Ανατροπή στους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

#SurvivorGR: Δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα – Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα στην τελική ευθεία - Έσταξε φαρμάκι η Σταυρούλα: «Έπρεπε να βγω υποψήφια για να φύγει ο Σπύρος» - Ο Άρης Σοϊλέδης κατά Σταυρούλας - «Είναι πολύ φίδι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πανηγύρισε και έσταξε φαρμάκι η Σταυρούλα μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το #SurvivorGR!

Συγκεκριμένα επιστρέφοντας στην καλύβα μετά το συμβούλιο, είπε: «Νομίζω ότι μπορώ να πάω από την μπροστινή πόρτα στο Γαλάτσι… Εντάξει πλάκα κάνω. Μάλλον έπρεπε εγώ να βγω στον τάκο για να φύγει ο Σπύρος, τόσο καιρό δεν είχα βγει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα. Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Σπύρος, δεν το περίμενα….»

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μία φιγούρα πολύ δυνατή για το ριάλιτι επιβίωσης και έπαθαν σοκ που τελικά έφυγε από το survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σπύρος είχε ψηφιστεί 13 φορές προς αποχώρηση και η 13η ήταν και η φαρμακερή...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Δάντης: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα: Μαρτίκας» - Ο Σπύρος επέστρεψε στην Ελλάδα - Έκπληκτος με το κυνηγητό από τους ρεπόρτερ

 

Στο τελευταίο συμβούλιο πριν την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί είχε πει: «Για 12η φορά υποψήφιος και αυτή τη φορά με μεγάλο μπέρδεμα και μεγάλη έκπλήξη. Η Σταυρούλα έλεγε σε όλους μας να την ψηφίσουμε, δεν φοβάται και ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει πίσω πόρτες για να προχωρήσει στο Survivor. Μετά όμως συνεννοούμαστε σαν ομάδα να ψηφίσουμε οι δύο εμένα και οι δύο τον Στάθη. Αυτή ήταν η συμφωνία και εκεί ήταν ο λόγος μου διατηρώντας τον σε αυτήν ώστε να μην έχουμε ανάγκη σε ότι κι αν έκανε η τριάδα της άλλης ομάδας. Πηγαίνουμε στην κάλπη και η Σταυρούλα μας λέει λίγο πριν πως θα ψηφίσει ότι σκεφτεί εκείνη την ώρα»!

 

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να έφυγε από το survivor, όμως και πάλι είναι πρωταγωνιστής στο ριάλιτι…

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε τη στρατηγική του Μαρτίκα και τι συνέβη και αποχώρησε….

«Τρεις τρεις πλέον στο Survivor, που είναι σημαντικό. Νομίζω ότι εκείνος που θα χτυπά το κεφάλι του με την αποχώρηση αυτή είναι ο Σπύρος, διότι στην προηγούμενη ψηφοφορία αντί να ψηφίσει την Σταυρούλα και να βγει μόνο αυτή, έριξε μια ψήφο λευκή στον Στάθη και βγήκε κι αυτός με ισοψηφία.» είπε ο Άρης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό το πράγμα που έκανε ο Σπύρος, καθόρισε την αποχώρησή του. Αν ψήφιζε την Σταυρούλα, θα έβγαινε μόνο αυτή υποψήφια κι ο Σπύρος δεν θα κινδύνευε αυτήν την εβδομάδα».

 
 

 

O Άρης Σοϊλέδης σχολίασε και την συμπεριφορά της Σταυρούλας Χρυσαειδή στην κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και στον Νίκο Γιάννη και τόνισε ότι τον τελευταίο καιρό είναι ειρωνική και έχει αλλάξει στάση.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Άρης: «Ξέρετε τι δεν μου αρέσει; Όταν μιλούσες εσύ στον πάγκο με τον Νίκο, η Σταυρούλα συνέχεια γελούσε ειρωνικά κι ότι έλεγες αυτή έλεγε στον Νίκο εσύ μη μιλάς και μην ασχολείσαι άλλο φτάνει.

Δεν μπορώ αυτό το ειρωνικό γέλιο παιδιά. Δηλαδή είναι πολύ φίδι. Δεν ξέρω γιατί μου το βγάζει αυτό, ενώ πριν είχαμε καλή σχέση όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Την τελευταία εβδομάδα δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπο που έχει βγάλει»!

 

 

Ο μεγάλος τελικός του #SurvivorGR φθάνει και ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση στους παίκτες. 

Νέα δεδομένα πριν την Αθήνα! Άλλαξαν πάλι οι ισορροπίες ανάμεσα στις παρέες.

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μπαίνουν από απόψε σε μία μεγάλη μάχη με στόχο τις τέσσερις θέσεις του ημιτελικού που θα οδηγήσει και στην τελική διεκδίκηση του επάθλου.

Η επιστροφή του ριάλιτι στις οθόνες μας, όμως, επιφυλάσσει και μία μεγάλη αλλαγή.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, επειδή οι παίκτες βρίσκονται στην τελική ευθεία, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022. Ποιοι θα είναι οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό της Αθήνας;

 

 

Ύστερα από μία σκληρή μάχη για την ασυλία, ανάμεσα στους εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να βγει νικητής.

Στον στίβο μάχης έπεφταν, κυριολεκτικά, κορμιά. Πολλοί πόντοι κρίθηκαν ακριβώς στο νήμα.

Σε άλλα run πάλι τα νεύρα ήταν τεντωμένα.

Ο Νίκος Γιάννης δεν κατάφερνε να βρει τον τρόπο να κυλήσει η μπάλα παρά την προσπάθεια που κατέβαλε.

Για το λόγο αυτό εκνευρίστηκε και πήγε να κάτσει στον πάγκο ενώ ο αγώνας του απέναντι στη Σταυρούλα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Σε άλλον αγώνα ο Στάθης Σχίζας αντιμετώπισε την Σταυρούλα και η νίκη κρίθηκε στο… βίντεο.

Σχίζας και Σταυρούλα πέταξαν μαζί το τελευταίο τρίγωνο και χρειάστηκε η βοήθεια του var προκειμένου να μάθουμε ποιος ήταν ο τελικός νικητής.

 

 

 

Ήταν κάποιες από τις πιο πιο συγκλονιστικές στιγμές στο εν λόγω στίβο μάχης και τελικά για ακόμα μία φορά ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία είναι... ο Άρης Σοϊλέδης που έδωσε την τελευταία του "μάχη" με την σκληρή Σταυρούλα!

 

 

Η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και... συμβούλιο χωρίς εντάσεις, δεν γίνεται! 

Επιβεβαιώθηκαν τελικά τα spoiler που ήθελαν στον «τάκο» να βγαίνουν… δύο παίκτες.

Μετά από μία επίπονη διαδικασία στον στίβο μάχης ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Η τελική μάχη δόθηκε με αντίπαλο την Σταυρούλα. Νωρίτερα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι παίκτες βρίσκονται στην τελική ευθεία, καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Έτσι, θα κριθεί η τελική τετράδα του Survivor 2022.

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μπήκαν από απόψε σε μία μεγάλη μάχη με στόχο τις τέσσερις θέσεις του ημιτελικού που θα οδηγήσουν και στην τελική διεκδίκηση του επάθλου.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε πολύ μεγάλες μονομαχίες.

Στο συμβούλιο διεξήχθη η διαδικασία της ψηφοφορίας, από την οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να κινδυνεύσει ο Σοϊλέδης.

Ωστόσο, υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα σε δύο παίκτες. Μαίη και Νίκος Γιάννης πήραν από τρεις ψήφους, βγήκαν στον τάκο και... θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

 

 

Είναι πιο κρίσιμη εβδομάδα  και οι έξι παίκτες ρίχνονται στις τελευταίες μάχες προκειμένου να φθάσουν στον μεγάλο τελικό στην Αθήνα.

Όλοι παίκτες δεν βάζουν μόνο τα δυνατά τους στον στίβο μάχης, αλλά ακολουθούν ξεκάθαρα και κάποια στρατηγική στο Survivor!

Έξι οι παίκτες, αλλά τέσσερις είναι μόνο οι θέσεις του ημιτελικού γι’ αυτό και αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσουν όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός δύο παίκτες.

«Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική, τη δική της στρατηγική, είναι απόλυτα λογικό στο σημείο που βρισκόμαστε να μπαίνει η στρατηγική στη μέση», ακούγεται να λέει στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας ο Άρης Σοϊλέδης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τονίζει πως «αυτή είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία. Όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία, μετά κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι».

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι παίκτες ανεβάζουν ρυθμούς και ρίχνονται σε μάχες σώμα με σώμα, με τις ανατροπές να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Ακόμα ένα συμβούλιο περιμένει τους παίκτες. Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος και θα κάτσει δίπλα στην Μαίη και τον Νίκο;

Σύμφωνα με τα spoilers ο Νίκος Γιάννης κερδίζει την ατομική ασυλία και…. υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όχι ένας αλλά και σήμερα βγαίνουν δύο…

Δίπλα στην Μαίη και τον Νίκο θα κάτσουν… η Σταυρούλα και ο Άρης!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν