Συγκίνηση στη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου

 

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του, αγαπημένοι τραγουδιστές έγιναν με μια φωνή, για να τιμήσουν για τον λατρεμένο ερμηνευτή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει έναν μεγάλο καλλιτέχνη όπως ήταν ο Δημήτρης Μητροπάνος; Σίγουρα κανείς και η μεγάλη συναυλία που δόθηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ήταν η καλύτερη απόδειξη.  

    

 

 

 

Το γήπεδο από νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτο από απλό κόσμο που ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του κορυφαίου ερμηνευτή ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια.

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά ήταν και η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια με τη μια από τις δυο κόρες τους.

 

​Έχοντας αφήσει έντονη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, αλλά κυρίως στις καρδιές όλων μας, ο Δημήτρης Μητροπάνος χθες το βράδυ ξαναζωντάνεψε μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσαν για εκείνον οι καλοί του φίλοι και συνοδοιπόροι του στο μουσικό του ταξίδι.

Η Πέγκυ Ζήνα, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, πλαισιωμένοι από την ορχήστρα που τον συνόδευε, στάθηκαν στη μέση της σκηνής και ανέλαβαν το βαρύ έργο της επανεκτέλεσης των τραγουδιών που ερμήνευσε ο ίδιος, αποτίνοντας φόρο τιμής σε έναν μοναδικό άνθρωπο που με την ταπεινότητα και τη σεμνότητα που τον χαρακτήριζε μιλούσε πάντα στις δικές μας ψυχές.

Την παρουσίαση, σκηνοθεσία και επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Η ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου που αποτελείται από τους: Γιώργο Κατσίκα (ντραμς), Γιάννη Κυφωνίδη (πλήκτρα), Μίμη Ντούτσουλη (μπάσο), Γιάννη Παπαζαχαριάκη (κιθάρα), Γιώργο Παπαχριστούδη (πιάνο), Μάκη Πελέκα (μπουζούκι), Χρήστο Περτσινίδη (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννη Σινάνη (μπουζούκι), Ανδρέα Τράπαλη (βιολί) και Ντίνο Χατζηιορδάνου (ακορντεόν) ήταν εκεί για να θυμηθούν αξέχαστες στιγμές στο πλευρό του.

 

  

  

  

  

 

  

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!