Μαρτίκας & Βρισηίδα ζουν τον απόλυτο... έρωτα... Τα καυτά φιλιά τους στη θάλασσα

 

#SurvivorGR: Δεν το πίστευαν οι Κόκκινοι! Ο Τάκης έφυγε για Ελλάδα και πήρε μαζί του τις προμήθειές του - Ποιον πέταξαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στο παιχνίδι επιβίωσης. Να αποχωρήσει παίκτης και να μην αφήσει στους συμπαίκτες του τις προμήθειες που του αναλογούν!

Το έκανε όμως ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μετά την ψηφοφορία του κοινού, ήταν εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έφτασε στην Ελλάδα και στις αποσκευές του είχε επίσης ωμό ρύζι, φακές και πατάτες, τις οποίες θα κατανάλωνε αν παρέμενε στο παιχνίδι.

 

 

Αντί όμως αυτές τις πολύτιμες, για τους άλλοτε συμπαίκτες του, τροφές, να τις αφήσει στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσουν να αντέξουν τις κακουχίες και την πείνα στην καλύβα, ο Τάκης προτίμησε να τα πάρει μαζί του.

 

 

Βέβαια, σε μία κουβέντα που είχε η Μαίη με τον Τάλα και τον Στάθη για το θέμα, οι μεν πρώτοι σχολίασαν αρνητικά την απόφαση αυτή του Τάκη σε ό,τι είχε να κάνει με τις προμήθειές του, ο Στάθης όμως τον δικαιολόγησε, λέγοντας πως ίσως ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, να ξέχασε να βγάλει από την τσάντα του τις προμήθειές του τις οποίες είχε διαχωρίσει από την υπόλοιπη ομάδα του μιας και είχε έρθει εδώ και καιρό σε ρήξη μαζί τους.

 

 

Ποιά ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας;

Tο ματσάρισμα Σοϊλέδης-Σχίζας είχε για νικητή τον πρώτο όμως ο Στάθης δεν κατάφερε ποτέ να τερματίσει, ούτε καν να προσπαθήσει για τον πόντο. 

Ο λόγος που ο Στάθης δεν μπήκε καν στον κόπο να τρέξει στον στίβο μάχης και να διεκδικήσει ούτε στο ελάχιστο τον πόντο ήταν ότι νιώθει πολύ χάλια.

Είχε ναυτίες, έκανε εμετό, είχε δέκατα και όπως είπε αργότερα στους συμπαίκτες του ένιωθε πολύ χάλια. Έτσι, τού ήταν αδύνατον να παίξει, όμως όπως είπε στους Κόκκινους, προτίμησε να χάσει έναν πόντο παρά να πάρει πέναλτι επειδή θα έλεγε πριν την έναρξη του ματσαρίσματος ότι δεν επρόκειτο να παίξει.

Κάτι όμως που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Άρη ο οποίος ναι μεν κέρδισε με άνεση τον πόντο, όμως θεώρησε πως ήταν άδικο από την πλευρά του Σχίζα να κάνει κάτι τέτοιο καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που είναι στην ομάδα του Άρη, παρ' όλο που επίσης δεν ένιωθε καλά, αναγκάστηκε να παίξει και να προσπαθήσει για τον πόντο καθώς οι γιατροί του είπαν ότι μπορούσε να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, το όλο θέμα κατέληξε σε έντονο καβγά μεταξύ του Άρη και του Στάθη ο οποίος αν και πάντα ήρεμος και ψύχραιμος, ενοχλήθηκε από την επίθεση του ποδοσφαιριστή στο πρόσωπό του.

 

 

Την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες τους πασχίζουν ...γενικά, εκείνοι απολαμβάνουν τον έρωτά τους πανευτυχείς και ερωτευμένοι!

Με την πρώτη ευκαιρία, Βρισηίδα και Σπύρος Μαρτίκας απομονώνονται και ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, πραγματικά χαρούμενοι που ζουν όλο αυτό.

Μετά από ένα ματσάρισμα, ο Σπύρος και η Βρισηίδα απομονώθηκαν μέσα στη θάλασσα και αντάλλαξαν καυτά φιλιά, αδιαφορώντας για τις δεκάδες κάμερες που τους απαθανατίζουν.

Άλλωστε δεν κρύβουν ούτε τη σχέση τους ούτε ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Έτσι, φιλήθηκαν και ύστερα ο καθένας τους πήγε στην ομάδα του όπως όφειλε για να συνεχίσουν τον αγώνα.

 

  

  

 

 

Φυσικά, χάρισαν στις κάμερες όμορφα και άκρως τρυφερά ενσταντανέ τους που αποδεικνύουν ότι είναι πολύ... ερωτευμένοι. 

 

 

Ο Κωνσταντίνος έχει νευριάσει με όσα συνέβησαν στον αγώνα - Η κατάσταση φουντώνει ανάμεσα στους Μπλε

 

 

 

Ώρα για δημοπρασία και... αγιασμό 

 

 

Οι Kόκκινοι έχασαν τον αγώνα ασυλίας και είχε έρθει η στιγμή της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα έβγαζαν στον... τάκο!

Ο Σπύρος περιγράφει το σκηνικό με την φλεγόμενη χύτρα

 

 

Ο Άρης, ο Τάλα και τα εσώρουχα της Βρισηίδας! 

 

 

Δύσκολη η επιλογή εφόσον έχουν μείνει πλέον λίγοι στην ομάδα. Επιπλέον, οι Κόκκινοι έχουν να διαχειριστούν και την αποχή της Μαίης από την ομάδα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Τις τελευταίες μέρες η Μαίη έχει πυρετό, στομαχικές διαταραχές και νιώθει πολύ αδύναμη. Έτσι, αναγκαστικά απείχε σήμερα από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία.

Όμως, επέστρεψε στο Συμβούλιο για να ψηφίσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ξαναφύγει αφού συνεχίζει να μη νιώθει καλά.

 

 
 
 
Μετά από την ψηφοφορία λοιπόν, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, κάτι που στενοχώρησε ιδιαίτερα τη Βρισηίδα η οποία δεν θέλει να τίθεται σε κίνδυνο ο αγαπημένος και η παραμονή του στο παιχνίδι.
 
 
 

 

To trailer: 23/05/2022: Χαμός στο νέο επεισόδιο του #Survivor!

To κλίμα στην παραλία είναι τεταμένο, με τον Μαρτίκα και τη Βρισηίδα να είναι απομονωμένοι στην παραλία και να δέχονται σχόλια για το πόσο αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις! Οι δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και φαίνεται πως το ειδύλλιό τους έχει φουντώσει για τα καλά.

O Κωνσταντίνος Εμμανούηλ τονίζει ότι η Βρισηίδα θέλει να προστατέψει όσο μπορεί τον Σπύρο Μαρτίκα, γι’ αυτό δε θα έχει και πρόβλημα να χάσει η ομάδα τους.

Αλλά και ο Άρης Σοϊλέδης δηλώνει ότι αν δει κάποιον να προσπαθεί λιγότερο ή καθόλου για τη νίκη των Μπλε, θα κάνει τεράστιο χαμό, ρίχνοντας τις σπόντες του.

Μετά το αγώνισμα, ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση και όπως βλέπουμε και στο trailer του ριάλιτι ξεσπά νέα κόντρα!

Η Στέλλα επιτίθεται στον Άρη τονίζοντας ότι βλέπει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα απέναντι στους φίλους του και… κάνει λόγο για πισώπλατα μαχαιρώματα και αυτό και μόνο φτάνει για να επικρατήσει το χάος στο συμβούλιο!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears