Άναυδοι με την νέα ανακοίνωση - Ο Λιανός πέταξε... βόμβα στο #SurvivorGR

#SurvivorGR: Ο Στάθης καρφώνει τον Άρη και o Μαρτίκας τον κατακεραυνώνει: «Είπε ότι με τα χρήματα του επάθλου θα πάρει βίλα» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για ακόμη μία φορά ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με τον Άρη Σοϊλέδη.

Αρκετές φορές έχουμε δει τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη να έρχονται σε σύγκρουση και να εκτοξεύουν εκατέρωθεν κατηγορίες.

Μετά την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους για να ξεκουραστούν. Την επόμενη μέρα το πρωί ο Σπύρος Μαρτίκας σε συζήτηση που είχε με τον Στάθη αποκάλυψε πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει τεράστια έπαρση και σκέφτεται από τώρα τι θα κάνει τα χρήματα που έχει μαζέψει από το ριάλιτι επιβιώσης αλλά και τα χρήματα του επάθλου, καθώς θεωρεί τον εαυτό του νικητή.

«Έχει τεράστια έπαρση, κάθε του κουβέντα έχει έπαρση. Έλεγε ότι τόσα λεφτά έχω πάρει μέχρι τώρα, υπολόγιζε τόσα, τα έλεγε σε όλους, μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο. Έλεγε θα νοικιάσω μία βίλα στη Γλυφάδα να μένω, δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει».

Και πρόσθεσε:«Τόση σιγουριά ότι θα κερδίσει το έπαθλο».

 

 

Οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας άκουσαν κάτι από τον Γιώργο Λιανό που δεν περίμεναν. 

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους εννέα εναπομείναντες παίκτες πως θα ριχτούν στον στίβο μάχης όχι μόνο για τον αγώνα επάθλου φαγητού αλλά και για την προσωπική τους κατάταξη.

Η καλύτερη δυνατή επίδοση του κάθε παίκτη θα καταγραφεί και ο καλύτερος παίκτης θα έχει προνόμια σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε:«Έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε το Survivor μετά από 5,5 μήνες παρουσίας έχει τις ανατροπές του. Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από αυτή τη στιγμή παύουν να υφίστανται και αμέσως τώρα και οι δύο ομάδες περνάνε σε ομάδα κατάταξης».

Ενώ στην συνέχεια τους εξήγησε πως θα γίνει η διαδικασία. Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες έμειναν άναυδοι και μερικοί παίκτες έβαλαν τα κλάματα.

 

 

Μετά την κατάταξη των δύο νέων ομάδων οι παίκτης τόσο των Κόκκινων, όσο και των Μπλε έδωσαν... μάχη σώμα με σώμα για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες πήραν θέση και ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, καθώς ήθελε γρήγορο τρέξιμο και τέλειο στόχο. Μία ομάδα όμως το πίστεψε περισσότερο και τα κατάφερε.

Η.... ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε το αγώνισμα και το πανηγύρισε έξαλλα. Από την άλλη η.... ομάδα ήταν φανερά απογοητευμένη που θα γυρίσει με άδειο στομάχι στην καλύβα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι εντάσεις δεν έλειψαν από το παιχνίδι.

 

 

 

 

Η Μπλε ομάδα κέρδισε για ακόμη μία φορά το έπαθλο.

 

 

Παγωμένες είναι πλέον οι σχέσεις του Στάθη Σχίζα και του Άρη Σοϊλέδη με τον πρώτο να εξηγεί το λόγο που έχει απομακρυνθεί.

«Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περίμεναν να πάρω τον Άρη στην ομάδα. Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό. Πιστεύω στην ηρεμία και στο σεβασμό που έχει αυτή η ομάδα. Δεν θα τον επέλεξα για κάποιους λόγους κι ένας από αυτούς είναι ότι έχει λίγο παραπάνω έπαρση κι αρχηγικές τάσεις. Είναι οξύθυμος κι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν έμπαινε στη δική μας ομάδα, θεωρώ πως θα δημιουργούσε καταστάσεις, όπως έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν στις ομάδες που βρισκόταν.

Θα μας άλλαζε το ωραίο κλίμα, τον αλληλοσεβασμό, που δεν έχουμε αρχηγικές τάσεις και γελάμε. Προτιμώ να πάρω κάποιον λιγότερο καλό αγωνιστικά και να υπάρχει ηρεμία, παρά να έβαζα τον Άρη και να διακινδύνευα την οποιαδήποτε στιγμή που θα γινόταν κάποιο περιστατικό» σημείωσε ο Στάθης στο Survivor.

Από τη μεριά του ο Άρης ανέφερε: «Ερχόμενος ο Στάθης στο Survivor, είχαμε πολύ καλή σχέση. Εγώ τον έβαλα στην παρέα μας κι όσο περνούσε ο καιρός, σταμάτησε να μου μιλά. Και τώρα μέσα στη μέρα δεν μιλάμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου».

 

 

Τα παιχνίδια της Καραϊβικής

 

 

Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι. Σε σύγκρουση θα έρθουν η Ασημίνα και η Σταυρούλα!

Οι δυο δυνατές παίκτριες έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση, εξαιτίας κάποιων σχολίων της δεύτερης προς την πρώτη.

Η Σταυρούλα αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι στο ταξίδι στο Μαΐάμι πήγε χωρίς να παίξει και στο Μεξικό πήγε, ενώ δεν είχε φέρει πόντο, με την Ασημίνα να της υπενθυμίζει πως τότε ήταν τραυματισμένη.

«Ήρθε η μέρα να πέσουν οι μάσκες και να φανούν πρόσωπα που δεν έχουν φανεί στο κοινό. Δέχθηκα πόλεμο και συνεχίζεται να γίνεται αυτό» λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη Σταυρούλα.

Και η Σταυρούλα τονίζει στην κάμερα: «Την πείραξε που της είπα για Μαϊάμι και Μεξικό» λέει η Σταυρούλα με την Ασημίνα να της απαντά: «Δεν το ήξερα να παίζω με τις πατερίτσες».

Οι παίκτες θα δώσουν απόψε σκληρή μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Η ομάδα που θα χάσει, θα κληθεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς το Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι διαγωνιζόμενοι που έχουν απομείνει είναι ελάχιστοι!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»