Ο Ψινάκης κάλεσε τον Μουρατίδη στο #XFactorGR για να τον κρίνει. Φεύγει η μένει;

Όταν ο Bρικόλακας θα συνάντησει τηλεοπτικά τον Δράκουλα - «Έκανα πρόταση στον Μουρατίδη. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@ύλο από το #XFactorGR»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός μάνατζερ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γκεστ συμμετοχή του στο #XFactorGR και στις ατάκες για χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είπε στο προηγούμενο live.

Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη να εμφανιστεί στο «Γηροκομείο», γιατί έχει πολλές ιστορίες να πει. Η πρότασή του προκάλεσε την έκπληξη στην παρουσιάστρια.

«Για γηροκομείο δεν είμαι έτοιμη. Σ’ αγαπώ, είσαι φίλος μου… Ραντεβού σε 30 χρόνια! Αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το «Γηροκομείο», το πολυσυζητημένο show του Ηλία Ψινάκη, έρχεται στο MEGA.

«Εκεί είχαμε μία μεγάλη αμφιβολία, γιατί το Youtube είναι μία παρέα. Αυτό ξεκίνησε από μία πλάκα και τώρα έχουν φτάσει στα 6 με 7 εκατομμύρια προβολές και αυτό δημιουργεί ορισμένες υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις δεν έχουν πλάκα. Είχα ένα δίλημμα γιατί μου το ζήτησε το MEGA και φοβόμουν μήπως προδώσω τους Youtubers. Επικοινώνησα με τους φίλους μου και μου είπαν «να το κάνεις». Και το έκανα!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην έκπληξη που ετοιμάζει για το τέταρτο live του X-Factor.

«Ετοιμάζω στον εαυτό μου ένα μεγάλο χουνέρι. Επειδή εγώ αυτό το κάνω επειδή μου κάνει κέφι, είναι κάτι που μου αρέσει, αισθάνομαι όμως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το show. Το πρώτο ρπάγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να το χαλάει ο εαυτός μου. Τους ετοιμάζω κάτι την Κυριακή, αποφάσισα να φέρω έναν έμπειρο κριτή του X-Factor για να κρίνει».

«Έκανα πρόταση στον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Θα τον φέρω καλεσμένο, θα δει όλη την εκπομπή και θα αποφασίσει εάν πρέπει να μείνω ή να πάρω τον π@ύλο. Ο π@ύλος είναι ο γάιδαρος, δεν είναι βρισιά. Παίρνω, δηλαδή, τον γάιδαρό μου και φεύγω», εξήγησω.

 

 

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:00, το 4ο live show του #XFactorGR, με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, ανεβάζει κι άλλο την ένταση με μουσικές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και δυναμισμό.

Οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, θα ζήσουν για άλλη μία φορά την αγωνία της διαδικασίας και θα αντιμετωπίσουν τα δικά τους διλήμματα. Ο Ηλίας Ψινάκης θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην κριτική επιτροπή για να κάνει τα καυστικά του σχόλια αλλά και να δώσει ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

 

 

Στα highlights του 4ου live show, ο Μιχάλης Κουινέλης θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τη Marseaux για να ερμηνεύσουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Χαιρετισμούς». Μαζί τους ο Solmeister.

Ακόμα, η Κατερίνα Λιόλιου θα τραγουδήσει το «Μη ρωτάς τους άλλους», ένα από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, το οποίο είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής για τον Γιάννη Πάριο πριν από 21 χρόνια.

 

 

Στο διαγωνιστικό μέρος, έντεκα υποψήφιοι συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρό τους στο «X Factor» και είναι έτοιμοι να μας εντυπωσιάσουν με τις ερμηνείες τους μέσα από εμπνευσμένες σκηνικές παρουσιάσεις.

 

 

Αυτήν την Κυριακή θα διαγωνιστούν:

Από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, οι Γίναμε, ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η Κατερίνα Λαζαρίδου και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος

Από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος

Από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ο JCJO, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Θάνος Λάμπρου

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!