#XFactorGR: Αυτοί οι παίκτες αποχώρησαν - Ποιοι πήραν ασυλία από τον Ψινάκη;

 

#XFactorGR: Ο Ηλίας Ψινάκης «πάγωσε» την Μαρίζα Ρίζου – «Κουλτουριάρα, άπλυτη, άλουστη» - Πήρε ρεβάνς ο Ανδρέας Γεωργίου για το φιλί – Τον κυνήγησε ο Στέλιος Ρόκκος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το 2ο live show του «X Factor» με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, ήταν ακόμα πιο θεαματικό και ανατρεπτικό.

Οι τέσσερις κριτές-μέντορες του «X Factor», Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, πήραν και πάλι τη θέση τους για να σχολιάσουν τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων και έζησαν μαζί τους την αγωνία της πρόκρισης.

 

 

Δίπλα στην κριτική επιτροπή, ο Ηλίας Ψινάκης με την εκρηκτική του προσωπικότητα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στο ολοκαίνουργιο, κορυφαίων προδιαγραφών σκηνικό του «X Factor», η δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση έφερε αντιμέτωπες τις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου.

Με συγκλονιστικές ερμηνείες, δυναμικά performances και αναπάντεχες επιλογές τραγουδιών, οι 8 διαγωνιζόμενοι ήταν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του «X Factor»!

 

 

Η ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη

Μίλτος Χαρόβας

Ο 17χρονος Μίλτος από τη Ρόδο ξεκίνησε να ανεβάζει διασκευές τραγουδιών στο TikTok με μεγάλη απήχηση και μέχρι το «X Factor» δεν είχε βρεθεί ποτέ μπροστά σε κοινό. Του αρέσει η pop και αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο Harry Styles (ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από το «X Factor») και ο Shawn Mendes. Οι γονείς του αποτελούν για αυτόν το Α και το Ω της ζωής του, καθώς βρίσκονται πάντα δίπλα του για να τον στηρίζουν και να τον συμβουλεύουν. Τον εκφράζει η φράση «Γίνε η αλλαγή που θα ήθελες να δεις», καθώς έτσι πιστεύει πως ο κόσμος θα γίνει πιο όμορφος.


 

 

Ιόλη Πενταρά

Η 26χρονη Ιόλη από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο «X Factor» για να ξεπεράσει τα όριά της, αν και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Το είδωλό της είναι η Beyoncé, γιατί συνδυάζει χορό και φωνή, κάτι που και η ίδια θέλει να πετύχει. Αν και έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία & ΜΜΕ, η δική της γλώσσα επικοινωνίας είναι το τραγούδι, γιατί, όπως ισχυρίζεται, «ό,τι σκέφτεται, το σκέφτεται τραγουδιστά». Την εκφράζει το μότο «Αν κάτι δεν σε προκαλεί, δεν θα σε αλλάξει», κάτι που χαρακτηρίζει και τη συμμετοχή της στο «X Factor».

 

 

 

Από το στόχαστρο του Ηλία Ψινάκη, δε, δεν απουσίασε ξανά η Μαρίζα Ρίζου την οποία o θέλησε να πειράξει με χιούμορ αμέσως μετά την σκηνική εμφάνιση της Ιόλης Πενταρά από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη. «Σταματήστε να μου φέρνετε χορεύτριες γυμνασμένες! Κοριτσάρες με φωνάρες γυμνασμένες! Θέλω να φύγω! Γιατί; Γιατί εγώ εδώ πέρα φοράω κορσέδες να μαζεύουν τα ξίγκια που λέει και ο μπαμπάς μου» τόνισε με χαμόγελο η Μαρίζα Ρίζου μόλις της δόθηκε ο λόγος από τον παρουσιαστή του X Factor, Ανδρέα Γεωργίου.

«Γιατί να μη σας φέρνουν; Τι λέτε; Μια χαρά είστε! Εγώ σας περίμενα και είχα τρομάξει… Ε, κουλτουριάρα τώρα… Άπλυτη και άλουστη… Μια χαρά είστε, μια χαρά! Ειλικρινά πήγε η καρδιά μου στη θέση της» αποκρίθηκε, με πειραχτική ειλικρίνεια, ο Ηλίας Ψινάκης στην τραγουδίστρια και κριτή του X Factor, Μαρίζα Ρίζου.

 

 

 

Γιάννης Ονησιφόρου

Ο 21χρονος Γιάννης, που του αρέσει να τον φωνάζουν Τζόνι, έρχεται από την Κύπρο και νιώθει πιο έτοιμος από ποτέ να ασχοληθεί με τη μουσική. Εργαζόταν ως ψήστης, ωστόσο παράτησε την εργασία του έπειτα από προτροπή του αδερφού του, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερό του στήριγμα, με σκοπό να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο. Στον καρπό του έχει τατουάζ ίδιο με του Zayn Malik, που είναι το είδωλό του. Δεν ξεχνάει πως το «να είσαι πάντα ειλικρινής φέρνει πάντα σεβασμό». Στόχος του είναι να νικήσει στο «X Factor» για να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες ζωής τόσο για τον ίδιο και πάνω απ’ όλα για την οικογένειά του.

 

 

Γίναμε

Ο Κωστής και ο Θανασάκης από τα Γιάννενα συνδέονται με μια πολύ ισχυρή φιλία και πήραν το όνομά τους, Γίναμε, λίγα λεπτά πριν εμφανιστούν στις Auditions. Δεν έχουν τσακωθεί ποτέ και όλα τα βιώνουν με χιούμορ και καλοσύνη. Ο ένας αποτελεί το «μουσικό μισό» του άλλου κι έτσι έχουν καταφέρει να παντρέψουν με μαεστρία το έντεχνο και τη rap. Πηγή έμπνευσης για τον Κωστή αποτελεί ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιάννης Πάριος, και για τον Θανασάκη ο Εισβολέας και ο Μιχάλης Κουινέλης. Οι Γίναμε νιώθουν περήφανοι ο ένας για τον άλλο και πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν στο «X Factor».

 

 

Η ομάδα του Στέλιου Ρόκκου

Θάνος Λάμπρου

Ο Θάνος είναι 21 ετών, παίζει πιάνο και κιθάρα. Είναι γιος του Σπύρου Λάμπρου, ιδρυτή της πολύ γνωστής παιδικής χορωδίας, που τον υποστηρίζει πολύ ένθερμα. Έχοντας κληρονομήσει το οικογενειακό μουσικό ταλέντο και συμμετέχοντας σε πολλές παραστάσεις με τον πατέρα του, ο Θάνος εκφράζει μέσα από τη μουσική τα συναισθήματά του. Ο αγαπημένος του καλλιτέχνης είναι ο Bruno Mars, ενώ θαυμάζει την πορεία του Νίκου Βέρτη. Τον ενδιαφέρει η pop-rock μουσική σε ελληνικό ή ξένο στίχο, και δημιουργεί τα δικά του τραγούδια. Το μότο του είναι «Θυμήσου από πού ξεκίνησες».

 

 

Έλενα Παναγιωτίδου

Η Έλενα είναι 23 ετών και εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη αγάπη για το λαϊκό. Αγαπημένες της καλλιτέχνιδες είναι η Πάολα και η Adele. Οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της είναι η οικογένειά της. Ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, με τον οποίο τραγούδησε τον περασμένο χειμώνα, είναι πολύ χαρούμενος με τη συμμετοχή της στο «X Factor» και τη συμβούλευσε να παραμείνει ταπεινή. Οι φράσεις «Βλέπω πάντα τη θετική πλευρά» και «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» αποτελούν τη στάση ζωής της από την πρώτη στιγμή.

 

 

Γιώργος Κοτσαρίδης (JCJO)

Ο Γιώργος, ή JCJO, είναι 27 ετών και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στην Αγγλία και θέλει να κάνει διδακτορικό. Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι Red Hot Chili Peppers, Corey Taylor, Bruno Mars, Freddie Mercury και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ονειρεύεται να δημιουργήσει μουσική με σύγχρονο ήχο που πάνω απ’ όλα θα αρέσει σε εκείνον. Η μεγαλύτερη θαυμάστριά του είναι η κοπέλα του, η οποία τον ενθαρρύνει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του. Το μότο του είναι επηρεασμένο από τις σπουδές του και λέει ότι «ο κάθε εγκέφαλος προβλέπει μια διαφορετική πραγματικότητα».

 

 

Decho

Οι Decho είναι ένα πενταμελές pop-rock συγκρότημα που αποτελείται από τους Πάνο, Γιώργο, Γιάννη, Γιώργο και Γιάννη. Έχουν διαγράψει μια πορεία δέκα χρόνων με δισκογραφικές δουλειές και σημαντικές συνεργασίες. Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι Queen, τα Κίτρινα Ποδήλατα και, φυσικά, ο μέντοράς τους Στέλιος Ρόκκος. Το μουσικό είδος στο οποίο κινούνται είναι το pop, το rock και το folk σε ελληνικό στίχο. Θέλουν να αναδείξουν τον συνδυασμό ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με κιθάρες. Το μότο τους είναι «Κυνήγα τα όνειρά σου χωρίς να ξεχνάς ποιος είσαι».

 

 

Σύμφωνα όμως με την ψηφοφορία του κοινού, δύο συμμετοχές έπρεπε να εγκαταλείψουν το όνειρο για το μεγάλο έπαθλο του X Factor.

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε ασυλία στον... Μίλτο Χαρόβα από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη και... αποχώρησε από την ομάδα του η Ιόλη!

 

 

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε ασυλία στον Θάνο Λάμπρου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου και αποχώρησαν... οι Decho!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές