τελική τετράδα.

Το βάρος πέφτει στον Στάθη και τη Σταυρούλα, ειδικά αν δεν καταφέρουν να πάρουν την ατομική ασυλία και να προστατευτούν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»