Η Ασημίνα η 2η υποψήφια προς αποχώρηση στο #SurvivorGR δίπλα στον Terminator

Σοϊλέδης για Μαρτίκα: «Είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορεί να κερδίσει» - Η αφιέρωση της νίκης του Μαρτίκα στη Βρισηίδα και η επική αντίδραση του Τάλα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε, για ακόμα μια φορά, την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος και έχει καταφέρει να παραμείνει ακόμα στο παιχνίδι. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά το τελευταίο συμβούλιο, βρίσκεται για 11η φορά υποψήφιος για αποχώρηση, μιας και το τηλεοπτικό κοινό τον έχει κρατήσει στο παιχνίδι.

Ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε το γεγονός ότι η Ασημίνα φοβάται τον Σπύρο Μαρτίκα, μιας και εκείνος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και η ίδια φοβάται ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ο παίκτης είπε ξεκάθαρα πως δεν φοβάται καθόλου τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ αντίθετα θεωρεί πως πρόκειται για μια περίπτωση σαν εκείνη του Τριαντάφυλλου.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά για τον Σπύρο Μαρτίκα: «Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει… Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

 

 

 

Ασταμάτητος ο Μαρτίκας στον αγώνα για τη διεκδίκηση της δεύτερης ατομικής ασυλίας αφού κατάφερε να βρει από νωρίς τους στόχους.

Ο Σπύρος έκανε ένα σερί νικών 3 στα 3 και φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος πήρε… αέρα και θέλησε να αφιερώσει μία από τις νίκες του στη γυναίκα που φαίνεται να τον… στιγμάτισε.

Ο λόγος βέβαια για τη Βρισηίδα με την οποία έχει δώσει… ραντεβού εκτός ριάλιτι επιβίωσης για να δουν αν θα καταφέρουν να συνεχίσουν, υπό άλλες συνθήκες αυτή τη φορά, τη σχέση τους.

Στο άκουσμα της αφιέρωσης λοιπόν, ο Στάθης και η Σταυρούλα, σχεδόν απρόθυμα αποφάσισαν να του κάνουν το χατίρι, όχι όμως και ο Τάλα ο οποίος με το που άκουσε ποιο όνομα ήθελε ο Μαρτίκας να φωνάξουν, αντέδρασε… επικά.

Όμως τελικά τού έκανε το χατίρι, φωνάζοντας χαμηλόφωνα έστω, το όνομά της. Θα θυμάστε βέβαια ότι ο Τάλα ερχόταν συχνά σε ένταση με τη Βρισηίδα καθώς δεν άντεχε τις φωνές της και τις υστερικές στιγμές της, ειδικά όταν έχανε πόντους.

 

 
 
 

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν η κατάκτηση της δεύτερης ατομικής ασυλίας της εβδομάδας από τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος στο τέλος χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον Νίκο Γιάννη. 

Οι δύο άντρες στην τελική ευθεία είχαν από δύο "ζωές" και μετά από σκληρές μάχες μεταξύ τους, ο Άρης ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία.

Κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα δεν τίθεται υποψήφιος προς αποχώρηση σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που θα είναι στη διάθεση ο ένας του άλλου για την ψηφοφορία στο συμβούλιο.

Εκτός βέβαια από τον Μαρτίκα που είναι ήδη -για εντέκατη φορά- υποψήφιος προς αποχώρηση με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να ανησυχούν πλέον που θα βρεθούν απέναντί του και στη διάθεση του κοινού.

Ο Άρης, αμέσως μετά τη νίκη του, παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Γιάννης τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα καθώς ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος.

 
 

 

 

Τελειωμό δεν έχουν οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να συγκρούονται... μετωπικά στο Συμβούλιο. 

Ο Μαρτίκας δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Βρισηίδα είναι πλέον εκτός παιχνιδιού και θεωρεί γι' αυτό υπεύθυνη την Ασημίνα η οποία ενώ υποστήριξε ότι ψήφισε καθαρά αγωνιστικά, βρήκε τη σθεναρή αντίδρασή του.

«Η Βρισηίδα θα έπρεπε να είναι εδώ και όχι εσύ» της είπε όταν εκείνη επανέλαβε τις καλές προθέσεις της προς τη φίλη της για την οποία έκλαιγε όταν αποχώρησε.

Ο Σπύρος συνεχίζει να πιστεύει ότι αδίκως έφυγε η Βρισηίδα από το παιχνίδι, όσο και αν ακόμα και ο Σοϊλέδης του θύμισε ότι η ίδια η Βρισηίδα στην ψηφοφορία πριν την αποχώρησή της είχε ζητήσει να ψηφιστεί.

Μαρτίκας και Ασημίνα λοιπόν δημιούργησαν ένταση στο Συμβούλιο με τον καθέναν τους να λέει τα δικά του πριν την ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

 

 

Μετά τη δεύτερη ψηφοφορία των παικτών για την ανάδειξη του νέου υποψήφιου προς αποχώρηση που θα στεκόταν απέναντι από τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος είναι υποψήφιος για ενδέκατη φορά στο παιχνίδι, η Ασημίνα έδειξε να εκνευρίζεται που παμψηφεί ήταν εκείνη που θα αντιμετωπίσει στον τάκο τον γνωστό φαρμακοποιό.

 

 

Η Ασημίνα έδειξε να νιώθει αδικημένη που είχε βγει υποψήφια, θεωρώντας πως είτε ο Στάθης είτε ο Τάλα έπρεπε να βγει υποψήφιος καθώς η ίδια είναι καλή αγωνιστικά σε σχέση με εκείνους.

Όταν τον λόγο πήρε ο Μαρτίκας ο οποίος καταφέρθηκε ξανά εναντίον της Ασημίνας, εκείνη έκλεισε τα αφτιά της, γεγονός που τράβηξε την προσοχή του Γιώργου Λιανού ο οποίος και τη ρώτησε γιατί το έκανε αυτό.

Τότε εκείνη είπε ότι δεν θέλει να απαντήσει τίποτα στον Μαρτίκα και πως θέλει να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητά της, μιας και τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός παιχνιδιού καθώς ο Σπύρος ίσως αποδειχθεί και στην περίπτωσή της... terminator!

 

 

Ποιος κερδίζει απόψε την τρίτη ατομική ασυλία στο Survivor;

Στο αποψινό επεισόδιο τώρα, θα δοθεί μεγάλη μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, την αποψινή ασυλία στο Survivor παίρνει η Μαίη Εμμανουηλίδου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»