Όταν η Σοφία Χατζηπαντελή δεχόταν απειλές κατά της ζωής της για τα φρύδια της

Ποια είναι η κύπρια νέα κριτής του #GNTMgr, Σοφία Χατζηπαντελή, με τα πυκνά φρύδια – Το μόντελινγκ και ο σύντροφός της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από πολλές φήμες και αρκετά δημοσιεύματα ήρθε η οριστικοποίηση στην κριτική επιτροπή στο GNTM. 

Συγκεκριμένα, στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας, εκτός από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, αλλά και τον Γιώργο Καράβα σε ρόλο κριτή, θα δούμε τον Τάσο Σοφρωνίου αλλά και την Σοφία Χατζηπαντέλη, ενώ χρέη coach αναλαμβάνει η Έλενα Γαλύφα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή με την ιδιαίτερη ομορφιά. 

 Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1997, είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τον πατέρα της και τον αδερφό της όπου σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Τότε άρχισε να έχει και την πρώτη της επαφή με το modelling, ξεκινώντας να φωτογραφίζεται για πασίγνωστα brand όπως το Guess Jeans.

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε κυρίως γνωστή ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», το οποίο δείχνει με υπερηφάνεια στα social media. Η 25χρονη ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα κίνημα υπέρ της τριχοφυΐας, το οποίο έχουν αγκαλιάσει αρκετές διάσημες προσωπικότητες όπως η Paris Jackson. Μάλιστα, το ενιαίο φρύδι της το έχει βαφτίσει… «Βερόνικα»!

 

 

 

 

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο αμερικάνικο Harpeer’s Bazaar τα εντυπωσιακά μεγάλα και πυκνά της φρύδια τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, η οποία την ενέπνευσε όχι μόνο να τα φροντίζει αλλά και να νιώθει περήφανη γι’ αυτά από τότε που ήταν μικρή.

 

 

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό. Όταν είσαι σε μια οικογένεια που ο πατέρας και ο αδερφός σου έχουν πραγματικά ωραία φρύδια, δεν είναι τόσο εύκολο να εκτιμήσεις τα πυκνά σου φρύδια».

 

 

«Μπορεί σε 5 χρόνια να κοιτάω φωτογραφίες μου και να σκέφτομαι ότι ήταν απλώς μια κουλ φάση. Μέχρι όμως ο κόσμος να αρχίσει να αποδέχεται τον διπλανό του για τα φυσικά του χαρακτηριστικά ή τον τρόπο που επιλέγει να δείχνει, δεν πρόκειται να το αποχωριστώ», καταλήγει. 

 

 

Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικού παγκοσμίως όπως των περιοδικών Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair, όπως και σε πασαρέλες και για άλλα διάσημα brand της μόδας, όπως τα Chanel και Fenty Beauty. Είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC.

 

    

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τα αρνητικά σχόλια και το μπούλιγνκ που δεχόταν λόγω των φρυδιών της, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απειλήσει μέχρι και για τη ζωή της.

Το νεαρό μοντέλο, που έχει ποζάρει για την ιταλική Vogue και έχει συνεργαστεί με την εταιρεία καλλυντικών της Rihanna, είχε δηλώσει στη εκπομπή «Good Morning Britain»: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Προσπαθώ να μην διαβάζω όλα τα αρνητικά μηνύματα. Είναι κρίμα όμως να θες να διαβάσεις τα θετικά μηνύματα και να πέφτεις πάνω στα αρνητικά».

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε εξομολογηθεί ότι τα αρνητικά σχόλια την όπλισαν με πείσμα για να ξεκινήσει την καμπάνια της ενάντια στα “πολιτικά ορθά” πρότυπα ομορφιάς, όπως τουλάχιστον λέει η ίδια. «Είμαι παιδί μεταναστών. Η μητέρα μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο αλλά έχει ελληνοκυπριακή καταγωγή». 

 

 

Ο εκφοβισμός στο σχολείο ήταν κομμάτι της καθημερινότητας της, καθώς η Σοφία Χατζηπαντελή έλεγε τη γνώμη της ανοιχτά, είχε καμπύλες και τα φρύδια της ήταν διαφορετικά από τους περισσότερους συμμαθητές της. «Όποτε κάνω μια δουλειά ως μοντέλο, τα φρύδια μου είναι ένα κομμάτι της ιστορίας, αυτό όμως δεν ισχύει έξω από τα studio», είχε εξομολογηθεί η Σοφία Χατζηπαντελή που έχει συνηθίσει να την αποκαλούν “αηδιαστική”, “σιχαμένη” και “τρομακτική”. 

«Ήμουν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου επειδή αμφισβητώ ανοιχτά τα στερεότυπα, τα πρότυπα ομορφιάς που έχουμε μάθει να αποδεχόμαστε, επειδή αρνούμαι να βγάλω τα φρύδια μου», είχε πει στο παρελθόν. «Παρενοχλούσαν τον αδελφό μου επειδή με υπερασπιζόταν. Έπρεπε να κάνω κάτι”, πρόσθεσε η Χατζηπαντελή, που μετά από όλα αυτά αποφάσισε να κάνει το δικό της ακτιβισμό κατά του ρατσισμού και του μίσους που καλλιεργείται online, με το hashtag #unibrowmovement.

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν τα πάει περίφημα μόνο στην επαγγελματική ζωή της αλλά και στην προσωπική! Από το 2019 διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο Ζακ Αποστόλου που ζει στο Λονδίνο. Οι δυο τους φαίνονται full in love, με την 25χρονη να μη κρύβει τον έρωτά της για το αγόρι της!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»