O αρραβώνας Αντώνη - Μαρίνας στο «Σασμό» - Η σκηνή που όλοι περιμέναμε!

#Sasmos: Δείτε την σκηνή πριν προβληθεί στην κυπριακή τηλεόραση Το τραγούδι-ύμνος στον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας και το συμβόλαιο θανάτου στον Γεράσιμο - Η απρόσμενη κίνηση των Σταματάκηδων που οδηγεί σε θανάσιμο κίνδυνο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τον Μαθιό και τη Βασιλική ένα άλλο ζευγάρι στον «Σασμό» έχει αρχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης και η μητέρα της Αργυρώς, η Μαρίνα, έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και η αλήθεια είναι πως μας έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές τρυφερότητας και συγκίνησης.

Οι δυο τους μετά από πολλές φουρτούνες που πέρασαν, μετά από αναμονή περίπου 20 χρόνων λόγω των δεινών που βρήκαν την οικογένεια Βρουλάκη, μπορούν επιτέλους και χαμογελούν, είναι μαζί και αρραβωνιασμένοι πλέον.

Ο Αντώνης τηρώντας όλες τις παραδόσεις ζήτησε το χέρι της Μαρίνας από τη γιαγιά Ειρήνη και η σκηνή ήταν άκρως συγκινητική.

 

 

 

 

Ο αρραβώνας έγινε στο σπίτι της Αργυρώς και όχι στο πατρικό καθώς ήθελαν να αποφύγουν προφανώς τα κουτσομπολιά του χωριού. Η Μαρίνα μπορεί να μην έβγαλε τα μαύρα για χάρη του Αντώνης της, ωστόσο ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

 

 

Η Γλυκερία τραγουδά για τον έρωτα Αντώνη και Μαρίνας

Το τρέιλερ του «Σασμού για το επεισόδιο της Δευτέρας παρουσιάζει το love story του Αντώνη και της Μαρίνας, το οποίο ντύνεται» μοναδικά από τη φωνή της Γλυκερίας. Η τραγουδίστρια τραγουδά «Το Μαζί», ένα τραγούδι-ύμνο στον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας, σε στίχους του Γιάννη Κότσιρα και μουσική του Νίκου Τερζή.

«Όσο η ζωή χτυπάει, πάντα θα μου γελάει, γιατί υπάρχεις κάπου εσύ. Έχω τον άνθρωπό μου να μου φωτίζει τη ζωή», τραγουδά η Γλυκερία και δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν πιο κατάλληλοι στίχοι για να αποτυπώσουν τον έρωτα και τη βαθιά αγάπη του Αντώνη και της Μαρίνας στο «Σασμό».

 

 

 

 

Ο γάμος Μαρίνα-Αντώνη αργεί πολύ και ο Καραπάνος στήνει ενέδρα στον Γεράσιμο - Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια.

Μπορεί ο αρραβώνας ανάμεσα σε Αντώνη και Μαρίνα επιτέλους να έγινε, όμως ο γάμος τους θα αργήσει πολύ γιατί και πάλι το σπίτι των Βρουλάκηδων θα έρθει αντιμέτωπο με έναν νέο Γολγοθά. Η Αργυρώ αναγκάζεται να ανακοινώσει στη μητέρα της ότι είναι άρρωστη και χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού κι έτσι η Μαρίνα δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο – ούτε γάμους, ούτε χαρές- παρά μόνο πώς θα σωθεί το παιδί της. Όπως πάντα, στο πλευρό της Μαρίνας θα είναι ο αγαπημένος της Αντώνης για να τη στηρίξει στη νέα δυσκολία που ήρθε στη ζωή της.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κρύβει τον Καραπάνο στο βουνό για να του ξεπληρώσει το χρέος που τον βοήθησε με τον Αστέρη, ενώ ο βαρυποινίτης δίνει εντολή για συμβόλαιο θανάτου για τον Γεράσιμο, ο οποίος αναγκάζεται να πει στη Στέλλα ότι είναι γιος του Καραπάνου ζητώντας της όμως να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό του.

Έλα, όμως, που η Στέλλα καταλαβαίνει ότι ο Γεράσιμος κινδυνεύει και τελικά αποκαλύπτει στον Καραπάνο ότι αυτός είναι ο γιος του. Έντρομος ο Καραπάνος τρέχει να σώσει τον γιο του από την εντολή για συμβόλαιο θανάτου που ο ίδιος έχει δώσει και εκεί θα περάσει μια μεγάλη περιπέτεια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμπλοκή πεθαίνει ο Καραπάνος, πεθαίνει όμως και ο Γεράσιμος. Πατέρας και γιος, ωστόσο, έχουν προλάβει να δώσουν συγχώρεση ο ένας στον άλλον.

Ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση.

Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε. Ο Μαθιός καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή…

Οι Σταματάκηδες προσφέρουν άσυλο στον Καραπάνο, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Άγγελο προκαλεί τη μανία της Καλλιόπης, που επιτίθεται στη Βασιλική. Εκείνη για πρώτη φορά έρχεται σε πλήρη σύγκρουση μαζί της με ανυπολόγιστες συνέπειες...

Η Αργυρώ από την άλλη καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, που καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. Όμως, ενώ νομίζει ότι το μεγάλο της μυστικό είναι ασφαλές, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά την διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»