Παίρνει η Μαλέσκου τη θέση της Σκορδά στο πλευρό του Λιάγκα; Πάει η Φαίη στο Star;

Καινούργιου: «Είναι άκομψο αυτό που γίνεται απέναντί της» - Τσιμτσιλή: «Έδωσε στον Λιάγκα χείρα βοηθείας όταν ήταν στα κάτω του» - Tι λέει η Μαλέσκου

      

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

      

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες για το τηλεοπτικό της μέλλον. Θα μείνει στον ΑΝΤ1, θα αποχωρήσει και θα πάει στο Star; 

 Θα κάνει μόνη της εκπομπή και θα χωριστεί από τον Γιώργο Λιάγκα;

Όλα αυτά τα ερωτήματα βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» της lifestyle επικαιρότητας. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε για το μέλλον της στον Star - Η  Κουτσελίνη πρότεινε στο STAR την Σκορδά - Και η Μαλέσκου φέρεται να έχει περάσει την πόρτα του ΑΝΤ1 - Τι λέει ο Γιώργος Καρτελιάς

 

Καθημερινά, η παρουσιάστρια του «Πρωινού», της οποίας το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ακούει με προσοχή τα ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα.

Το πρωί της Δευτέρας 27/6, η πρόβλεψη για τον Υδροχόο δεν ήταν και πάρα πολύ καλή. «Υδροχόοι, ανάδρομος ο κρόνος, σημαίνει ότι πρέπει να ξανασκεφτείτε τα σχέδια που έχετε αυτόν τον καιρό, γιατί μπορεί να υπάρξει μία ένταση. Ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 6 ως τις 13 Φεβρουαρίου» είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Το ύφος της Φαίης Σκορδά ήταν όλο νόημα…

Να σου θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια είναι γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου.

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί στον «αέρα» της εκπομπή της «Super Κατερίνα» σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του Alpha υπερασπίστηκε τη συνάδελφό της, επισημαίνοντας πως πρέπει να την αφήσουν να διαχειριστεί την κατάσταση μόνη της και να πάρει τις αποφάσεις της.

«Σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα. Η Μαλέσκου θα πάει με τον Λιάγκα;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενημερώθηκε από το ακουστικό ότι πιθανολογείται πως η Φαίη Σκορδά θα φύγει από τον ΑΝΤ1, μετά από εννέα χρόνια.

«Εγώ δεν ξέρω, διαβάζω και να τοποθετηθώ παρόλο που είναι απέναντι. Θεωρώ ότι είναι άκομψο που γίνεται στη Φαίη τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή μπορεί να θέλει να πάρει μία απόφαση για τους Χ, Ψ λόγους να κάνει κάτι τελείως μόνη της. Δεν μπορώ να βλέπω την απέναντι εκπομπή, καμιά φορά τη βλέπω στο youtube για να δω τι κάνουν. Όλο αυτό που γίνεται, ότι ο ένας φεύγει, ο άλλος μένει, δεν είναι ωραίο και για την ίδια.

«Οπότε ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός. Χωρίς να φταίει η ίδια. Η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα. Αυτό» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το δικό της ρεπορτάζ στο «Happy Day», μετά από επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά:

«Επειδή μίλησα με τη Φαίη Σκορδά, αυτό που ήθελε να ακουστεί είναι ότι ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, τον Ιανουάριο και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία. Χτύπησε την πόρτα, γιατί είναι πολλά χρόνια εκεί – εκτιμά τη διοίκηση του ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του – και θέλησε να δει πώς θα προχωρήσουν. Στις πρώτες συναντήσεις τον Ιανουάριο, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στον ΑΝΤ1 αλλά να κάνει αυτό που ξέρει κι αγαπά, μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Μάλιστα και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ξεκάθαρος ότι κι αυτός θέλει μία δική του εκπομπή. Τον Ιανουάριο της είπαν ναι, ότι αυτό θα γίνει. Πέρασαν οι μήνες και η Φαίη είχε την πεποίθηση ότι θα είχε μία δική της εκπομπή και ο Γιώργος μία δική του εκπομπή, -δεν ξέρω αν θα διαδεχόταν η μία την άλλη-, και αυτό που νιώθει τώρα είναι ότι κάποιος προσπαθεί να την εγκλωβίσει σε κάτι που δεν θέλει. Αυτό το ενιαίο του λέμε μαζί καλημέρα, θεωρεί ότι είναι μία στήλη σε μία εκπομπή.

Είναι κάτι που δεν την ικανοποιεί, όντως ο Γιώργος έχει συμβόλαιο +1. Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση.

Και μάλιστα μου είπε «ότι εγώ πιστεύοντας πως όλα θα πάνε καλά, έκανα κι ένα spot». Συμμετέχει στο spot για του χρόνου, ενώ μπορεί να μην υπάρχει. Μου ζήτησε να πω και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει υπογράψει πουθενά αλλού από σεβασμό στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Κάποιες φορές τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά πρέπει να έχουμε τη ψυχραιμία να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Από εκεί και πέρα, ο κάθε άνθρωπος λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις».

 

 

Με την Ιωάννα Μαλέσκου να ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ στα μέσα Ιουλίου και τις σπόντες να δίνουν και να παίρνουν μέσα από την εκπομπή, η ίδια εξέφρασε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα όταν ρωτήθηκε σχετικά από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:     

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega