«Εγώ συνεχίζω με όποιον φέρει το Star. Δεν ξέρω αν η Ελίνα κι ο Γιώργος φεύγουν»

Η Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε για το μέλλον της πρωινής εκπομπής του Star - Η Ζήνα Κουτσελίνη πρότεινε στο STAR την Φαίη Σκορδά - Και η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να έχει περάσει την πόρτα του σταθμού - Τι λέει ο Γιώργος Καρτελιάς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Δεν έχω κάτι να σου πω για το μέλλον της εκπομπής. Δεν κάναμε δοκιμαστικά. Δεν είχαμε ενημερωθεί ότι έρχονται αυτοί οι άνθρωποι για δοκιμαστικά. Ήρθαν άνθρωποι, αλλά στο πλαίσιο της παρέας. Μου έχει τύχει και εμένα σε μια εκπομπή να μου πουν έλα να κάτσεις στην παρέα χωρίς να ξέρω δοκιμαστικό. Δεν έχω ακούσει ότι δε θα συνεχίσουν η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς. Εμείς συνεχίζουμε μέχρι 8 Ιουλίου», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου. 

Απαντώντας στο σενάριο να αναλάβει το πρωινό του καναλιού η Φαίη Σκορδά η ίδια είπε: «Η Φαίη φεύγει από τον ΑΝΤ1; Κρίμα, μου αρέσουν με το Γιώργο, μου αρέσει που υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ τους. Εγώ συνεχίζω με όποιον φέρει το Star. Δεν ξέρω αν η Ελίνα κι ο Γιώργος φεύγουν. Εγώ πέρασα καταπληκτικά μαζί τους. Είναι σχετικό αν είναι λίγος ο ένας χρόνος τηλεοπτικής σεζόν».

 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε τον Γιώργο Καρτελιά, ο οποίος έδωσε απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του στην μικρή οθόνη και στο κανάλι του STAR. 

Όπως δήλωσε έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση του καναλιού, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις.

«Όλα τα ενδεχόμενα υπάρχουν ακόμη και αυτό του να μην συνεχίσουμε» ανέφερε.

Αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τον ίδιο και την Ελίνα Παπίλα να βρίσκονται σε ένα τεταμένο κλίμα απαντά:

«Με την Ελίνα ερχόμαστε με διαφορετικά αυτοκίνητα από τη Χαλκίδα αλλά σε όλη τη διαδρομή μιλάμε στο τηλέφωνο. Είμαστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ».

Σχετικά με τα δοκιμαστικά που γινόντουσαν για τη θέση του συμπαρουσιαστή δηλώνει πως δεν τον ενοχλούσαν, και στην περίπτωση που το κανάλι επιθυμεί να συνεχίσει η εκπομπή μόνο με την Ελίνα Παπίλα, εκείνος θα χαρεί πολύ.

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, δηλώνει πως η προσπάθειά τους ήταν ικανοποιητική.

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι προσπαθείς να δώσεις το 100% αλλά δεν το πετυχαίνεις πάντα γιατί πας αναγνωριστικά» σημείωσε και δήλωσε πως επιθυμεί πολύ να συνεχίσουν και του χρόνου.

 

 

Πολλές οι συζητήσεις και τα ραντεβού που γίνονται αυτές τις μέρες στα τηλεοπτικά κανάλια προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Την πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού STAR φέρεται πως περνά το τελευταίο διάστημα, η Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η Ζήνα Κουτσελίνη πρότεινε στο STAR την παρουσιάστρια του ANT1.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή της, όπου λέει πως η Φαίη Σκορδά είναι ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόσωπο. «Το να ασχοληθεί και πάλι με το ίδιο ύφος πρωινού θα χάσει μακροπρόθεσμα» συμπλήρωσε η κ. Κουτσελίνη.

Παράλληλα, και η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται να έχει περάσει την πόρτα του ίδιου σταθμού.

Ερωτηθείσα η ίδια για το σενάριο αυτό, απάντησε πως δεν θα πει τίποτα έως ότου πέσουν οι υπογραφές, προμηνύοντας βέβαια πως σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα νέα της σχέδια.

«Αυτά τα οποία δεν γράφονται, είναι πολύ πιο σημαντικά από εκείνα που επιτρέπονται να “βγουν”» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

 

Φωτογραφίες με μπικίνι ανήρτησε, η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε στιγμιότυπο με animal print μπικίνι, με τη λεζάντα της να είναι όλο νόημα. «Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει» έγραψε η Φαίη Σκορδά στα αγγλικά, εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο, με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 με δική της εκπομπή -ξεχωριστά από τον Γιώργο Λιάγκα-, ή αν θα «φτιάξει βαλίτσες» για το Star, κανάλι που ακούγεται έντονα ότι τη θέλει στο δυναμικό του. Η Φαίη Σκορδά κρατά σιγήν ιχθύος, καθώς μέχρι τις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιό της με τον σταθμό του Αμαρουσίου, δε μπορεί να μιλήσει ανοιχτά.

«Δεν αποφεύγω να απαντήσω, θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι ύβρις εκ μέρους μου αυτή τη στιγμή να καταχραστώ έστω και ένα δευτερόλεπτο από τη λάμψη και το χαμόγελο που είχε η οικογένεια που μας μίλησε πριν» δήλωσε στην πρόσφατη εμφάνισή της για το Make a Wish (Κάνε μία ευχή Ελλάδος).

Αν η λεζάντα σημαίνει κάτι για αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή, τότε θα μιλάμε σίγουρα για τη μεταγραφή του καλοκαιριού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»