Ο πρώτος μεγάλος καβγάς Μαρτίκα-Βρισηίδας έγινε για χάρη του... Εμμανουήλ!

 

 

Γης μαδιάμ στο #SurvivorGR - Βαριές κουβέντες «Τι λες μωρή τρελή»«Ποντικομαμή» - Χαμός με την αποκάλυψη – «Η Ασημίνα μου είπε να βρίζω τον Άρη στις συνεντεύξεις μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε κακή κατάσταση είναι τα περισσότερα μέλη της Kόκκινης ομάδας μετά το βακτήριο που διαπιστώθηκε ότι τους δημιουργεί επιπλοκές στην υγεία τους. 

Πρώτο θύμα ήταν η Μαίη και αμέσως μετά έπεσε και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος μιλώντας για την κατάστασή του, δεν έκρυψε ότι νιώθει χάλια.

Συνεχίζει να έχει πυρετό, έχει ναυτία, κάνει εμετούς και γενικότερα νιώθει πολύ αδύναμος. Οπότε δεν μπορούσε σήμερα να παίξει στον αγώνα.

Η Μαίη δείχνει λίγο καλύτερα όμως και εκείνη χρειάστηκε, όπως και ο Στάθης, να νοσηλευτεί. Ακολουθούν συγκεκριμένη αγωγή όμως φαίνεται πως το βακτήριο είναι επίμονο και έτσι δυσκολεύονται και οι δύο.

Και σαν να μην έφταναν οι δυο τους, από χθες ο Γιώργος Τάλα είναι επίσης χάλια. Όπως είπε στους συμπαίκτες του, όλο το βράδυ ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα λόγω του πυρετού που τον ταλαιπωρεί ενώ χθες, όπως παρακολουθήσαμε, χρειάστηκε να αποχωρήσει από το Συμβούλιο δύο φορές αφού δεν αισθανόταν καθόλου καλά.

 

 

Τις εξελίξεις σχολίασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και τα έβαλε για ακόμα μια φορά με τον Σπύρο Μαρτίκα και το γεγονός πως παραμένει στο παιχνίδι.

«Χθες βγήκα παμψηφεί υποψήφιος από την ομάδα μου στο δεύτερο συμβούλιο. Το περίμενα, δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Έχω πει από την αρχή ότι με νοιάζει ο κόσμος. Επίσης είπα στον Σπύρο από τη μέρα που είμαι εδώ λες ότι θέλω να μείνω για να στηρίξω παίκτες, για να φτάσω στην ένωση, για να αγωνιστώ με τους Τούρκους, για να διώξουμε τον πιο τοξικό άνθρωπο τον Τάκη. Μετά από αυτό είμαι στη διάθεση του κοινού. Είναι ένας ψευτορήτορας και ψευτοδικηγόρος, όπως τον έχω ονομάσει» είπε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

«Αφού έχεις ζήσει όλα αυτά κι έφυγε ο Τάκης, δεν σε είδα χθες όταν με ψήφισαν παμψηφεί να έδινες τη θέση σου σε εμένα. Σχεδόν απέφυγε την ερώτηση και δεν μου απάντησε. Ο ένας λόγος είναι το ψευτοειδύλλιο με την Βρισηίδα κι ο άλλος είναι γιατί θέλει να στηρίξει την μπλε ομάδα για να φύγω εγώ γιατί είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Ότι να ‘ναι. Με τον τρόπο που μου μιλούσε χθες όχι μόνο είχε ειρωνεία αλλά θέλουν να με διώξουν με αυτό που έχουν φτιάξει με την Βρισηίδα… Για άλλη μια φορά απέδειξε τι κακό χαρακτήρα έχει» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα στο Survivor.

 

 

Σε ένα ping pong δηλώσεων έχουν περάσει ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και τα καρφιά εκατέρωθεν πέφτουν ασταμάτητα. Ο Σπύρος δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που θέλει ο Κωνσταντίνος να μείνει κι είπε:

«Εμμανουήλ μου έχεις μείνει δύο μήνες εδώ και νομίζω ότι είναι περισσότερο από ότι θα μπορούσες να μείνεις. Έχεις απολαύσει αγωνίσματα, έπαθλα, δημοσιότητα κι όσα ήθελες να παρουσιάσεις από τον εαυτό σου. Μόνο αυτό κάνεις δύο μήνες. Έχεις εισπράξει τα μέγιστα από το Survivor. Δεν ξέρω αν είναι το στυλ σου το παιχνίδι κι αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου να σε βλέπει μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ταυτίζεσαι γιατί είναι ένα άγριο παιχνίδι. Χαίρομαι που το πρόλαβες και το έζησες στην καλύτερή του εκδοχή. Γιατί πίστεψέ με αν ερχόσουν από την αρχή, μπορεί να μην άντεχες από την πρώτη εβδομάδα»

Στους δύο μήνες δεν ξέρω τι άλλο θέλεις να πάρεις από αυτό το παιχνίδι, που θα γίνει ατομικό και θα πρέπει να αγωνιστείς με άλλες προϋποθέσεις… Εσύ μήπως έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να φτάσεις τελικό; Ότι οι δυνατότητες σου μπορούν να σου ανοίξουν το δρόμο για να φτάσεις τελικό;» είπε ο Σπύρος για την παρουσία του Εμμανουήλ στο Survivor.

 

 

 

Tο αγώνισμα ήταν ιδιαίτερο. Οι παίκτες καλούνταν με κλειστά μάτια να τοποθετήσουν σε έναν πίνακα με νούμερα, τον σωστό αριθμό στη σωστή θέση.

Στο αγώνισμα μπορούσαν να παίξουν άντρες εναντίον γυναικών και έτσι ήρθε το ματσάρισμα των ερωτευμένων Μαρτίκα και Βρισηίδας που έπρεπε για πρώτη φορά να είναι αντίπαλοι.

 

 
 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι δυο παίκτες χάρισαν άφθονο γέλιο στους συμπαίκτες τους καθώς με κλειστά μάτια δεν ήξεραν πού πήγαιναν με αποτέλεσμα να σκοντάφτουν και να πέφτουν.

Τελικά, μετά από πολλή προσπάθεια, ο Σπύρος Μαρτίκας έχασε από την αγαπημένη του η οποία αποδείχτηκε πιο γρήγορη από εκείνον.

Έτσι, το μόνο έπαθλο του Σπύρου ήταν ένα γλυκό φιλί που του έδωσε η Βρισηίδα μετά τη νίκη της.

 
 
 
 
 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφερε πολλή ένταση -για ακόμα μία φορά- στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας ακόμα και τους ερωτευμένους Βρισηίδα και Μαρτίκα να τσακωθούν! 

Αφορμή για να ξεκινήσουν απίθανοι καβγάδες μεταξύ των παικτών στάθηκε η απόφαση του Κωνσταντίνου να ματσαριστεί με τη Στέλλα, κάτι που βρήκε αντίθετους τους συμπαίκτες του που δεν ήθελαν να τον δουν στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι κάπως άρχισαν οι εντάσεις μέσα στους Μπλε με τον Νίκο Γιάννη να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους βαριές κουβέντες.

 

 
 
 
 
 

Εκείνη την ώρα ο Μαρτίκας επενέβη, παίρνοντας το μέρος του Εμμανουήλ λέγοντας πως ο Κωνσταντίνος δικαιούταν να επιλέξει το ματσάρισμα που ήθελε εκείνος καθώς μπορεί να ήταν η τελευταία φορά που θα αγωνιζόταν καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα ο Εμμανουήλ, μετά την στήριξη που δέχτηκε από τον Μαρτίκα αποφάσισε να αλλάξει... πάγκο καθώς δεν έβρισκε καμία άλλη στήριξη από την ομάδα του.

