Έξαλλος ο Δάντης: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα: Μαρτίκας»

Έξαλλος ο Δάντης με Μαρτίκα - Ο Σπύρος επέστρεψε στην Ελλάδα - Έκπληκτος με το κυνηγητό από τους ρεπόρτερ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

O Χρήστος Δάντης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για τις βαρύτατες κουβέντες που είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για εκείνον, λίγο πριν αποχωρήσει από το #SurvivorGR.  

Όλα συνέβησαν στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας, σε μία κουβέντα που είχε με τη Σταυρούλα, είπε μεταξύ άλλων πως ο Δάντης είναι η βιτρίνα της Ασημίνας, κάτι που φυσικά έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Δάντης, δεν έκρυψε την ενόχλησή του, ανεβάζοντας μία ανάρτηση στα social media γεμάτη νόημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #SurvivorGR: Ανατροπή στους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση - Δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα – Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα στην τελική ευθεία

 

 

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Open Weekend» ο Χρήστος Δάντης επανέλαβε για ακόμα μία φορά:

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ» είπε και συνέχισε:

«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα».

 

  

Την ίδια ώρα o Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε από το #SurvivorGR στην Ελλάδα ανανεωμένος και με νέο look!

O Σπύρος κούρεψε λίγο τα μούσια του, έφτιαξε το μαλλί και αφίχθη χθες, (26 Ιουνίου) αργά το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο… στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης σάστισε όταν είδε τόσους ρεπόρτερ να τον κυνηγούν και να του κάνουν απανωτές ερωτήσεις.

Οι άνθρωποι της παραγωγής τον συνόδευσαν έως το αυτοκίνητο, προκειμένου να φύγει και να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Ο πρώην παίκτης του survivor ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που ήταν στο αεροδρόμιο και τον περίμεναν.

 

 

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σπύρος στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του είχε πει: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε».

Και πρόσθεσε: «Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία. Έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου».

 

  

  

  

  

Το φαρμακείο Μαρτίκα υποδέχτηκε τον El Professor του φετινού Survivor στο Κερατσίνι υπό τους ήχους του Bella Ciao και ο Μαρτίκας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ οπότε και πάτησε επί ελληνικού εδάφους, μετά από τόσους μήνες απουσίας.

 

 

Ο Μαρτίκας επέστρεψε και στο Instagram, με stories προς το παρόν ενώ η οικογένειά του, είχε σπεύσει μέσω Instagram να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν το παιδί της.

«Η οικογένεια του Σπύρου @thmartika σας ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη σας. Το ταξίδι που λέγεται Survivor ολοκληρώθηκε. Ο Σπύρος μας, ξεκίνησε από την ομάδα των μαχητών και αποχώρησε μαχόμενος από την κόκκινη ομάδα. Άσημος για το ευρύ κοινό αλλά ξεχωριστός για την οικογένεια του και τους φίλους του, κατάφερε και ανταγωνίστηκε τόσους μήνες, αξιοπρεπώς με νεότερα παιδιά & αθλητές. Κέρδισε την αγάπη του κόσμου με το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Για όλους εμάς που τον στηρίξαμε είναι νικητής.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους φίλους, συγγενείς, πελάτες των φαρμακείων μας, στο τηλεοπτικό κοινό καθώς και σε όλα τα παιδιά που θέλησαν να κάνουν fanpages και να τον στηρίξουν με αυτό τον τρόπο», έγραψαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Μαρτίκα.

 

 

H άγνωστη φωτογραφία από τα παρασκήνια

Πάντως, ο Σπύρος έσπευσε να δημοσιεύσει ένα story από το παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μαρτίκας επέλεξε μια φωτογραφία behind the scenes με όλη την παραγωγή του Ελληνικού Survivor.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»