Σοκ στην αποχώρηση – Εκτός το μεγάλο φαβορί - Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού!

 

#MasterChefGR: Στις 15 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός - Η επική κουτουλιά του Γιάννου στο ψυγείο και το... μπινελίκι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιάννος προκάλεσε... ζημιές στο πλατό του παιχνιδιού και ο ίδιος το έριξε στο κάρμα.

Μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα, η τελική πεντάδα του MasterChef 2022 είναι πια γεγονός.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, διεκδίκησαν μια θέση στην τελική τετράδα, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν, στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που έχουν από τον διαγωνισμό.

Οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να συστηθούν εκ νέου και να παρουσιάσουν το πρώτο πιάτο, που έφτιαξαν στην audition τους, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη εκτέλεση.

Οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέσεις, όμως δεν έλειψαν και τα ατυχήματα. Με ζημιές και… κουτουλιές ξεκίνησε ο Γιάννος τη δοκιμασία. Συγκεκριμένα, ο παίκτης πηγαίνοντας για να πάρει τις παρασκευές του από το ψυγείο, χτύπησε το κεφάλι του όχι μία αλλά δύο φορές.

Και συνέχισε να κάνει ζημιές ρίχνοντας από το ράφι διάφορα σκεύη. Μάλιστα δεν δίστασε να τα σχολιάσει όλα αυτά, λέγοντας:«Κάρμα. Είδα κάτι άσπρο μπροστά μου. Ήταν πολύ δυνατό. Δυο φορές, δυο κουτουλιές τις έχει φάει το ψυγειάκι. Σήμερα ήταν στην αρχή. Ξεκινούν πολύ καλά τα πράγματα».

 

 

 

Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, όλοι είχαν αποδείξει ότι έφτασαν επάξια ως εδώ και κανείς δεν ήθελε το όνειρο του φετινού τελικού να κάνει «φτερά». Τα περιθώρια για αστοχίες και λάθη είχαν πια εξαλειφθεί και οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να καταφέρουν να προκριθούν στην τελική τετράδα.

Στο τέλος της δοκιμασίας, μια μεγάλη ανατροπή απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως στο ριάλιτι μαγειρικής, κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις με βεβαιότητα και μια κακή μαγειρική στιγμή μπορεί να αποβεί «μοιραία» στον διαγωνισμό.

Έτσι ο Γιάννος ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef, αφήνοντας παίκτες και τηλεθεατές άναυδους, καθώς ήταν ένα από τα φαβορί του τελικού. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους κριτές και την ευκαιρία που του έδωσαν.

 

 

 

O κύβος ερρίφθη για το MasterChef για να χρησιμοποιήσουμε και μία προσφιλή έκφραση. Mετά την αποχώρηση Γιάννου, θα οδηγηθούμε την επόμενη εβδομάδα στην επιλογή των δύο παικτών που θα φτάσουν στον τελικό. Ο oποίος θα γίνει την Τετάρτη στις 15 Ιουνίου με την τέταρτη δοκιμασία και την ανακοίνωση live του αποτελέσματος. 

Η «βόμβα» που έπεσε, αναφέρει τον Πάνο αλλά και την Καλλιόπη ως τελικούς φιναλίστ. 

Η Καλλιόπη γράφει...ιστορία

Η εξέλιξή της υπήρξε εντυπωσιακή και η νεαρή παίκτρια, ήταν το φαινόμενο του φετινού διαγωνισμού. Στα δημιουργικά πιάτα δεν ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά ήταν ανίκητη στα πιάτα αντιγραφής. Η πειθαρχία την έφερε στην 4αδα και όπως διαπιστώνουμε και από τις τελευταίες πληροφορίες, την πηγαίνει μέχρι και τον τελικό. Κανείς από τους συμπαίκτες της δεν το περίμενε. Μόνο ο Χριστόφορος σε μία αποστροφή του λόγου του, λίγο πριν αποχωρήσει χθες, ανέφερε ότι η Καλλιόπη έχει αυτή την δυνατότητα.

Ο νέος Άκης Πετρετζίκης

Ο Πάνος, ο γνωστός μας πια και ως ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη, μετά από διακυμάνσεις στην πορεία του, κατάφερε να συγκεντρωθεί και να φτάσει στον τελικό. Η πρόοδος και εκείνου ήταν σημαντική αυτούς τους πέντε μήνες και το ταλέντο του μεγάλο, όπως του είχαν επισημάνει και οι κριτές.

Το ζευγάρι του τελικού, εκτός των άλλων θα έχει την δυνατότητα μετά από 2 χρόνια πανδημίας να κάνει ένα ειδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και μαγειρικής δοκιμασίας στην Ιταλία. Η εμπειρία αυτή είναι πολύ σημαντική, όπως και η δοκιμασία, η οποία μπαίνει και στην τελική βαθμολογία που θα βγάλει τον νικητή.

Επειδή η χρονιά έχει εκπλήξεις, λέτε να δούμε την Καλλιόπη που είναι και αγαπημένη του Twitter, να σηκώνει το τρόπαιο; Όπως η Μαργαρίτα; Προσωπικά, το θεωρούμε ένα λίγο, παρακινδυνευμένο σενάριο.

 

  

  

  

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!
Το κεράκι με τον αριθμό 16 για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του #RadioArvyla έσβησε ο Αντώνης Κανάκης
#Coachella: Η εμφάνιση - έκπληξη από τη Shakira και η ανακοίνωση για World Tour που αιφνιδίασε
#Eurovision 2024: Η απάντηση του Πρόεδρου της ΕΡΤ για την προαποφασισμένη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»