Κέρδισαν στον αγώνα με τους Τούρκους στο #SurvivorGR και το ταξίδι στο Κουρασάο

 

 

 

Απογοητευμένος ο Μαρτίκας: «Επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι η Βρισηίδα», «Ο κόσμος κάτι βλέπει και με κρατάει εννιά φορές – Έχω τρομάξει τους υπόλοιπους» - Άρης και Βρισηίδα έρχονται πιο κοντά και «ανοίγουν τις καρδιές» τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (25/5) από το ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί τόσο καιρό να ήταν πρωταγωνιστής σε διαμάχες και να είχε τσακωθεί σχεδόν με όλους στην παραλία φαίνεται πως μετά την αποχώρησή του άρχισε να λείπει στους συμπαίκτες του.

 

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μάλιστα ήταν η πρώτη που σημείωσε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν η ψυχή της παρέας καθώς ήταν εκείνος που τους τραγουδούσε και τους εμψύχωνε.

Αυτό ήταν κάτι που το παραδέχτηκε μέχρι και ο Άρης Σοϊλέδης με τον οποίο ουκ ολίγες φορές είχαν έρθει σε κόντρα.

Οι παίκτες συζητούσαν στην παραλία και σχολίασαν πως ο γνωστός κομμωτής, make up artist και tik toker θα λείψει μέχρι και στους Τούρκους παίκτες τους οποίους θα συναντούσαν οι ίδιοι στους στίβους μάχης την επόμενη ημέρα.

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη μιλώντας στην κάμερα έκανε τη διαπίστωση ότι είναι πολύ ισχυρός παίκτης καθώς έχει παραμείνει 9 φορές στο παιχνίδι και πως είναι ο φόβος και ο τρόμος, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, κανείς δεν θέλει να βρεθεί απέναντί του σε μια ψηφοφορία.

 

 

 Η σχέση του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου τελείωσε άδοξα και εκείνος είναι πλήρως απογοητευμένος.

Δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει και on camera τη δυσαρέσκειά του.

«Η στάση της Βρισηίδας είναι μια απογοητευτική προς εμένα στάση, μια πλήρη απογοήτευση νιώθω για την Βρισηίδα. Δεν θέλω να πω κάτι για την Βρισηίδα. Το μόνο που έχω να πω για την Βρισηίδα είναι πως πραγματικά είναι μια επαγγελματίαςριάλιτι παίκτρια, αυτή είναι η δουλειά της.

Αυτό νομίζω ότι νομίζει πως πουλάει στον κόσμο. Αυτό όλο το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω ότι την καθιστά την νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ό, τι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ό, τι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες».

 

 

Άρης και Βρισηίδα έρχονται πιο κοντά και «ανοίγουν τις καρδιές» τους

 

 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε τα κέφια του και μια ερώτηση για τον Τάκη Καραγκούνια που έχει αποχωρήσει τους άφησε όλους άφωνους.

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής βρέθηκε στον κοινό αγώνα των Ελλήνων παικτών με τους παίκτες του All Star της Τουρκίας και θυμήθηκε τον μισθοφόρο Τάκη Καραγκούνια.

«Έχω μια ερώτηση για εσάς! Σας έλειψε ο Τάκης;», αναρωτήθηκε μιλώντας στα ελληνικά ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης με την Ασημίνα να απαντά αμέσως: «Παναγία μου!».

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ από την άλλη απάντησε: «Προσωπικά δεν μου έχει λείψει! Έχουμε καλή διάθεση στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι».

«Για εμένα ήταν ένας διαφορετικός χαρακτήρας ο Τάκης. Ήταν λίγο επιθετικός, μια έμπειρη προσωπικότητα. Ναι, δεν ήταν πάντα χαρούμενος αλλά πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους έτσι όπως είναι. Ήταν λίγο επιθετικός», συμπλήρωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί κλείνοντας τη συζήτηση.

 

Ένα καταπληκτικό ταξίδι περιμένει την ομάδα που θα κερδίσει τον σημερινό αγώνα επάθλου

Το Κουρασάο είναι το μεγαλύτερο νησί της ομάδας «ABC» (Aruba, Bonaire, Curaçao) κι ανήκε μέχρι πρόσφατα στις Ολλανδικές Αντίλλες. Πανέμορφο, εξωτικό, ιδιαίτερο! Αυτό είναι το Κουρασάο, στο οποίο οι νικητές θα περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Οι Μπλε κι οι Κόκκινες ομάδες των δύο χωρών ενώθηκαν και μας χάρισαν - για ακόμη μία φορά - έναν ανεπανάληπτο αγώνα, γεμάτο ένταση και τρομερή αγωνία. Το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

 

 

Το Κουρασάο υποδέχεται Έλληνες και Τούρκους Survivors

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας