«Είμαι ένα άτομο παλαβό, τρελό, αρπακτικό με λένε στην αγορά»

 

Αυλαία με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη έριξε για τη φετινή σεζόν ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α τετ» στον Alpha Κύπρου. «Ήρθε η Αλεξίου και μου είπε δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει εκείνη και να έρθω δεύτερη. Το είπα στην Αλέξια και την πήραν τα κλάματα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η κόρη του εμβληματικού δημιουργού υποδέχτηκε τον παρουσιαστή στο εξοχικό της στο Βραχάτι Κορινθίας και έκανε μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, στη σχέση που είχε με τον πατέρα της, Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και στο ζήτημα του Νίκου Κουρή.

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Τους τελευταίους δύο μήνες παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ».

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Τους τελευταίους 2 μήνες παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούνταν ποτέ. Ήθελε όλο και κάτι παραπάνω κι αυτό εμένα με δυνάμωσε» είπε μεταξύ άλλων.

«Τα παιδιά των διασήμων έχουν μία τερατώδη ζωή. Μεγαλώνουν με την εντύπωση ότι είναι διάσημα, πολύ σπάνια καταφέρνει το παιδί ενός διάσημου να τον ξεπεράσει. Αυτό είναι ένα μαρτύριο για εμάς».

Συνεχίζοντας ανέφερε:

Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του και σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να τον θάψω εγώ. Όχι τόσο τον Θεοδωράκη, αλλά τον πατέρα μου. Την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα, γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα χρόνια… Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή κι εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα» είπε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στον Τάσο Τρύφωνος.

Όλα αυτά τα χρόνια θεωρεί πως έχει δεχτεί πολλή «λάσπη». «Μου έχουν ρίξει πολλή “λάσπη”. Με έχουν διαβάλει πάρα πολύ. Είμαι ένα άτομο παλαβό, τρελό, αρπακτικό με λένε στην αγορά».

Αναφορικά με τον Νίκο Κουρή είπε:

«Το θέμα του Νίκου Κουρή δεν υπάρχει για μένα. Είναι μία αηδία και μία ντροπή».

Για τα αρνητικά σχόλια ότι στις αφιερωματικές συναυλίες για τον Μίκη Θεοδωράκη τραγουδούν τραγουδιστές που δεν ταιριάζουν στο ρεπερτόριό του απάντησε:

«Ξεκινήσαμε με τον Αντώνη Ρέμο, την εποχή που τον φέραμε ήταν μεγάλο σκάνδαλο, τώρα λένε ότι Αντώνης Ρέμος με τη γλυκιά φωνή. Μετά ήταν η Πέγκυ Ζήνα.

Πριν ήταν η Αλέξια. Το ΄95 που έγινε η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο θα ξεκινούσε η Αλέξια. Ήρθε η Αλεξίου και μου είπε δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει εκείνη και να έρθω δεύτερη. Το είπα στην Αλέξια και την πήραν τα κλάματα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο