#Sasmos: Tο twitter αποθέωσε την «παπαδιά» και την «δικηγορίνα» της καρδιάς μας

 

 

#Sasmos: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο - Η Στέλλα «δίκασε» τον Γεράσιμο - Η ομολογία του Αμερικάνου πριν πεθάνει θα ανατρέψει τις ισορροπίες για άλλη μία φορά -  Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αναλυτικότερα, η Μαρίνα συζητάει με την παπαδιά το μυστικό για το παιδί της Αργυρώς. Η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη μετά από καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους. Η Αργυρώ συζητάει με τη Μαρίνα για τη συνάντηση που είχε με τον Αστέρη. Η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλη. Ο Σταύρος πιέζει τον Βαγγέλη να κατέβει στην Κρήτη.

 

 

 

Τι κι αν έκανε σοβαρή κουβέντα με την Μαρίνα η παπαδιά για το μωρό της Αργυρώς, πέταξε πάλι την ατάκα  της και προκάλεσε «φρενίτιδα» στο twitter.

«Να σε κεράσω ένα γλυκό του κουταλιού;», τη ρώτησε η γιαγιά Ειρήνη με την παπαδιά ή αλλιώς «είδωλο» όπως την έχουν βαφτίσει στο twitter να απαντά πως ξεκίνησε μια νέα δίαιτα, τη σουηδική!

Είναι γεγονός πως η αυτή η ηρωίδα κάνει τη διαφορά σε όλα τα επεισόδια αφού με τις ατάκες της ελαφρύνει το κλίμα και κάνει άπαντες να γελούν, ακόμη και τη Μαρίνα!

 

  

  

  

  

  

 

 

 

Μια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού, βρίσκει τον Αμερικάνο, τραυματισμένο θανάσιμα. Μια ομολογία του πριν πεθάνει θα ανατρέψει τις ισορροπίες για άλλη μία φορά και θα ανοίξει υποθέσεις που είχαν κλείσει καιρό. Είναι η ώρα να ξαναβγεί στο φως ο φάκελος του φόνου του Στεφανή;

 

 

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του «Σασμού» φαίνεται πως είναι η δικηγόρος Στέλλα, την οποία υποδύεται η Ευγενία Σαμαρά και ο αστυνόμος Γεράσιμος, τον οποίο υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για την αποχώρηση του σκηνοθέτη του «Σασμού»

 

Η επιμονή του Γεράσιμου που δείχνει να έχει ερωτευτεί τρελά την Στέλλα μετά και τη βραδιά που πέρασαν μαζί και οι συνεχείς χυλόπιτες που εκείνη επιμένει να του ρίχνει φαίνεται πως έχουν κάνει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς να αγαπήσουν αυτό το ζευγάρι. Το δε, ειρωνικό ύφος που παίρνει η Ευγενία Σαμαρά κάθε φορά που απορρίπτει τον Γεράσιμο αποθεώνεται από τους χρήστες του twitter.

Το ίδιο έγινε και όταν ο αστυνόμος την επισκέφθηκε στο δικηγορικό της γραφείο για να της μιλήσει αφού τόσο καιρό εκείμη τον αποφεύγει

 

   

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου