#ChartShow: Οι 30 πιο επιτυχημένοι ερμηνευτές του έρωτα της τελευταίας 20ετίας

#ChartShow: Η ιστορία πίσω από το «Έτσι είναι οι σχέσεις», ο Βαλάντης που έγινε Trannos, τα «Βράδια αξημέρωτα» και ο ερωτικός Γιάννης Πλούταρχος! Αναποδογύρισαν τραπέζια και πετάχτηκαν γαρύφαλλα στο Twitter για την «κυρία Στανίση»!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ένα από τα πιο ερωτικά Chart Show, με τη Δέσποινα Βανδή να ξετυλίγει το κουβάρι του έρωτα, το οποίο είναι αφιερωμένο στους  30 πιο επιτυχημένους ερμηνευτές αυτού του είδους, της τελευταίας εικοσαετίας.

Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος, οι οποίοι αποκωδικοποιούν τη γλώσσα του έρωτα μέσα από τη μουσική και μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας των ερμηνευτών του.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, Βανδή και Αρσενάκος είχαν έναν ιδαιίτερο διάλογο, γεμάτο υπονοούμενα, με τον CEO της Panik να αποκαλύπτει ότι όταν είναι ερωτευμένος ακούει χαρούμενα τραγούδια.

Από την άλλη, όταν η Δέσποινα Βανδή είναι ερωτευμένη, ακούει μόνο… Βανδή!

 

Τον χορό των καλεσμένων άνοιξε η Ηρώ, η οποία κάθισε και στον καναπέ της οικοδέσποινας και μοιράστηκε μία ιστορία, για το πώς προέκυψε το τραγούδι της, «Έτσι είναι οι σχέσεις».

«Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα και πιστεύω ότι λειτουργεί καταλυτικά. Πιστεύω ότι ο έρωτας είναι η ζωή και ο θάνατος. Ο έρωτας είναι τα πάντα. Όταν λέω έρωτας δεν εννοώ μόνο τον έρωτας προς έναν άνθρωπο αλλά τον έρωτα προς την ζωή. Όταν αγαπάς τα πάντα που κάνεις και τα κάνεις με πάθος, αυτό έχει έναν ερωτισμό μέσα του τον οποίο ή τον έχεις ή δεν τον έχεις για την ζωή και τους ανθρώπους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η σύνθεση προέκυψε εξαιτίας της τεράστιας ενασχόλησης με την μουσική. Κάποια στιγμή γεμίζεις ακούσματα και για κάποιον λόγο, όταν είσαι μουσικός, κάπως αυτό ανακυκλώνεται με κάποιο τρόπο μέσα στον οργανισμό σου και βγαίνει με έναν δικό σου τρόπο γιατί νομίζω ότι η μουσική έχει κομμάτια μέσα που επαναλαμβάνονται. Ειδική συνθήκη να το πυροδοτεί δεν υπάρχει, είναι η παρατήρηση μου προς τους ανθρώπους. Δηλαδή η παρατήρηση και η ενσυναίσθηση, το γεγονός ότι μπαίνεις στην πλευρά του απέναντι και αισθάνεσαι τι αισθάνεται, νομίζω ότι σε εμάς τους μουσικούς βγαίνουν σε νότες».

«Το “Έτσι είναι οι σχέσεις” το έγραψα μετά από ένα συμβάν τυχαίο και άσχετο τελείως! Πήγα να τρακάρω μετά τη δουλειά πήγα να τρακάρω με το αυτοκίνητο και γυρίζω σπίτι και γράφω το “Έτσι είναι οι σχέσεις”! Δηλαδή τρία πουλάκια κάθονταν… Κάπως όλο αυτό ενεργοποίησε κάποιο συναίσθημα που δεν ξέρω πως και γιατί» συμπλήρωσε η Ηρώ στο Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha.

 

 

 

Στη συνέχεια, στη σκηνή του Chart Show τραγούδησε ο Βαλάντης, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και το Twitter δεν του χαρίστηκε.

 

 

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον σύγκριναν με τον Tranno, ενώ άλλοι δεν ξέχασαν τη συμπεριφορά του στο Survivor.

 

    

 

 

 

  

 

Ο Γιώργος Αρσενάκος, κατά τη διάρκεια των σχολιασμών για τα τραγούδια που βρίσκονται μέσα στα 30, αναφέρθηκε στα «Βράδια αξημέρωτα» του Χάρη Βαρθακούρη, αποκάλυψε το παρασκήνιο, αλλά και τη συμβουλή του Γιάννη Πάριου.

«Είχε γράψει την εισαγωγή, δεν έβρισκε το ρεφρέν και του λέει ένας στιχουργός εκεί που τον βοηθούσε, ο Γιάννης Πάριος, που τυχαίνει να είναι και πατέρας του, μην ψάχνεις τσάμπα για ρεφρέν το έχεις στην εισαγωγή, πάρε την εισαγωγή και βάλτη στο ρεφρέν», είπε ο music expert.

 

 

 

Ο Θοδωρής Φέρρης έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή και αποθεώθηκε από το Twiiter!

 

 

H Κατερίνα Στανίση εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού σόου και τραγούδησε κάποιες από τις κορυφαίες επιτυχίες της, όπως το «Μυστικέ μου έρωτα» και αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι γραμμένο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Και το “Σ’ έχω κάνει Θεό” είναι αφιερωμένο σε ένα πρόσωπο και όλα μου τα ερωτικά τραγούδια είναι αφιερωμένα σε αυτό το πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Μια πραγματική κυρία βλέπουν στο πρόσωπο της Κατερίνας Στανίση οι Twitterάδες που τα έσπασαν με τα κομμάτια της.

     

 

 

 

 

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Chart Show του Σαββάτου, το οποίο ήταν γεμάτο αγάπη και έρωτα!

Στην πρώτη θέση των 30 μεγαλύτερων ερωτικών επιτυχιών της τελευταίας 20ετίας βρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος!

Το «καλύτερο παιδί», βρέθηκε στη σκηνή του Chart Show, τραγούδησε κάποια από τα πιο αγαπημένα ερωτικά του τραγούδια και το Twitter τον αποθέωσε!

 

 

 

Η αποκάλυψη της Βανδή για τη σχέση της κόρης της, Μελίνας, με τον Γιώργο Κακοσαίο

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή καλωσόρισε στο πλατό τον καλό της φίλο και όπως φαίνεται και... συμπέθερο -όπως τον αποκάλεσε, Γιάννη Πλούταρχο για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά:

«Έκανε και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, από που να πάρει…».

 

 

    

 

  

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»