Η συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Η μεγάλη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα - Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, The Rasmus, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Λεμπέσης, Lena Hall, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Desmond Child παρουσίασε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει γράψει για διάσημους καλλιτέχνες σε μια βραδιά με ντίσκο – ποπ ροκ αισθητική.

Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα που έχει την δύναμη να περνά και να διαδίδει μηνύματα. Βασιζόμενος σε αυτή την αρχή ο διάσημος Αμερικανός συνθέτης - παραγωγός μεγάλων επιτυχιών και φανατικός λάτρης της Ελλάδας, Desmond Child, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Και στην πρόκλησή του ανταποκρίθηκαν χιλιάδες κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά χθες βράδυ το Ηρώδειο.

Κάποιοι ήρθαν για να συνδράμουν το σκοπό της βραδιάς και κάποιοι άλλοι για να δουν και να ακούσουν ζωντανά τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες, συνεργάτες όλοι, κατά καιρούς, με τον Desmond Child αλλά πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους ως προς τις μουσικές τους καταβολές. Γιατί προφανώς υπάρχουν μεγάλες μουσικές αποσπάσεις ανάμεσα στους Alice Cooper και Bonnie Tyler και τους Σάκη Ρουβά και Γιώργο Λεμπέση, την Rita Wilson και τους The Rasmus, Lena Hall, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson. Εξ ου και το κοινό ήταν ανομοιογενές.

Ανομοιογενές όμως ήταν και το ρεπερτόριο καθώς ο Desmond Child έχει γράψει πάρα πολλά καλά τραγούδια, σε διάφορα όμως στυλ που έχουν ερμηνεύσει διαφορετικοί καλλιτέχνες, από τους Kiss, τους Bon Jovi, τους Aerosmith, τον Alice Cooper και τη Cher μέχρι τον Ricky Martin, την Katy Perry και τον Σάκη Ρουβά.,, Κάποια από αυτά, όπως τα «Livin’ On A Prayer», «You Give Love A Bad Name», «Bad Medicine», «Born To Be My Baby», «I Was Made For Lovin' You», «I Hate Myself for Loving You», «Poison», «Bed of Nails», «Vida Loca», τα ακούσαμε χθες στο Ηρώδειο.

 

 

 

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Desmond Child, καθισμένος στο πιάνο συνόδευε όλους τους τραγουδιστές ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το μοναδικό, γεμάτο ιστορία σκηνικό που απλωνόταν μπροστά του, με την κατάμεστες κερκίδες του Ρωμαϊκού Ωδείου και ψηλά, στο βάθος, τον φωτισμένο Παρθενώνα να λάμπει κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό. «Αθήνα σ΄ αγαπώ. Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ» είπε απευθυνόμενος στον κόσμο για να εξομολογηθεί λίγο αργότερα: «Αυτό που ζω είναι εμπειρία ζωής». Αναφέρθηκε επίσης στον Παρθενώνα, που όπως είπε μεταφορικά «κάνει διαρκώς μια προσευχή να επιστρέψουν τα Γλυπτά του»!

  

 

 

Ως προς το μουσικό κομμάτι της βραδιάς, μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο αεικίνητος Alice Cooper o οποίος ερμήνευσε, προς το τέλος της συναυλία, δύο τραγούδια, με ιδιαίτερα θεατρικό τρόπο, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και λαμβάνοντας, δικαιωματικά, το πιο δυνατό χειροκρότημα.

 

  

 

 

Η θρυλική Bonnie Tyler, έκανε μια ροκ εμφάνιση ενώ η Rita Wilson, απέδειξε πως εκτός από υποκριτικές έχει και φωνητικές ικανότητες.

 

 

 

  

 

 

 

 

Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, με επίσημο ένδυμα αυτή τη φορά, δεν έκρυβε εκπλήξεις καθώς τραγούδησε δύο κομμάτια από τον παλαιότερο δίσκο του «Όλα Καλά», την παραγωγή του οποίου είχε κάνει ο Desmond Child σε συνεργασία με τον Φοίβο που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της χθεσινής εκδήλωσης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον σημαντικό σκοπό για τον οποίο διοργανώθηκε η συναυλία και οι φανατικοί θαυμαστές του φώναξαν το κλασικό πλέον «Σάκη….»

 

 

 

 

Αν έπρεπε να επιλέξει κανείς μια μόνον σκηνή από αυτή τη συναυλία, θα ήταν, εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση του Alice Cooper, το φινάλε, με τα λευκοντυμένα παιδιά που κρατούσαν φαναράκια να έχουν απλωθεί πέριξ της σκηνής αλλά και κατά μήκος των διαζωμάτων και όλους τους καλλιτέχνες, επίσης ντυμένους στα λευκά, να ενώνουν τις φωνές τους για έναν σκοπό ιερό, την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

 

 

 

Κατάμεστο το Ηρώδειο για τη συναυλία του Desmond Child για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος γνωρίζεται με τον Αμερικανό συνθέτη και παραγωγό εδώ και πολλά χρόνια.

«Ο Desmond Child έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, τον ξέρω πολλές δεκαετίες. Το όνειρό του είναι να προσφέρει στην Ελλάδα ότι μπορεί. Την γουστάρει πολύ, την αγαπάει. Φέτος το κάνει για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και είναι πολύ γλυκό εκ μέρους του και όλων των συντελεστών, Ελλήνων και ξένων».

Παράλληλα, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε πως «το Γηροκομείο θα συνεχίσει μέχρι το… νεκροταφείο».

Ο Βασίλης Καλλίδης αποκάλυψε πως θα επιθυμούσε να κάνει κάτι τηλεοπτικό και έχει κάνει κάποιες συζητήσεις. Σε ίδια διάθεση είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ροκ δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος εκτιμά ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι στο My Style Rocks.

 

 

 

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την συναυλία βρέθηκαν:

 

Η Λίνα Μενδώνη με τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη

  

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

   

Ο Τρύφωνας Σαμαράς

 

Η Ελένη Μενεγάκη

  

Η Κάτια Ζυγούλη

  

Ο Βασίλης Καλλίδης και η Σίσσυ Καλλίνη

  

Η Κάτια Ταραμπάνκο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:     

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»