 
 
 
 

Με μεγάλη διαφορά, οι Μπλε κέρδισαν εντέλει το έπαθλο όμως οι καβγάδες συνεχίστηκαν. 

 
 
 
 
Οι εντάσεις συνεχίστηκαν όμως παρά το τέλος του παιχνιδιού, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Κωνσταντίνο. 

Μέσα στο χαμό εκτοξεύθηκαν ατάκες κι η ένταση πέρασε τα όρια, με φωνές από όλες τις πλευρές. «Σε αυτόν εδώ πας να εξηγήσεις; Ξέρουμε ότι το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι και να γίνει ριάλιτι. Λέω λόγια σου» είπε σε έντονο ύφος η Ασημίνα με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Τι λες μωρή τρελή; Τι λέει το στόμα σου; Μωρή γιατί μιλάς έτσι; Εκτίθεσαι κακομοίρα». Ο Σπύρος ανέφερε ότι είναι παιχνίδι διασκέδασης κι ο Άρης Σοϊλέδης έγινε έξαλλος καθώς ανέφερε πως παλεύουν για το φαγητό στο Survivor και δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.

Κάπου εκεί παρενέβη κι ο Νίκος Γιάννης με τον Κωνσταντίνο να τον αποκαλεί «ποντικομαμή».

 
 

 

Για χάρη του... Εμμανουήλ τσακώθηκαν και ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα καθώς η τελευταία ενοχλήθηκε που ο αγαπημένος της είχε πάρει το μέρος του Κωνσταντίνου, κάτι που δεν μπορούσε να καταλάβει.

 

 

 

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να του παραθέσουν όλα τα γεγονότα κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήρε το λόγο, αναφέροντας:

«Σήμερα από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ επιθετικοί κάποιοι από τους συμπαίκτες μου. Από την αρχή του αγώνα ο Άρης είχε έπαρση κι ηγετικό χαρακτήρα. Δεν ρώτησε ποτέ για τα ματσαρίσματα. Όλη η ομάδα ήταν υπέρ του, τον γλείφουν για κάποιο λόγο, λες κι είναι ο ηγέτης του Survivor ή ο νικητής. Μάλιστα τον στήριξαν άτομα, που τον έχουν βρίσει πολλές φορές. Εγώ τέτοια ξεφτιλίκια δεν τα γουστάρω. Η Ασημίνα τον έχει βρίσει πάρα πολλές φορές και μου λέει στις προσωπικές συνεντεύξεις να τον βρίζω γιατί έχει κλέψει στην επικοινωνία και στο φαγητό. Ντροπή σου! Μου το είπες και δεν το έκανα»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε με όσα άκουσε από τον Εμμανουήλ στο Survivor κι ανέφερε: «Θα σου πω εγώ τι θα πεις στην προσωπική σου συνέντευξη; Έφυγε ο άλλος κι ήρθες εσύ; Εγώ σου τα έχω πει αυτά ρε νούμερο; Τι λες ρε;» Η παίκτρια αποχώρησε από τη συζήτηση έξαλλη.

 

 

Ενθουσιασμένοι οι Κόκκινοι που εμφανίζονται με τέσσερις παίκτες στο «Πες το Αλλιώς»!

 

 

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, κατά την διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης ο Σπύρος Μαρτίκας «αδειάζει» την Βρισηίδα Ανδριώτου, αποκαλύπτοντας πως ενώ με την Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν κάνει σχέδιο για να βγάλουν τον Άρη Σοϊλέδη εκτός παιχνιδιού, τώρα φαίνεται ότι υπάρχει αρμονία μεταξύ τους.

«Κι έχουν στήσει η Βρισηίδα με την Ασημίνα χίλια δυο σχέδια για να εξολοθρεύσουν τον Άρη και σήμερα είναι όλοι αγκαλιά… Μήπως τα ξέρω καλύτερα;», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου να βάζει τα κλάματα με τα λόγια του αγαπημένου της.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, που σου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι